Jump to content


Photo

Remove Programs List Empty and My Storage Read Only

- - - - -

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
pacos99

pacos99

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
Hello,
Ive got an Omnia i910...and Im wondering if anyone can help me figure out why my "Remove Programs" list in the phone settings is empty. The other symptom I have is that every file on my "my storage" card seems to be read only.

Has anyone else had this problem, and if so what can I do to fix it?

Thanks for any suggestions!!

  • 0

#2
Shadowfixeruk

Shadowfixeruk

    Enthusiast

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPip
  • 154 posts
  • Location:Warwick, UK
  • Devices:HD2 - Yeah Baby!
  • Twitter:@jfduncan
Sorry i can't help you ..

But i have the same issue on my Vario III (WinMo 6.1)
The only thing that i can put this down to was installing the updated version of the latest version of Windows Live ...

Have you found anything yet?
I tried M$ and they suggested that it was a problem with T-Mobile - but i (and i am sure that you) know that this isn't the case.. because for 1 - its the same if i download via wifi :D .

SF

  • 0
Got a MobilePhone and a GPS? Make Money Click Here!

#3
MrSandman

MrSandman

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:Samsung Omnia

Sorry i can't help you ..

But i have the same issue on my Vario III (WinMo 6.1)
The only thing that i can put this down to was installing the updated version of the latest version of Windows Live ...

Have you found anything yet?
I tried M$ and they suggested that it was a problem with T-Mobile - but i (and i am sure that you) know that this isn't the case.. because for 1 - its the same if i download via wifi :huh: .

SF


I know it has been almost a year since you have this problem and you probably already has solved it by hard resetting. Anyway... Since I got here looking for the very same problem on my omnia and today I have solved by simply deleting the PocketFS.sys file on the root directory (don't worry, WinMo will recreate this file during the boot).

After that, all items on my remove program list have been restored. I can install cab files once again, and I didn't tried the activesync, but I guess it will work as well...

and I didn't had to hard reset my omnia!

Good Luck for the other who has googled this problem :P

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users