Jump to content


Photo

EXEcutor

* * * * * 2 votes

  • Please log in to reply
323 replies to this topic

#301
AssimilatorX

AssimilatorX

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 15 posts
  • Location:different planet another time...
  • Interests:Computer technology ,assembly , cracking...
  • Devices:Samsung Omnia Pro B7610
  • Twitter:@don have and will not...
Pako777

Cpuld you post the older versions as well? Like 3.1 or 3.0 after i downloaded the new 3.5 is stopped working for me i did reinstalled my whole laptop by the way i using Server 2008 R2 i "deleted the old versions after i got the 3.5" i had and now i got a strange "external component thrown an exception".... i only intend to cook from original rom so is not compressed or customized in any way... Please...

Thanks

  • 0
Alienware M17X-R2 (Quicksilver MLK) Space black
Samsung RGB LED lcd
CPU: Intel i7 920xm
RAM: 8GB DDR3 1333 Mhz G.Skill
VGA: AMD 5870 CrossFireX OC:800/1100Mhz
Audio: AMD HD Audio,Roccat Cave 5.1 headset
HDD: 2x 750GB, 1x 500GB Sagate
DVD: -no-
BT -no-
WIFI: 2x Intel 5100N
Alienware TactX mouse

Windows Server 2008 R2 +SP1

#302
Pako777

Pako777

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 236 posts
  • Devices:i900 - the best :)

i had and now i got a strange "external component thrown an exception".... i only intend to cook from original rom so is not compressed or customized in any way... Please...
Thanks

if this error initflashfiles.dat thet program is not guilty. This file is necessary to BuildOS applet. It should is in folder OEM\OEM_Lang_0 *** (where *** - lang_ID).
To take it it is possible, for example, from the localised firmware established in yours device, by removal and the dump dismantling, a following way:
1. Tools-Dumps DSK*-DSK1_Start
2. PDA-Disassemble-DSK1.bin-extract in packages (dump)

ps.. and.. i'm not have version 3.1 or 3.5 . Last version - 3.05

Edited by Pako777, 15 September 2010 - 02:55 AM.

  • 0

#303
AssimilatorX

AssimilatorX

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 15 posts
  • Location:different planet another time...
  • Interests:Computer technology ,assembly , cracking...
  • Devices:Samsung Omnia Pro B7610
  • Twitter:@don have and will not...

if this error initflashfiles.dat thet program is not guilty. This file is necessary to BuildOS applet. It should is in folder OEM\OEM_Lang_0 *** (where *** - lang_ID).
To take it it is possible, for example, from the localised firmware established in yours device, by removal and the dump dismantling, a following way:
1. Tools-Dumps DSK*-DSK1_Start
2. PDA-Disassemble-DSK1.bin-extract in packages (dump)

ps.. and.. i'm not have version 3.1 or 3.5 . Last version - 3.05



I'am not even using dumped disk just the original GT-B7610_B7610NXXJC2_B7610NXEEJC2_B7610XXJC1_B7610NXEEJC2_XX_XEE rom...

  • 0
Alienware M17X-R2 (Quicksilver MLK) Space black
Samsung RGB LED lcd
CPU: Intel i7 920xm
RAM: 8GB DDR3 1333 Mhz G.Skill
VGA: AMD 5870 CrossFireX OC:800/1100Mhz
Audio: AMD HD Audio,Roccat Cave 5.1 headset
HDD: 2x 750GB, 1x 500GB Sagate
DVD: -no-
BT -no-
WIFI: 2x Intel 5100N
Alienware TactX mouse

Windows Server 2008 R2 +SP1

#304
jas4

jas4

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 25 posts

just a noobie question, how will I know which folder contains the particular installer of a particular program? Alll I can see is image info and S00 and alike files.

Also, I tried the new executor for my B7300 and after installing the assemled ROM, all I get is blue screen on my phone.

Maybe someone can enlighten me.

Thanks.

just an update:

I don't get the blue screen, now I get the "A fatal error occurred..."


still in need of your wonderful ideas...

  • 0

#305
krlosRD

krlosRD

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 25 posts
  • Location:Santiago, RD
  • Devices:Samsung OMNIA i900
  • Twitter:@krlosRD
Hi my friend I have a question:

I download a ROM that it's cooked to flash via Windows 7 and it has 3 files--> .nb0 .bin and .csc

BUT... When I use EXEcutor to disassemble any other .exe CustomROM it just create a folder with the first 2 files.

Is the .csc file necesary for flashing? Can I brick my phone without this file?

Please help, thanks in advanced!

  • 0
CJp

Samsung Omnia i900 8gb+ 16gb MicroSDHC
--««Shokka9 WM6.5 Beta M2D 21500 10.04.2009»»--

#306
Pako777

Pako777

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 236 posts
  • Devices:i900 - the best :)

BUT... When I use EXEcutor to disassemble any other .exe CustomROM it just create a folder with the first 2 files.
Is the .csc file necesary for flashing? Can I brick my phone without this file?

exe_custom have not csc_section..
csc_file is not obligatory for flashing.

Edited by Pako777, 29 September 2010 - 03:48 PM.

  • 0

#307
krlosRD

krlosRD

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 25 posts
  • Location:Santiago, RD
  • Devices:Samsung OMNIA i900
  • Twitter:@krlosRD
Thanks Pako for all your work and info.

I just bought a i900 and will try EXEcutor on my win7 this weekend.

I had a bad experience last year with other Omnia [I bricked while I try to update in a old laptop :lol: ]..

  • 0
CJp

Samsung Omnia i900 8gb+ 16gb MicroSDHC
--««Shokka9 WM6.5 Beta M2D 21500 10.04.2009»»--

#308
bonsai120

bonsai120

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 posts

QUOTE(bonsai120 @ Aug 4 2010, 02:22) *
With this option, there is no copy-protection for the rom, isn't it???
Bonsai

not.. i'm view new algo..

Any news about this???



Hi Pakko

Any news about new algo???

Regards

Bonsai

  • 0

#309
Pako777

Pako777

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 236 posts
  • Devices:i900 - the best :)

Any news about new algo???

not.. project "EXEcutor" temporarily freezed.

  • 0

#310
Pako777

Pako777

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 236 posts
  • Devices:i900 - the best :)
new mini_update - v 3.1
in first post

Edited by Pako777, 05 November 2010 - 08:26 PM.

  • 0

#311
FeLLa_

FeLLa_

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 58 posts
  • Location:Germany
hi

is it possible to change pagepool size of this rom? KLICK

i tried with executor. all seems fine. but if i flash the rom, the phone shows blank screen at boot time.
then i proofed my modified pda.bin and the new xip.bin shows me "???" in the pagepool tab.

but if i proof the old xip.bin (already patched) all seems fine. so maybe theres an error at the
"XIP > OS.nb" or "OSnb > PDA" step. anybody can confirm?

FeLLa

  • 0

#312
bonsai120

bonsai120

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 posts

new mini_update - v 3.1
in first post


Thank you Pako !!!
I will try it nex week (have a new Rom to cook :-) )

Regards

Bonsai

  • 0

#313
bobhero

bobhero

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 291 posts
  • Devices:i8000L - Omnia II
Microsoft security essentials finds a trojan in 3.1

  • 0
i8000L
Eboot: JI1
CSC: Bell default

#314
leap_ahead

leap_ahead

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,275 posts
  • Gender:Male
  • Location:limassol
  • Devices:i900

Microsoft security essentials finds a trojan in 3.1


its not dangerous for pc dont worry !!

  • 0

Official i900BDHJ3/BDHJ3 Windows Mobile 6.1 20271 133Mb - i900DXIF1 Radio


#315
bobhero

bobhero

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 291 posts
  • Devices:i8000L - Omnia II
Pako777 is it possible that eboot extraction for i8000 (from phone not stock ROM) will be implemented in 3.2 ? some eboot and phone parts have never been released by samsung, and are only found on the actual phone. thank you.

  • 0
i8000L
Eboot: JI1
CSC: Bell default

#316
Pako777

Pako777

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 236 posts
  • Devices:i900 - the best :)

Pako777 is it possible that eboot extraction for i8000 (from phone not stock ROM) will be implemented in 3.2 ? some eboot and phone parts have never been released by samsung, and are only found on the actual phone. thank you.

i think - not.. this impossible with help Executor. It likely is possible by means of the special service equipment

  • 0

#317
Pako777

Pako777

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 236 posts
  • Devices:i900 - the best :)

Microsoft security essentials finds a trojan in 3.1

you please read all text in first post.. it this -
"Notes:
*** some anti-virus programs (Norton360, NOD32) have a little paranoid algorithm of definition of viruses and "find a virus" in EXEcutor.exe & possible other apletts. It is a lie. Simply for the sake of economy of a place this files it is packed exe-packer. It is more low resulted Md5-hesh according to which it is possible to make sure of a correctness of the received archive with given and other sources."

;)

  • 0

#318
natedawg1013

natedawg1013

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 125 posts
  • Location:Massachusetts
  • Devices:Omnia i910, Omnia2 i920

Is there anyway we can make this work for the I920?


I agree. This tool already works for both the i8000 and the i910. It shouldn't be too hard to add in i920 support. Pako777, could you please do this for us?

Thanks!

  • 0

#319
Pako777

Pako777

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 236 posts
  • Devices:i900 - the best :)

I agree. This tool already works for both the i8000 and the i910. It shouldn't be too hard to add in i920 support. Pako777, could you please do this for us?

i910 nearly to i900 and me.. i think will be not support i920 in executor.. Because project_Executor freezed and very possible this last version program. Enough.
I will be going to android.. on SGS2 - Samsung I9100.. think very soon :)

  • 0

#320
merdo

merdo

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Devices:i900

thanks bro :mellow: great update !



hı ..
sorry for my bad english and writing in the wrong place because ı coldnt find right place

ı hve big problem with my omnia i900 .problem started this way ,first ı installed few apps after and after .apps that ı installed lastly are here ,apptodate.cab, CHT_v2.0.0_LanguagePack.PublicBeta_R0.cab, Co0kie.HomeTab_v2.0.0.cab, RemoteDesktopMobile.CAB, and after i instaled FTouchSL_2.10.cab, it said me to do softreset and i did it and it never work again .ı press power button to start ,power button gets red and comes this " samsung omnia "and then this "starting windows" and it waits a bit and th screen gets black blank and nothing ,never respond ,nonbuttons works till ı remove the battery ,ı did that way again and again but nothing changed .may be hardreset can be solution but firstly ı have to get my contacts ,is there any way to get the contacts in that stuation
second question ,is it possible to rescue to recover to get only the contacts by using some apps like recovery my files etc after hardreset ,
please help me :o

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users