Jump to content


Photo

Samsung Big Volume Control CAB

- - - - -

  • Please log in to reply
56 replies to this topic

#1
qbus

qbus

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 619 posts
  • Gender:Male
  • Devices:HTC One X
As promised I've created CAB with Big Volume Control UI from DXIA5 for ROMs that have it removed.
1. Install CAB.
2. Reset Omnia.

There are two versions:
- http://www.mediafire.com/?yghngk2ko3l - original behaviour - shows full screen volume control when tapping speaker icon on taskbar and on pressing volume hardware buttons
- http://www.mediafire.com/?jjd4tmvgnzm - modified behaviour - shows full screen volume control only on pressing volume hardware buttons

These CABs work fully only on i900.
On i910 after installing them you loose posibility to rotate screen to 180 degrees.

Attached Files


Edited by qbus, 22 April 2009 - 09:11 AM.

  • 0

#2
taril

taril

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 786 posts
  • Gender:Male
  • Location:Valles Marineris

As promised I've created CAB with Big Volume Control UI from DXIA5 for ROMs that have it removed (like Taril's).
1. Install CAB.
2. Reset Omnia.

I haven't tested this CAB, installing it could cause your screen to stop responding until you do hard-reset.

Use it at your own risk!!


finally! I forward here a lot of ppl! Thank you! :(

  • 0

#3
s0cks

s0cks

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 173 posts
  • Location:Portugal
  • Devices:Omnia i900 16GB - DXID1 Custom
Thanks!

I asked both of you about this cab!

Thanks a lot! :(

Edited by s0cks, 04 March 2009 - 11:29 PM.

  • 0

#4
barbs666

barbs666

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 195 posts
  • Location:australia

As promised I've created CAB with Big Volume Control UI from DXIA5 for ROMs that have it removed (like Taril's).
1. Install CAB.
2. Reset Omnia.

I haven't tested this CAB, installing it could cause your screen to stop responding until you do hard-reset.

Use it at your own risk!!


Thanks for making! but i wonder who will try this and risk hard resetting your phone?

  • 0

#5
'CJ'

'CJ'

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Location:Kiev, UA
  • Devices:Samsung i900
I have installed this cab. It works. Thank you

  • 0

#6
barbs666

barbs666

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 195 posts
  • Location:australia

I have installed this cab. It works. Thank you


installed and reboot. Now where do i find the control interface?????

Edited by barbs666, 05 March 2009 - 12:42 AM.

  • 0

#7
Michael122w

Michael122w

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 241 posts
  • Location:Canberra
  • Devices:Gigabyte i3oo , Samsung Omnia

As promised I've created CAB with Big Volume Control UI from DXIA5 for ROMs that have it removed (like Taril's).
1. Install CAB.
2. Reset Omnia.

I haven't tested this CAB, installing it could cause your screen to stop responding until you do hard-reset.

Use it at your own risk!!


I am using Taril's latest rom at the moment. I have installed, rebooted the machine and still no samsung volume control B)

Edit: Rebooted again and it worked perfectly!! Thanks Qbus - another great contribution :(

Edited by Michael122w, 05 March 2009 - 01:17 AM.

  • 0

#8
barbs666

barbs666

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 195 posts
  • Location:australia

installed and reboot. Now where do i find the control interface?????


Had to uninstall, reinstall and then for some reason reboot twice, but it now works..... GREAT THX! :(

so much better than the samsung version!


DXIA5 rom

  • 0

#9
nickmoutia

nickmoutia

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 36 posts

Had to uninstall, reinstall and then for some reason reboot twice, but it now works..... GREAT THX! :(

so much better than the samsung version!


DXIA5 rom



Will this work for all ROMS?

Just before i try an install.

I'm on M2D03 passoas rom

thanjks

nick

  • 0

#10
MachinateTDK

MachinateTDK

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 87 posts
THANK YOU!!! :( but the soft volume icon, if you press it still show the old volume key. if you press the right edge of it, the bell volume shows up..hmmm B) but the hardware volume works fine.

Edited by MachinateTDK, 05 March 2009 - 10:27 AM.

  • 0

#11
khunjj

khunjj

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 52 posts
  • Devices:HTC Hero & Samsung Galaxy S
"Reboot" is hard reset or soft reset?
Thanks

  • 0

#12
Michael122w

Michael122w

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 241 posts
  • Location:Canberra
  • Devices:Gigabyte i3oo , Samsung Omnia

"Reboot" is hard reset or soft reset?
Thanks


soft reset. :(

  • 0

#13
MickyMax

MickyMax

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 54 posts
  • Devices:HTC TyTn II / Omnia
Thanks it's working fine with my XHIA1 :(

  • 0

#14
qbus

qbus

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 619 posts
  • Gender:Male
  • Devices:HTC One X

THANK YOU!!! :( but the soft volume icon, if you press it still show the old volume key. if you press the right edge of it, the bell volume shows up..hmmm B) but the hardware volume works fine.


yeah - common issue - they don't calculate the volume icon in titlebar correctly.

I've resolved this in my ROM but disabling big volume control when tapping volume icon - it only appears when you press volume up/down buttons. I'll probably do the same in the cab - this is the most sensible resolution in my opinion.

  • 0

#15
qbus

qbus

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 619 posts
  • Gender:Male
  • Devices:HTC One X

yeah - common issue - they don't calculate the volume icon in titlebar correctly.

I've resolved this in my ROM but disabling big volume control when tapping volume icon - it only appears when you press volume up/down buttons. I'll probably do the same in the cab - this is the most sensible resolution in my opinion.


Update in first post.

Now the volume control acts exactly the same as in my ROM - tapping volume icon on taskbar opens standard Windows volume controller and pressing hardware buttons opens Samsung Big Volume Controller.

  • 0

#16
sector

sector

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,296 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Samsung Omnia
you always keep impressing me bro :(. great job

  • 0
If you like my work buy me a beer :) !
Posted Image
WM 6.5/6.1 roms, Themes, Taskbar etc... :D

#17
shokka9

shokka9

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,499 posts
  • Gender:Male
  • Location:The moon
  • Interests:Everything
  • Devices:iPhone 5, HTC One
  • Twitter:@shokka9
Nice work qbus, you never stop bro!!

Think i will add to my archive....

Thanks (again :()

  • 0

HTC One | Unlocked Bootloader | CWM | Root | S-OFF


#18
kimo miko

kimo miko

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:ok
thanks you its very good

  • 0

#19
taitienitsa

taitienitsa

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
Works fine!!!!Thank you very very very very much qbus!!!

  • 0

#20
silencer22

silencer22

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 66 posts
hihi

is it possible to release the original cab tt launch full screen control from the taskbar?

thx

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users