Jump to content


Photo

TomTom - Problem Fixed

- - - - -

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
El Boyo

El Boyo

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 76 posts
  • Location:Bradford, West Yorkshire
  • Devices:HTC Wildfire
  • Twitter:@alexgribbin
Hey

Ive got TomTom Navigator 6.010 running on both my hermes and old wizard. The wizard connects straight away to my bluetooth gps where as my hermes says 'no gps device', Ive got it set up as a com port and told tomtom what device and which port it is on. Does any body have a clue whats wrong with my hermes and tomtom?

Alex

Edited by El Boyo, 25 October 2008 - 04:10 PM.

  • 0

#2
T39andcounting

T39andcounting

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 176 posts
  • Gender:Male
  • Location:Whitstable, UK
  • Devices:Galaxy Nexus on Orange
  • Twitter:@thegovier
Do you have the 'phone' turned on? My Hermes would never connect if it was in 'flight mode'.

  • 0

#3
Wam7

Wam7

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 82 posts
  • Devices:SPV M3100

Hey

Ive got TomTom Navigator 6.010 running on both my hermes and old wizard. The wizard connects straight away to my bluetooth gps where as my hermes says 'no gps device', Ive got it set up as a com port and told tomtom what device and which port it is on. Does any body have a clue whats wrong with my hermes and tomtom?

Alex

Once you've done that then shouldn't have to do it again. I have to pair my GPS, give it on out going COM port (usually COM 4) and then for TomTom6 manually set it up to use COM4. After that it works every time. You should try TomTom7 as that picks up the GPS automatically and has some nice added features. Latest version working on Hermes is 7.910.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users