Jump to content


Photo

BW WM7 Black and Blue Windows Phone 6.5 ROM Final

* * * * * 6 votes

  • Please log in to reply
1291 replies to this topic

#41
metalzoic

metalzoic

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 58 posts
  • Devices:omnia i910

anyway to get rid of and remove the scroll bar from the black dialer to be able to view it completely??? thanks


What BW said. But you can also reduce the verticle scrollbar width to the lowest setting (10 I think). That makes it so skinny that you'll barely notice it on the dialer, but can still use it with the mouse pointer in other programs if you want.

  • 0

#42
lbkdad

lbkdad

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 16 posts
  • Devices:i910
I kinda feel bad for the people who wrote shozu - the sad little program nobody wants.

  • 0

#43
stratman2009

stratman2009

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Devices:i910
Thanks much for this ROM, really getting good. In general working very well. I am having a lot of problems typing into opera or IE (I tried dearching with google, for example. Also, is the magnifier working yet?

  • 0

#44
Mastergreeny

Mastergreeny

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 325 posts
Great Job BW on the new ROM its running great. No problems.

Is there a way to adjust the overlap of the keyboard and the lower buttons? I think Bgill must have found a way to do this. His 2.3 ROM I had loaded up had it fixed but I think he uses a different keyboard than yours. I was also wondering if you have found a way to adjust this in Resco Explorer? I figure this might just have to wait until they update it for 6.5.

  • 0

#45
blazingwolf

blazingwolf

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,030 posts
  • Devices:Samsung Fascinate, Archos 101

Thanks much for this ROM, really getting good. In general working very well. I am having a lot of problems typing into opera or IE (I tried dearching with google, for example. Also, is the magnifier working yet?


Do you mean typing fast or something different? If fast typing then it is because of the magnifier. Load Touch Response and set device to 11 and then vibrate on keyboard only and you should be set fro typing.

Magnifier does work but I disable it because all it does is get in the way.

Here is the reg setting to turn it on:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\GWE\MAGNIFIER]
"Enable"=dword:1

  • 0
I make ROMs because I like to. If you want to buy me a Pepsi though: Donate

Like tablets? Follow me at MyTabletLife.com

#46
blazingwolf

blazingwolf

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,030 posts
  • Devices:Samsung Fascinate, Archos 101

Great Job BW on the new ROM its running great. No problems.

Is there a way to adjust the overlap of the keyboard and the lower buttons? I think Bgill must have found a way to do this. His 2.3 ROM I had loaded up had it fixed but I think he uses a different keyboard than yours. I was also wondering if you have found a way to adjust this in Resco Explorer? I figure this might just have to wait until they update it for 6.5.



Did you switch to landscape with the Samsung keyboard? There is a bug with this when going to landscape and back. Waiting for a possible reg key from MS to fix it. I would imagine this affects bga7xs ROM also. I use Spb Keyboard and it works perfectly in both portrait and landscape.

Resco will have to fix there app to work with the new bars. Unless someone can hack the program. I'm not able to do that.

  • 0
I make ROMs because I like to. If you want to buy me a Pepsi though: Donate

Like tablets? Follow me at MyTabletLife.com

#47
Mastergreeny

Mastergreeny

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 325 posts

Did you switch to landscape with the Samsung keyboard? There is a bug with this when going to landscape and back. Waiting for a possible reg key from MS to fix it. I would imagine this affects bga7xs ROM also. I use Spb Keyboard and it works perfectly in both portrait and landscape.

Resco will have to fix there app to work with the new bars. Unless someone can hack the program. I'm not able to do that.


Maybe it did change it his after landscape I don't remember noticing it. I will just load up Spb Keyboard, I have used it in the past too. It works pretty good. Is there a way to access the keyboard options when you use it. It seems to always just freeze up then I try to open it.

  • 0

#48
lbkdad

lbkdad

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 16 posts
  • Devices:i910
Do I need to add in cHome editor?

BTW, this thing is d@mn sexy.

Edited by lbkdad, 08 September 2009 - 02:06 AM.

  • 0

#49
blazingwolf

blazingwolf

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,030 posts
  • Devices:Samsung Fascinate, Archos 101

Maybe it did change it his after landscape I don't remember noticing it. I will just load up Spb Keyboard, I have used it in the past too. It works pretty good. Is there a way to access the keyboard options when you use it. It seems to always just freeze up then I try to open it.


Not yet. I think it is something MS changed and Spb will need to catch up but I'm not 100% on that.

  • 0
I make ROMs because I like to. If you want to buy me a Pepsi though: Donate

Like tablets? Follow me at MyTabletLife.com

#50
blazingwolf

blazingwolf

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,030 posts
  • Devices:Samsung Fascinate, Archos 101

Do I need to add in cHome editor?

BTW, this thing is d@mn sexy.



Glad you like it. :)

CHome Editor is in Start/Utilities.

  • 0
I make ROMs because I like to. If you want to buy me a Pepsi though: Donate

Like tablets? Follow me at MyTabletLife.com

#51
lbkdad

lbkdad

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 16 posts
  • Devices:i910
I've been playing with this for about an hour, and I'll tell you what it's like.

It's like you come back from spring break, and your girlfriend got surgically enhanced to double E's.

  • 0

#52
shinta4e

shinta4e

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 62 posts
  • Devices:samsung omnia i910
where can i find the bottom button .png's i know there in the windows folder but i wanna mod'em i got this stained glass black with blue lightning bolts ive been workin on it for awhile i wanna tryem out also the scroll bars what are there names in the windows folder

  • 0

#53
blazingwolf

blazingwolf

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,030 posts
  • Devices:Samsung Fascinate, Archos 101

I've been playing with this for about an hour, and I'll tell you what it's like.

It's like you come back from spring break, and your girlfriend got surgically enhanced to double E's.


:)

  • 0
I make ROMs because I like to. If you want to buy me a Pepsi though: Donate

Like tablets? Follow me at MyTabletLife.com

#54
blazingwolf

blazingwolf

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,030 posts
  • Devices:Samsung Fascinate, Archos 101

where can i find the bottom button .png's i know there in the windows folder but i wanna mod'em i got this stained glass black with blue lightning bolts ive been workin on it for awhile i wanna tryem out also the scroll bars what are there names in the windows folder


There are 6 different buttons that can be used. One is called default_toolbarIconBubbleButton.png. The rest should be right under that in the explorer. I want to see pictures when your done. :)

  • 0
I make ROMs because I like to. If you want to buy me a Pepsi though: Donate

Like tablets? Follow me at MyTabletLife.com

#55
dragracekid

dragracekid

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 31 posts
  • Devices:I910
Idk if this is a problem with anybody else but i use fingerkeyboard 2.1 and whenever i touch the screen in a range of about .3 seconds while typing it stops responding and ive noticed it does that whenever i hit a button in sucsesion (sp) it stops responding if its faster about .3 seconds has anyone had the same problem?

  • 0

#56
Mi6

Mi6

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Gender:Male
  • Location:Glendale, AZ
  • Devices:Samsung i910
Hey BW,

Yep it's me that dreadful Mi6 guy...does the SPB keyboard options work with this build? I really would love to disable some crap in that thing. Also is the reg edit for Autocompletion of contacts when sending an SMS work?

  • 0

#57
solarone

solarone

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
Hey BW,

Love Your Builds.....I Just Flashed To Blue....Very Nice, But I Ran Into A Problem Trying to Zoom in Opera 9.7 beta, I Use The Opera Browser For General Surfing and Skyfire If I'm Going to Be Going to Flash Sites.....I'd Love To See The Zoom Widget Enabled For 9.7 beta......Thanks....Great Work....

  • 0

#58
pacman9889

pacman9889

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 35 posts
  • Location:Tucson, AZ
  • Devices:i910
so this is what you've been up too, looks great!

  • 0

#59
popsinger

popsinger

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 112 posts
  • Devices:Samsung i910 Omnia
Hey solarone,

Magnifier does work but I disable it because all it does is get in the way.

Here is the reg setting to turn it on:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\GWE\MAGNIFIER]
"Enable"=dword:1


Edited by popsinger, 08 September 2009 - 06:45 AM.

  • 0

#60
solarone

solarone

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts

Hey solarone,


Ok...Here It Comes.......Newbie Question.....Lol......How Do I Insert Registry Commands....?? Is There A Registry Editor......?? Sorry New To Mobile.....Lol

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users