Jump to content


Photo

Techmaster's CF03 Neo RH v6.0 Build 23064 FIXED

* * * * * 1 votes

  • Please log in to reply
547 replies to this topic

#81
eufouria

eufouria

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 241 posts
  • Location:NY, NY
  • Devices:Motorola Droid

If you go into the Setting and then Clocks and Alarms you will see a "More" tab, click on that and you will see a check box that says "Display the clock on the title bar in all applkications" If you check that it will replce the battery icon with the time.


Perfect! Don't know why I didn't think of that, thanks.

Edited by eufouria, 24 July 2009 - 10:01 PM.

  • 0

#82
techmaster7545

techmaster7545

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 830 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Verizon Omina I910
If anyone has any new ideas throw them my way looking for new ideas all the time !

  • 0


#83
eufouria

eufouria

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 241 posts
  • Location:NY, NY
  • Devices:Motorola Droid
Gotta say this is the smoothest runnning ROM for my needs I've yet encountered.
The camera has NEVER loaded this quickly!
Scrolling is smooth lock screen jumps up quick and is responsive.
All around great job TM! Thanks for all your work.

  • 0

#84
techmaster7545

techmaster7545

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 830 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Verizon Omina I910

Gotta say this is the smoothest runnning ROM for my needs I've yet encountered.
The camera has NEVER loaded this quickly!
Scrolling is smooth lock screen jumps up quick and is responsive.
All around great job TM! Thanks for all your work.


Thank You for the comment it means alot to know people are happy with it

  • 0


#85
snapz54

snapz54

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 354 posts

I really like the haptic feedback you feel in the stock calculator app but I love the color on your black power calc, anyway to add or for us to enable haptic?


  • 0

#86
techmaster7545

techmaster7545

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 830 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Verizon Omina I910


It didnt work let me look into it talking with bga7x now
Bga7x tried stock calc and he said he dnt think is has ever had that
i will keep looking into it for you.

Edited by techmaster7545, 26 July 2009 - 03:18 AM.

  • 0


#87
snapz54

snapz54

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 354 posts

It didnt work let me look into it talking with bga7x now
Bga7x tried stock calc and he said he dnt think is has ever had that
i will keep looking into it for you.


Maybe it was only in the original 6.1 rom but I do remember it, really crisp and responsive. thanks for looking in to it, and I'm really digging your rom right now

  • 0

#88
joehero

joehero

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 91 posts
  • Gender:Male
  • Location:So Cal
  • Devices:Samsung Omnia i910
I really don't think I need to flash for a loooong while. Thanks Tech!!

Any thoughts on Opera 9.7 beta? Do you like it? Also, is the Google Maps in the ROM the new version, 3.2? I installed it, over, just wondering since I didn't check before I did.

  • 0

#89
techmaster7545

techmaster7545

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 830 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Verizon Omina I910

Maybe it was only in the original 6.1 rom but I do remember it, really crisp and responsive. thanks for looking in to it, and I'm really digging your rom right now


It might have been not sure as i never really used it , thanks glad u like it

  • 0


#90
techmaster7545

techmaster7545

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 830 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Verizon Omina I910

I really don't think I need to flash for a loooong while. Thanks Tech!!

Any thoughts on Opera 9.7 beta? Do you like it? Also, is the Google Maps in the ROM the new version, 3.2? I installed it, over, just wondering since I didn't check before I did.


Thanks glad u like it . No Prob , as for opera havent tried 9.7 yet but i will get back with u on that . Google maps will be updated to 3.2 in next rom but to answer ur ? no it was not in this build

Edited by techmaster7545, 26 July 2009 - 01:47 PM.

  • 0


#91
fendyreleven

fendyreleven

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
  • Devices:Samsung Omnia
i like the rom. I switched from adry's rom. i see the cab to switch the writing on the panels to upper case...is there a cab floating around that would switch them all to lower case?

  • 0

#92
techmaster7545

techmaster7545

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 830 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Verizon Omina I910

i like the rom. I switched from adry's rom. i see the cab to switch the writing on the panels to upper case...is there a cab floating around that would switch them all to lower case?


Thanks , not sure i will see it i can get one posted soon.

  • 0


#93
xenspidey

xenspidey

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 164 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cincinnati, OH

It might have been not sure as i never really used it , thanks glad u like it


Haptic feedback does work on the stock Calculator. I'm using it now on Adryn's 2.0 ROM. 

  • 0

#94
techmaster7545

techmaster7545

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 830 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Verizon Omina I910

Haptic feedback does work on the stock Calculator. I'm using it now on Adryn's 2.0 ROM.


Interesting bgill try his stock and he said no go ill have to try and load it and see what happens
thanks for the feedback


AS FAR AS I CAN TELL U WILL HAVE TO HAVE STOCK CALC TO HAVE THE HAPTIC FEEDBACK
I WILL TRY AND SKIN THE STOCK CALC AND TRADE IT OIUT IN THE NEXT BUILD

Edited by techmaster7545, 27 July 2009 - 03:32 PM.

  • 0


#95
Cstou003

Cstou003

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
No Internet connection sharing. Only downside I see so far.

  • 0

#96
techmaster7545

techmaster7545

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 830 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Verizon Omina I910

No Internet connection sharing. Only downside I see so far.


yea i never use it and havent really heard of anyone that does so i took it out
if enough people request it ill put it back in

Edited by techmaster7545, 28 July 2009 - 01:56 AM.

  • 0


#97
joehero

joehero

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 91 posts
  • Gender:Male
  • Location:So Cal
  • Devices:Samsung Omnia i910
I actually use the Internet Sharing alot, but I've got a cab so it hasn't been a big issue.

  • 0

#98
joehero

joehero

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 91 posts
  • Gender:Male
  • Location:So Cal
  • Devices:Samsung Omnia i910
Hey Tech,

Is there a reason why the call log button doesn't work? I am assuming that means you took out the Samsung Call Log? If so anyway to get it back in next release? Or maybe an alternate call log program?

  • 0

#99
techmaster7545

techmaster7545

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 830 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Verizon Omina I910
New build will be out sometime today list of things getting put back in
1. call log
2. internet sharing
3. hopefully GM 3.2

if u have a want or a change, post and ill see what i can do .
also is everyone happy with the theme need input

Edited by techmaster7545, 30 July 2009 - 05:40 PM.

  • 0


#100
joehero

joehero

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 91 posts
  • Gender:Male
  • Location:So Cal
  • Devices:Samsung Omnia i910

New build will be out sometime today list of things getting put back in
1. call log
2. internet sharing
3. hopefully GM 3.2

if u have a want or a change, post and ill see what i can do .
also is everyone happy with the theme need input


That would probably make my day.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users