Jump to content


Photo

Ultralite 23088/23506, MegAmnia 21872 and Kitchen(28008/23511/23091/21874).

* * * * * 6 votes

  • Please log in to reply
925 replies to this topic

#41
Rob Storm

Rob Storm

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 336 posts
  • Devices:Verizon Omnia i910
WoZZeR, where can I find instructions on how to cook with your Kitchen? I have never cooked before.

Thanks in advance. :)

Edit: I followed your previous instructions on last page but have no idea what or where I can get "OEM" packages... hehe

Figured it's time for me to learn to cook.

Edited by Rob Storm, 14 September 2009 - 10:01 PM.

  • 0
If you like my work and wish to donate - Donation Link

#42
level140

level140

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 107 posts

WoZZeR, where can I find instructions on how to cook with your Kitchen? I have never cooked before.

Thanks in advance. :)

Edit: I followed your previous instructions on last page but have no idea what or where I can get "OEM" packages... hehe

Figured it's time for me to learn to cook.


the cooks over @ omniarom.com are probably willing to help out. There are some great tut's there too.

  • 0

#43
WoZZeR999

WoZZeR999

    Hardcore

  • MoDaCo Gold
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,051 posts
  • Devices:i910
I'm really just providing the kitchen. IF you don't know how to cook, then there's lots tutorials out there.

@Airreak: Can you remember anything else about the error? If it was 'Could Not Find C:\Base_Kitchen\Base Kitchen\flashromprb.bin', that's fine since it doesn't exist.

  • 0
I do this because I love helping people, but if you want: Donate

#44
Rob Storm

Rob Storm

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 336 posts
  • Devices:Verizon Omnia i910

the cooks over @ omniarom.com are probably willing to help out. There are some great tut's there too.



Thanks. I have now tried to register there 7 times today and I keep getting "An Error has Occured"

  • 0
If you like my work and wish to donate - Donation Link

#45
WoZZeR999

WoZZeR999

    Hardcore

  • MoDaCo Gold
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,051 posts
  • Devices:i910
There will probably be an updated base_kitchen tonight/tomorrow. I'm working on cleaning up the scripts to not look so half assed.

  • 0
I do this because I love helping people, but if you want: Donate

#46
smaury

smaury

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 170 posts
  • Location:Italy
  • Devices:Samsung i900 OMNIA
  • Twitter:@smaury92
I've the same problem as Airreak.....
How I can get flashromprb.bin?? If I use the first post one it gives me the same problem: it doesn't gives attibutes to files!
Please HELP ME!!!

THANKS IN ADVANCE and THANK U 4 SHARING!!!

This new kitchen seem very good, it seems clear and u can update SYS and XIP without corrupt ur OEM!

If u know where to find a complet TUT about platformbuilder i can use to learn all what i need please link me!
I usually cook with Sztupy's kitchen (SYOK) and with a derivated SYOK kitchen for italian ROMs!


P.S. in your kitchen cmd i have to modify lang values from 0409 to 0410 when i cook an italian ROM??
P.S.2 I cook 4 i900 not i910!

Edited by smaury, 14 September 2009 - 10:46 PM.

  • 0
 If you want to contribute to my projects consider a Donation!
Posted Image

#47
Kryptonickid

Kryptonickid

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 15 posts
  • Devices:Samsung Omnia i910

Thanks. I have now tried to register there 7 times today and I keep getting "An Error has Occured"


This is an ongoing problem that so many people have had, yet we can't figure out why it's happening. Wish there was a way to get it fixed. If you want to pm your email address I'll send it to the site admin to see if he can help you out (I don't have his email address with me, or I'd give it to you).

  • 0

#48
WoZZeR999

WoZZeR999

    Hardcore

  • MoDaCo Gold
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,051 posts
  • Devices:i910

I've the same problem as Airreak.....
How I can get flashromprb.bin?? If I use the first post one it gives me the same problem: it doesn't gives attibutes to files!
Please HELP ME!!!

THANKS IN ADVANCE and THANK U 4 SHARING!!!

This new kitchen seem very good, it seems clear and u can update SYS and XIP without corrupt ur OEM!

If u know where to find a complet TUT about platformbuilder i can use to learn all what i need please link me!
I usually cook with Sztupy's kitchen (SYOK) and with a derivated SYOK kitchen for italian ROMs!


P.S. in your kitchen cmd i have to modify lang values from 0409 to 0410 when i cook an italian ROM??
P.S.2 I cook 4 i900 not i910!

You don't need flashromprb.bin, that's the OS.NB (we have different flashing tools), it's just trying to delete it first.

It should also give attributes to files (it's in the Buildrom.bat)

As far as I know there is no complete tutorial for platform rebuilder, that's why I had a lot of problem creating the kitchen.

If you want to to do 0410, it's in buildrom, it's the locale value.

For everyone having problems, open shell and type 'Attrib -s -h -r -a *.* /S /D' (no quotes) and see if it works after that.

Updated kitchen will come out tonight probably.

  • 0
I do this because I love helping people, but if you want: Donate

#49
smaury

smaury

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 170 posts
  • Location:Italy
  • Devices:Samsung i900 OMNIA
  • Twitter:@smaury92

You don't need flashromprb.bin, that's the OS.NB (we have different flashing tools), it's just trying to delete it first.

It should also give attributes to files (it's in the Buildrom.bat)

As far as I know there is no complete tutorial for platform rebuilder, that's why I had a lot of problem creating the kitchen.

If you want to to do 0410, it's in buildrom, it's the locale value.

For everyone having problems, open shell and type 'Attrib -s -h -r -a *.* /S /D' (no quotes) and see if it works after that.

Updated kitchen will come out tonight probably.

Also with that command i've problems!
Lika befoar it creates temp folder with 2 subfolders (\dump, \xip), imgfs.new and imgfs.txt

My Buildlog.txt is empty O_o....

If u have no tips for me i'll wait the next release and i'll try later....

  • 0
 If you want to contribute to my projects consider a Donation!
Posted Image

#50
WoZZeR999

WoZZeR999

    Hardcore

  • MoDaCo Gold
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,051 posts
  • Devices:i910
It might be the 0410 for you. Do you have only OEM_Lang_0410, or do you have 0409 and 0410?

  • 0
I do this because I love helping people, but if you want: Donate

#51
lioryte

lioryte

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,029 posts
  • Location:Miami, FL
  • Devices:Omnia i910/ Droid Incredible
  • Twitter:@lioryte

I'm really just providing the kitchen. IF you don't know how to cook, then there's lots tutorials out there.

@Airreak: Can you remember anything else about the error? If it was 'Could Not Find C:\Base_Kitchen\Base Kitchen\flashromprb.bin', that's fine since it doesn't exist.


I keep on getting this error? What next?

  • 0
Android Stuff

Posted Image

Lioryte ROM+Kernel (α)

WM Stuff (Retired)

Posted Image

More titanium weather icons HERE|||WQVGA only themes HERE||| CTheme Changer HERE|||

If you like my stuff you can Donate

#52
waremike32

waremike32

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 421 posts
  • Location:Brooklyn, NY
  • Devices:VZW Samsung Omnia i910
Ignore the flashromprb.bin not found error and let it continue to build. It is only searching for a previous rom to delete first. It will create a new flashromprb.bin in the base of the kitchen. That is your rom.

  • 0

#53
peperonikiller

peperonikiller

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 246 posts
  • Gender:Male
  • Location:Iowa, USA
  • Devices:Omnia i910, Moto Q9C
  • Twitter:@peperonikiller

Thanks. I have now tried to register there 7 times today and I keep getting "An Error has Occured"


It does that with me for firefox.. just use IE and it should work

  • 0
Join my Facebook group HERE
Posted Image

#54
Rob Storm

Rob Storm

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 336 posts
  • Devices:Verizon Omnia i910

It does that with me for firefox.. just use IE and it should work



I am using IE... :)

  • 0
If you like my work and wish to donate - Donation Link

#55
lioryte

lioryte

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,029 posts
  • Location:Miami, FL
  • Devices:Omnia i910/ Droid Incredible
  • Twitter:@lioryte
WoZZer this is a great kitchen I just made base, thanks!

  • 0
Android Stuff

Posted Image

Lioryte ROM+Kernel (α)

WM Stuff (Retired)

Posted Image

More titanium weather icons HERE|||WQVGA only themes HERE||| CTheme Changer HERE|||

If you like my stuff you can Donate

#56
cmalone

cmalone

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 164 posts
  • Devices:Omnia
idiot question, but is there a rom to download on first page, or is this just a kitchen?
thanks


HTC keyboard? pics?

Edited by cmalone, 15 September 2009 - 01:45 AM.

  • 0

#57
waremike32

waremike32

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 421 posts
  • Location:Brooklyn, NY
  • Devices:VZW Samsung Omnia i910

idiot question, but is there a rom to download on first page, or is this just a kitchen?
thanks
HTC keyboard? pics?


At the end of the first post

"Created using LZX compression: here"

The "here" is a link to the new rom.

  • 0

#58
bga7x

bga7x

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,087 posts
  • Location:Las Vegas
  • Interests:Phones, Photos, and Soccer!!!
  • Devices:Moto Droid
  • Twitter:@bgill55

WoZZer this is a great kitchen I just made base, thanks!


Care to share your info on this! I keep getting a non booter!

  • 0

#59
WoZZeR999

WoZZeR999

    Hardcore

  • MoDaCo Gold
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,051 posts
  • Devices:i910
I don't know what else I can give you info wise. It's a pretty straight forward kitchen. I think the biggest problem (which I amchanging in the script) is a file attribute problem. I'll put some pics up in a bit, and also upload a new base kitchen.

  • 0
I do this because I love helping people, but if you want: Donate

#60
bga7x

bga7x

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,087 posts
  • Location:Las Vegas
  • Interests:Phones, Photos, and Soccer!!!
  • Devices:Moto Droid
  • Twitter:@bgill55

I don't know what else I can give you info wise. It's a pretty straight forward kitchen. I think the biggest problem (which I amchanging in the script) is a file attribute problem. I'll put some pics up in a bit, and also upload a new base kitchen.


yes its pretty straight forward I have 0 modules in slot 0 , but for some reason it doesnt want to boot! do i have to change the Atts. in my OEM folder?

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users