Jump to content


Photo

OmniaTMC Beta 2 (and unofficial Beta 3)

* * * * * 6 votes

  • Please log in to reply
469 replies to this topic

#461
olnima

olnima

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

For me installation and following procedere works without any problems (tested only at home, will test it again when driving in my car on weekend and post results here at the beginning of next week): Start->tune to station with tmc-messages->end->start igo. Frequency in igo is tuning automatically, messages are comming in, everything as it should.

Thanks again,
Olnima



MISTAKE...!!! When I was testing it, it shows 0.9.4.1 in tmc-message-window, seems to be still the old version -> was working as described above. BUT, today I started it again and it shows 0.9.5.1 and I get the 0,0kHz-error which user 'ink nero' in post no. 455 already mentioned. Maybe You (beamrider) sent the wrong version (0.9.5.1 instead of 0.9.5.2) to me?

Thanks,
Olnima


the time/date of the files WITHIN the 'OmniaTMC_0_9_5_2.CAB'-file are from 12.8.2010, 8:49pm - 9:12pm...


//EDIT! - PS.:
just gone back to 0.9.4.1 working and tuning (<> "0,0" kHz) without any problems, so there seems to be still a mistake in beta3.

Edited by olnima, 21 August 2010 - 01:11 PM.

  • 0

#462
Oliver St

Oliver St

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Location:Germany
  • Devices:i900
Hi BeamRider

i would also like to test the new version. Hopefully it solves some smaller issues from 0.9.4.1 (-;

best regards
olli0371

  • 0

#463
GILshl

GILshl

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Devices:i900
the same "0.0" not working.
after install 9.5.2.
primo alert that the gps is closed...
return to 9.4.1 working fine

Edited by GILshl, 22 August 2010 - 06:48 AM.

  • 0

#464
GILshl

GILshl

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Devices:i900
is any new message?

  • 0

#465
Fiffie1625

Fiffie1625

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:i900 Omnia

Someting is wrong with the new certs cab from the link I posted (soem certs are missing, but I'm not an expert on this matter), would you mind to try with the one attached on this post?

Source is: Windows Mobile 6 SDK TEST-ONLY Certificates: new CAB and XML Provisioning

Thanks


Does it work as a standalone? Because my installation of OmniaTMC 0.9.4.1 fails because of missing signatures.
Anything more to install?

  • 0

#466
tristobalfr

tristobalfr

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:i900
Hello,

I have donwloaded beta2 and thats work very well, only sometimes i must deactivate tmcserial and fmradio because not sound on speaker on igo8.
If you seach beta tester for beta3 i m ready fort his.
ANd big thank you for your works

  • 0

#467
aqwsed12345

aqwsed12345

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:Samsung i900 Omnia
Please, send me the latest version: [email protected]

  • 0

#468
jumper007

jumper007

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 149 posts
  • Gender:Male
  • Location:Oradea, Romania
  • Interests:Programming, and growing as a developer.
  • Devices:i900, Galaxy Gio, POV Tegra 2
And what is it suposed to do... ?

  • 0
Alien007 Software is always there for you.
Posted Image
Don't forget that saying THANKS! and giving +rep doesn't cost!

#469
GrizzMe

GrizzMe

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:i900
Could I get beta 3 please? My email is domisi.ladore (at) gmail (dot) com

Thanks in advance!!!

GM

  • 0

#470
DrIngVa

DrIngVa

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
could not get any station, autoscan/manual scan does not work. (igo)
found a station on omniatmc.
stuck on channel 87.5 no tmc signal. (igo)
any suggestions?

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users