Jump to content


Photo

gwes.exe using lots of CPU

- - - - -

  • Please log in to reply
27 replies to this topic

#21
weeliam

weeliam

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:toshiba tg01

Here are the files from eten-users.eu.

I don't know what can be done with them, but here they are.

installed this thing now the touch screen for the toshiba tg01 not responding. what could b done?

  • 0

#22
big_mike_2k6

big_mike_2k6

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 128 posts
  • Location:Las Vegas
  • Devices:Motorola Droid - Omnia I910
you have to hard reset your phone.... a couple post before someone tried it and said it didnt work so a hard reset is needed

  • 0

Posted Image


#23
big_mike_2k6

big_mike_2k6

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 128 posts
  • Location:Las Vegas
  • Devices:Motorola Droid - Omnia I910
or if u can connect your phone to active sync and uninstall it through active sync that might solve your problem

  • 0

Posted Image


#24
weeliam

weeliam

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:toshiba tg01

or if u can connect your phone to active sync and uninstall it through active sync that might solve your problem

did the 'turn on while holding vol up + camera' master reset thingie. lol. luckily the phone's new got most contacts on the previous phone XD

  • 0

#25
carpcmelee

carpcmelee

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
  • Location:NY
  • Devices:Omnia i910
guys i think this high usage occurs because our omnia does not have a dedicated video chip, and therefore has to run gwes all out on the cpu, taking priority over other apps, like games, and therefore lagging up anything else. thats why people with touch pro's dont experience this problem. It also might have to do wit the tiny amount of ram the omnia has

  • 0

#26
xeirwn

xeirwn

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Devices:omnia
Is this issue fixed in latest ROMs (official or not) ?
It ruins the whole phone. :P

Besides Omnia, I face this problem with my XDA Flame but not on my Gigabyte T600 !

  • 0

#27
thuocno

thuocno

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
Thanks,
FISH_TOUCH_FIX2_BY_GreateVK fixed gwes.exe use 50% CPU for my Samsung i780. (windows mobile 6.1)

  • 0

#28
jumper007

jumper007

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 149 posts
  • Gender:Male
  • Location:Oradea, Romania
  • Interests:Programming, and growing as a developer.
  • Devices:i900, Galaxy Gio, POV Tegra 2
Sorry, but it wont work on i900. It was designed for other type of device, which means it is not compatible. Omnia and x600, x800 do not have the same spec. Even though you install it ,( it cannot harm your device ) it would be a miracle to work.

  • 0
Alien007 Software is always there for you.
Posted Image
Don't forget that saying THANKS! and giving +rep doesn't cost!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users