Jump to content


Photo

games for the Omnia i900.

* * * * * 8 votes

  • Please log in to reply
826 replies to this topic

#41
derrico666

derrico666

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
3.5 i think

  • 0

#42
sjc22us

sjc22us

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 17 posts
  • Devices:Samsung Omnia i900
cheers mate ill give it a go.

EDIT: now i get the message cannot find PInvoke DLL 'HTCSensorSDK'

HELP!!!

Edited by sjc22us, 01 October 2008 - 11:00 AM.

  • 0

#43
jon.s

jon.s

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
  • Devices:Samsung Omnia i900

cheers mate ill give it a go.

EDIT: now i get the message cannot find PInvoke DLL 'HTCSensorSDK'

HELP!!!


did you copy over the HTCSensorSDK.dll to your windows directory?

  • 0

#44
FutureDirt

FutureDirt

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 215 posts

cheers mate ill give it a go.

EDIT: now i get the message cannot find PInvoke DLL 'HTCSensorSDK'

HELP!!!


read the rest of this thread!!!!! you need to copy speleomaniacs HTCEmu files into your windows directory.

  • 0

#45
derrico666

derrico666

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
Runs Lightsaber on everybodys omnia? Still can't get it to work ;)

Error:
Saber.exe
Win32Exception
Error Initialising LED's

OpenNETCF.WIndowsCE.Notification.LED..ctor()
Saber.Form1..ctor()
Saber.Program.Amin()

Thats all of my info!
Any Help?

  • 0

#46
samex

samex

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
I have Installed .NET Compact Framework 3.5 , Copy the new HTCSensorSDK.dll in my Windows folder.

It´s Work Fine, no Problems!

  • 0

#47
derrico666

derrico666

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
??? ;)

What is your firmware number? For those who can start lightsaber!

  • 0

#48
Radonsheep

Radonsheep

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:Samsung Omnia
is there any source for the Lightsaber app?

  • 0

#49
dono

dono

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 23 posts
  • Devices:omnia
This one is working also

http://www.freewarep...sc/seismo.shtml

Here you can see how sensitive the sensor is.

Edited by dono, 01 October 2008 - 02:03 PM.

  • 0

#50
samex

samex

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

is there any source for the Lightsaber app?


I think its not, my Firmeware is :

PDA : i900XGHG5 / BHHG6
Phone : i900XXHG3

Edit :

Speleomaniac , can you Up the Source from the Football Game?

I want to see how you can use the PNG´s , i want to learn make Games with the Sensor.

Edited by samex, 01 October 2008 - 02:20 PM.

  • 0

#51
PaSSoA

PaSSoA

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 280 posts
  • Devices:Samsung Omnia SGH-i900
My ROM is HI1 with .netCF3.5 installed on device and lightsaber on "My Storage" and it works fine.

  • 0
Like the work I've done for you?

Then I would really appreciate it if you could help me out.

It will encourage me further and of course produce better work.


Posted Image

A dollar or any amount you could spare will be greatly appreciated.

#52
derrico666

derrico666

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

I think its not, my Firmeware is :

PDA : i900XGHG5 / BHHG6
Phone : i900XXHG3


wtf? same as here <_< why doesnt it work on my phone? could any other software block this?
And what the hell is this LED error?
Tested both ways, 3.5 on phone mem and storage, game too! restart etc. nothing help!
Dont want to reset it, maybe with an better firmware later.

  • 0

#53
samex

samex

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
Hmm Sorry i dont know why...

I have in my Windows Folder :

HTCAPI.dll
HTCSensorSDK.dll

Check this please...

Try to Delte Some Programs.

I have doesnt Installed Big Programms that Change my Omnia.

  • 0

#54
pricesticker

pricesticker

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts

Improved version of the BouncingBall "game".
Folder needs to be copied under \Program Files\. (hardcoded images ;) )

Tapping screen closes application.
Pressing action button does calibration.


I have a black screen after running football.exe. Vibrator and calibration seem to be OK but the screen is empty.

  • 0

#55
speleomaniac

speleomaniac

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 68 posts
  • Gender:Male
  • Devices:SGH-i900 GT-N7000
This one looks more like a game. Put phone on a flat surface and hit optical action button to do the calibration and start the game. Try to hit the targets with the ball. Each time you thit a target, your score is increased. Each time you bounce from a wall without hitting a target, the score is decreased, and the ball becomes harder to control. If you reach 0 score, the game is over. If you continue hitting the target and getting score, nothing happens. I made it up to ~50 and got bored, then the ball got out of control and the game was suddenly over ;) . Anyway i'm not a game programmer, the source is also attached, there are no comments inside, i felt too lazy for that.
Post your highscores hahah..
Oh and there's no code for preventing to phone to enter power-saving mode, and landscape mode is also not supported.

Attached Files


  • 0

#56
speleomaniac

speleomaniac

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 68 posts
  • Gender:Male
  • Devices:SGH-i900 GT-N7000

I have a black screen after running football.exe. Vibrator and calibration seem to be OK but the screen is empty.


Football.exe must be run from the directory "\Program Files\Deneme" and the images should be also in that directory.

  • 0

#57
PhilipE

PhilipE

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
  • Devices:Samsung Omnia 16GB

Football.exe must be run from the directory "\Program Files\Deneme" and the images should be also in that directory.


I've got the same problem. Even though I run it straight from it's folder.
Also I can't make the teeter game work with the emulator ddls (which I placed in the windows folder). It says "ERROR not htc device!"

  • 0

#58
pricesticker

pricesticker

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts

I've got the same problem. Even though I run it straight from it's folder.
Also I can't make the teeter game work with the emulator ddls (which I placed in the windows folder). It says "ERROR not htc device!"

The new verison of game (Soccer_0.1) is now OK but I had to put the folder to device storage. (I have Polish ROM).

  • 0

#59
PhilipE

PhilipE

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
  • Devices:Samsung Omnia 16GB

The new verison of game (Soccer_0.1) is now OK but I had to put the folder to device storage. (I have Polish ROM).


Cheers that fixed the soccer game, still havn't manage to get Teeter running.

  • 0

#60
speleomaniac

speleomaniac

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 68 posts
  • Gender:Male
  • Devices:SGH-i900 GT-N7000

Cheers that fixed the soccer game, still havn't manage to get Teeter running.


you need to patch teeter executable to get it work. (disable HTC device check, bypass resolution change errors and so.)

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users