Jump to content


Photo

Instant Messaging - something odd going on?

- - - - -

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
xspyda

xspyda

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 317 posts
I use a Nokia N95 and have used the IM+ application for some time now for IM on the move. Initially, with the standard w&w package I was not able to connect on any service as I understand the relevant ports were bolocked.

Since upgrading to w&w plus it's been working fine ... up until now that is!

I cannot connect to ANY IM service anymore. I have contacted TM who have confirmed I still have w&w plus and nothing has changed at their end - except they say that they are clamping down on users on w&w standard who are using their phone as modems.

Anyone else having problems with IM services on the TMob network currently?

EDIT: I think it my have something to do with point 2 in post #19 of THIS THREAD.

Edited by xspyda, 12 July 2008 - 11:03 PM.

  • 0

#2
Confucious

Confucious

    Peanut Brain

  • MoDaCo Gold
  • PipPipPipPipPipPip
  • 6,635 posts
  • Gender:Male
  • Location:Surrey, England
  • Devices:iPhone 5
  • Twitter:@Confuciousmobil
Have you upgraded to the new £200 allowance? I was told that if I did then I would lose W'n'W Plus.
[Edit] Just read your post in the other thread.[/Edit]

Edited by Confucious, 14 July 2008 - 06:46 AM.

  • 0
He who asks a question looks foolish for 5 minutes. He who doesn't ask a question remains foolish forever.

#3
xspyda

xspyda

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 317 posts

Have you upgraded to the new £200 allowance? I was told that if I did then I would lose W'n'W Plus.
[Edit] Just read your post in the other thread.[/Edit]


Yep, and how I wish I had not done so!!!!

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users