Jump to content


Photo

UNLOCK OMNIA - IT WORKS !!!

* * * * * 2 votes

  • Please log in to reply
167 replies to this topic

#41
GHOSTEK

GHOSTEK

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:Omnia i900
Hi
in my omnia if i typed this
type *#7465625# to check your lock (network lock still enabled)

i have all positions disabled
This is mean i don't have a simlock?
Cheers
Kris.

PDA i900BUHJ4/PIHJ4
PHONE i900BUHJ3

  • 0

#42
wh0re6asm

wh0re6asm

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Devices:Samsung i900 OMNIA
Thank you!!! Unlocked it from Orange Romania!!!

But what if we update the rom later on? Will it re-lock???

Edited by wh0re6asm, 06 January 2009 - 07:34 PM.

  • 0

#43
raza1

raza1

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 61 posts
  • Gender:Male
  • Location:the netherlands
  • Devices:Omnia

Hi
in my omnia if i typed this
type *#7465625# to check your lock (network lock still enabled)

i have all positions disabled
This is mean i don't have a simlock?
Cheers
Kris.

PDA i900BUHJ4/PIHJ4
PHONE i900BUHJ3


Just try an other simcard if you have it. But it means you don't have a network lock.

  • 0

#44
anubi1126

anubi1126

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 66 posts
  • Devices:omnia,soul
This worked great on voda uk locked omnia
i900xxhhd/achh3
buhh2
thanks

  • 0

#45
smoothcrooner

smoothcrooner

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 94 posts
  • Devices:Samsung Omnia

I've successfully unlocked my phone, having a custom cooked DXH2 ROM!

What I did is this: Went to the registry, HKCU\System\State\PHONE, and wrote down the value of IMSI entry. Then I started Lock.lnk (loaded the lock screen), and tried to lock it. For the MCC/MNC I tried to enter that IMSI entry value by first entering 4 digits (failed), then 5 digits (failed), and finally 6 digits, and succeed! For NCK I used 12345678, so no change.

Those, who couldn't unlock their phone yet may try this and report back here if they's succeed or not.


Worked great on my Orange UK locked Omnia

Phone:i900XXHH1/BVHH1
PDA:i900BVHH1

Thanks

  • 0
Samsung Omnia 7 ( 8GB)
Samsung Omnia i900 (16GB) + 8GB MicroSD Card
PDA: i900DXIF1/OMNIA
PHONE: i900DXIA5

#46
OviDyu

OviDyu

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:omnia
Working on Omnia 8GB bought from Orange Romania PDA:i900XXHJ1/XFHJ1 PHONE:i900XXHI5

Romanian: Testat si merge ok network unlock pt Omnia 8GB luat din ORANGE ROMANIA PDA:i900XXHJ1/XFHJ1 PHONE:i900XXHI5

Best wishes for the best site around WINMO.Keep up the good work guys.you definetly made my day!

Edited by OviDyu, 06 January 2009 - 11:22 PM.

  • 0

#47
smoothcrooner

smoothcrooner

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 94 posts
  • Devices:Samsung Omnia

Worked great on my Orange UK locked Omnia

Phone:i900XXHH1/BVHH1
PDA:i900BVHH1

Thanks


Also now working on my unbranded & unlocked Orange Omnia.

Phone: i900XXHJ4/MSHJ1
PDA: i900XXHI5

  • 0
Samsung Omnia 7 ( 8GB)
Samsung Omnia i900 (16GB) + 8GB MicroSD Card
PDA: i900DXIF1/OMNIA
PHONE: i900DXIA5

#48
sunnycharlie

sunnycharlie

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:Samsung Omnia
Hi!

I'm very new to this but I am trying to unlock my Omnia. I have looked in the registry and found an entry called imsi but there isn't a number. There is a box underneath that says 'not active' but not a number in sight!! Am I missing something? Excuse me if I'm being a bit thick but if someone could point me in the right direction I would be most grateful!

Many thanks.

  • 0

#49
be04062

be04062

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:Samsung i900
Hi,

My samsung i900 is also locked. It is officially recognized as Samsung Player addict i900 and is coming from france. The telco operator was SFR France.

I've tried to unlock it via the unlocking tool found in this thread, tried by up- and downgrading to various firmwares, tried via the service codes but alwas receive "SIM FAILURE ERROR HAPPENED" when trying to change the MCC/MNC.

In the registry, the IMSI code was mentioned not active. Via my brothers unlocked I900, I was able to retrieve my IMSI.

I am a Belgium user and want to use Proximus (code = 206013).

I tried with the original ROM AEHG4 and now lately flashed to DXHH3 (pda+phone). Also tried with DXHH1.

Could anybody plz help me on this?

Thanks

  • 0

#50
justpratik

justpratik

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 250 posts
  • Devices:Samsung Omnia

And me - removed lock from T-Mobile UK
The first 5 digits were the same as the standard table of MMC - it's the 6th that is the magic bit.

Thanks



hi mikestanley,

i have tmob omnia.
have u found imsi value or it was not active?
i can't able to unlock.
only one error occurred every time "sim failure error happend"

  • 0
Respect the moderator as well as users on modaco.
your problem will be automatically solved.

My Website

#51
thornofcarrion

thornofcarrion

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts

hi mikestanley,

i have tmob omnia.
have u found imsi value or it was not active?
i can't able to unlock.
only one error occurred every time "sim failure error happend"


Same issue. No IMSI. If there is a solution can someone please help me.

  • 0

#52
Jimmy X

Jimmy X

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 27 posts
  • Devices:Omnia, Omnia Pro B7610

Go to the registry, HKCU\System\State\PHONE, and wrote down the first 6 digits of the value of the IMSI entry.


1. type *7465625*638*# to set
2. type the first 6 digits of the value of the IMSI entry here.
3. type your new NCK (12345678), then OK
3. type *#7465625# to check your lock (network lock still enabled)
4. type #7465625*638*# and type your NCK (12345678)
5. enjoy.


Worked for me on a TMobile (I am running hacked firmware though)

  • 0

#53
aalseika308

aalseika308

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:samsung omnia
Go to the registry, HKCU\System\State\PHONE, and wrote down the first 6 digits of the value of the IMSI entry.

1. type *7465625*638*# to set
2. type the first 6 digits of the value of the IMSI entry here.
3. type your new NCK (12345678), then OK
3. type *#7465625# to check your lock (network lock still enabled)
4. type #7465625*638*# and type your NCK (12345678)
5. enjoy.


Hura!!! Finally works on Omnia T-Mobile UK with custom rom(changing rom almost every day). Tried many times with first method and nothing. Second one like a charm, hura! Thank You to All on this forum!

  • 0

#54
nossy_89

nossy_89

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 25 posts
  • Devices:omnia
Got my omnia a few days ago and stumbled on this, it really works, no software needed just codes thanks.

  • 0

#55
paashaas

paashaas

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:Samsung omnia i900

Worked great on my Orange UK locked Omnia

Phone:i900XXHH1/BVHH1
PDA:i900BVHH1

Thanks



Just used the commands on a vodafone omnia in the netherlands and they worked fine
the only thing was that the original vodafone sim had to be in the device
It wouldn't read the imsi from the card of the new provider.

Many many thanks

  • 0

#56
davey1980

davey1980

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 51 posts
  • Gender:Male
  • Location:scotland
  • Devices:i900
Worked great on my Orange UK locked Omnia

Phone:i900XXHH1/BVHH1
PDA:i900BVHH1

Thanks!!

  • 0

#57
SardarNawaz

SardarNawaz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Devices:i900

Worked great on my Orange UK locked Omnia

Phone:i900XXHH1/BVHH1
PDA:i900BVHH1

Thanks



smoothcrooner i have the same phone model and its an Orange UK but i am getting the error "SIM FAILURE ERROR HAPPENED" most probably as i dont have the orignail orange sim so i dont know what the IMSI was, would you mind shareing what you put in the MCC/MNC window B) .

  • 0

#58
Ando_13

Ando_13

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:Omnia & 701SD

Go to the registry, HKCU\System\State\PHONE, and wrote down the first 6 digits of the value of the IMSI entry.

1. type *7465625*638*# to set
2. type the first 6 digits of the value of the IMSI entry here.
3. type your new NCK (12345678), then OK
3. type *#7465625# to check your lock (network lock still enabled)
4. type #7465625*638*# and type your NCK (12345678)
5. enjoy.


You guys rock, awesome stuff.

This worked on our Omnia Network locked to Three Australia

Thanks to everyone.

  • 0

#59
plguzman

plguzman

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 236 posts
  • Devices:Omnia II i8000, Omnia i900L
Works perfectly for Movilnet (Venezuela). Thanks.

  • 0

#60
Danixo

Danixo

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Devices:sansung omnia i900
registry, HKCU\System\State\PHONE

Could someone please tell me where this is. I don't know what the ISMI number is? and i don't know where to find it. Sorry for being so clueless

Edited by Danixo, 16 March 2009 - 04:40 PM.

  • 0




2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users