Jump to content


Photo

Unbranding Omnia

- - - - -

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
bf_69

bf_69

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 12 posts
  • Devices:Samsung Omnia
Hi all,
I just bought a Samsung Omnia. I got a T-Mobile branded version (dutch language). The ROM on it is i900XKHH4/ATHH5 (at least I think it is...).

I would like to unbrand the phone, and if possible load the new Samsung Rom. The things I hate the most are the T-mobile splash-screen and the loud noise when you turn the device on. Also the widget "web-'n-walk" is something I don't really like, I'd like a neutral internet-widget for this.

Can this be done?

  • 0

#2
georo

georo

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 56 posts
  • Devices:OMNIA

Hi all,
I just bought a Samsung Omnia. I got a T-Mobile branded version (dutch language). The ROM on it is i900XKHH4/ATHH5 (at least I think it is...).

I would like to unbrand the phone, and if possible load the new Samsung Rom. The things I hate the most are the T-mobile splash-screen and the loud noise when you turn the device on. Also the widget "web-'n-walk" is something I don't really like, I'd like a neutral internet-widget for this.

Can this be done?




Take a look here

http://www.modaco.co...en/#entry932427

  • 0

#3
Abdu_el

Abdu_el

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Take a look here

http://www.modaco.co...en/#entry932427


Hello,

I have too just bought the same Omnia : T-Mobile Samsung Omnia in dutch (I900XKHH4/ATHH5).

I didn’t find any solution to change the firmware. I work on windows xp.

I put on the Microsoft active sync

When I try with the an exe updater like i900XKHJ3_updater_xp_1117.EXE or any other that I found




















After put on the firsts thinks

1. Make sure that active sync works (ok)

2. Make sure the battery is completely charged (ok)




















He told me that the software aren’t the good one and control the device

I want to change the firmware into English or into French version.

Can you help me please if you found any solution to resolve your problem?

P.S. : on the attachement there is the what i juste told in an doc file

Attached Files


  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users