Jump to content


Photo

[ROM] LEO2-FUSION Beta 1/ HD2 feel in I8000

* * * * * 4 votes

  • Please log in to reply
554 replies to this topic

#61
CryptXus

CryptXus

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 68 posts
  • Devices:P3600i

Ya, I facing this issue also.

Beside this, I notice the Sense player (HTC one) cannot playback album.


u mean from the manila page u go to music tab and play? the module search and found some albums default in samsung and able to play the songs. no problem for me ;)

  • 0

#62
AndrewTan

AndrewTan

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 509 posts
  • Devices:Nexus One | Samsung OMNIA II
My experience about this ROM:
- Overall seems smoother but not perfect. This probably due to HTC run in openGL ES 1.0x which not support direct from Samsung. The OpenGL ES 1.0x wrapper by ginkage is working but not yet perfect.
- The system suck RAM. (I know, but still cool)
- The color blending in manila sense not as smooth as render under HTC (I never seen HD2 yet, but I seen b4 at HTC diamond 2)
- All tab in HTC manila sense is 100% working! wow! (off course some settings is not working in setting tab)
- WiFi is working. But I not sure how to set WPA2 key for hide SSID
- Weather background is working! wow!
- Lock button not working, if you on, then the system will crazy. suggested disable it at the moment.
- Caller menu done by HTC is perfect! so hope Samsung can do what has been done by HTC in caller menu.
- Some bugs in manila sense Photos and Videos render.
- Manila sense Music is working after the device restart.
- Chinese character not display at manila sense menu.
- Weather only working in automatic mode, manual location keying is not working as it will crash the manila sense.

What I wish for:
- Better openGL ES 1.0x by ginkage, or possible let it render using openGL ES 2.0 (I know programming is not easy, maybe I ask too much. haha)
- Fix the Lock screen issue.
- Others rip out Samsung application can have options to install back manually. (Manual cab file provide?)
- Chinese character working back in HTC manila sense (maybe this is HTC issue?)

Many many thanks to hardwork for all members involved in this job, especially rodrigofd & ginkage. Without you both, this miracle is not possible.

Edited by AndrewTan, 10 December 2009 - 06:24 AM.

  • 0

#63
lululala

lululala

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts

the backlight and auto device locking is mentioned above

you mean the things you mentioned below?


To overcome, i install a app to put phone to suspense mode will i click on the app button which i put on the home screen and also installed S2U2. whenever wana off, juz click the app and when on, device will be locked.



I wasn't looking for a solution by installing another app. was just reporting the issues with this rom. anyway, i found that turning off the 'Windows Lockscreen' doesn't solve the issue.

Edited by lululala, 10 December 2009 - 06:25 AM.

  • 0

Posted Image
"Cute becomes dumb in an instant"


#64
Michael Pang

Michael Pang

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 245 posts

My experience about this ROM:
- Overall seems smoother but not perfect. This probably due to HTC run in openGL ES 1.0x which not support direct from Samsung. The OpenGL ES 1.0x wrapper by ginkage is working but not yet perfect.
- The system suck RAM. (I know, but still cool)
- The color blending in manila sense not as smooth as render under HTC (I never seen HD2 yet, but I seen b4 at HTC diamond 2)
- All tab in HTC manila sense is 100% working! wow! (off course some settings is not working in setting tab)
- WiFi is working. But I not sure how to set WPA2 key for hide SSID
- Weather background is working! wow!
- Lock button not working, if you on, then the system will crazy. suggested disable it at the moment.
- Caller menu done by HTC is perfect! so hope Samsung can do what has been done by HTC in caller menu.
- Some bugs in manila sense Photos and Videos render.
- Manila sense Music is working after the device restart.
- Chinese character not display at manila sense menu.
- Weather only working in automatic mode, manual location keying is not working as it will crash the manila sense.

What I wish for:
- Better openGL ES 1.0x by ginkage, or possible let it render using openGL ES 2.0 (I know programming is not easy, maybe I ask too much. haha)
- Fix the Lock screen issue.
- Others rip out Samsung application can have options to install back manually. (Manual cab file provide?)
- Chinese character working back in HTC manila sense (maybe this is HTC issue?)

Many many thanks to hardwork for all members involved in this job, especially rodrigofd & ginkage. Without you both, this miracle is not possible.




display chinese in mainla

請先下載修改登錄檔的軟體 PHM Registry Editor--更改登錄檔的實用小工具
開啟PHM Registry Editor 並切換到下列路徑HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\FontLink\Sys temLink
找到[HelveticaNeue LT 55 Roman]和[HelveticaNeue LT 35 Thin]機碼
然後把這兩個機碼所指向的字型路徑改成想換的中文字型路

重開機後即可在M2D看到中文字!
例如安裝了小熊工作室的微軟正黑體後
[HelveticaNeue LT 55 Roman]和[HelveticaNeue LT 35 Thin]路徑即為:
\Windows\msjh3.ttf,msjh
這樣重開機後就可以看到中文字型!!!

  • 0

#65
Michael Pang

Michael Pang

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 245 posts
it seems the backlight will not auto dim in 30 secounds. and the phone will not auto off after 1 minutes. anyone with the same issue?


sorry just find that this issue has been reported by others already

Edited by Michael Pang, 10 December 2009 - 06:31 AM.

  • 0

#66
acidash

acidash

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 17 posts

display chinese in mainla

請先下載修改登錄檔的軟體 PHM Registry Editor--更改登錄檔的實用小工具
開啟PHM Registry Editor 並切換到下列路徑HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\FontLink\Sys temLink
找到[HelveticaNeue LT 55 Roman]和[HelveticaNeue LT 35 Thin]機碼
然後把這兩個機碼所指向的字型路徑改成想換的中文字型路


重開機後即可在M2D看到中文字!
例如安裝了小熊工作室的微軟正黑體後
[HelveticaNeue LT 55 Roman]和[HelveticaNeue LT 35 Thin]路徑即為:
\Windows\msjh3.ttf,msjh
這樣重開機後就可以看到中文字型!!!



good tip!

  • 0

#67
monyozt

monyozt

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,136 posts
  • Gender:Male
  • Devices:sprint 3VO 3D, iphone 4,9780

Is there a conflict between 'Samsung Settings'->'General Settings'->'Power' and 'HTC Sense'->'Settings'->'Display & Sound'->'Backlight' ?


two issues for me:

i) The backlight doesn't turn off automatically and display doesn't go blank automatically anymore

ii) Touch Player & Windows Media Player do not play DivX/Xvid movies anymore. Saying 'Video Format unsupported'. CorePlayer works fine though.

maybe you have to flash your eboot with L2 version. as same happen thing when i use J9 PDA part without eboot.. my phone won't go to sleep mode... maybe you can flash your eboot and see that maybe it works ;)

  • 0

current device :
__________________
Phone: HTC HD2 | Rom WM: Energy Series 21680 |Oct 07 |Rom Android : mdeejay Froyo Sense v. 2.4.2 | Mdeejay eVo Sense v. 1.6 Revolution|Radio : 2_14_50_04

Phone:Blackberry onyx | OS : hybrid OS by Willyboy™ v7.3

#68
monyozt

monyozt

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,136 posts
  • Gender:Male
  • Devices:sprint 3VO 3D, iphone 4,9780

My experience about this ROM:
- Lock button not working, if you on, then the system will crazy. suggested disable it at the moment.

What I wish for:
- Fix the Lock screen issue.

for first time lock screen is not working. you need to put you batree. then after switch on lock screen working after the device restart.

  • 0

current device :
__________________
Phone: HTC HD2 | Rom WM: Energy Series 21680 |Oct 07 |Rom Android : mdeejay Froyo Sense v. 2.4.2 | Mdeejay eVo Sense v. 1.6 Revolution|Radio : 2_14_50_04

Phone:Blackberry onyx | OS : hybrid OS by Willyboy™ v7.3

#69
AndrewTan

AndrewTan

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 509 posts
  • Devices:Nexus One | Samsung OMNIA II

display chinese in mainla

請先下載修改登錄檔的軟體 PHM Registry Editor--更改登錄檔的實用小工具
開啟PHM Registry Editor 並切換到下列路徑HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\FontLink\Sys temLink
找到[HelveticaNeue LT 55 Roman]和[HelveticaNeue LT 35 Thin]機碼
然後把這兩個機碼所指向的字型路徑改成想換的中文字型路


重開機後即可在M2D看到中文字!
例如安裝了小熊工作室的微軟正黑體後
[HelveticaNeue LT 55 Roman]和[HelveticaNeue LT 35 Thin]路徑即為:
\Windows\msjh3.ttf,msjh
這樣重開機後就可以看到中文字型!!!


Oh, thanks, but need to install chinese font, try later.

Edited by AndrewTan, 10 December 2009 - 06:43 AM.

  • 0

#70
AndrewTan

AndrewTan

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 509 posts
  • Devices:Nexus One | Samsung OMNIA II

for first time lock screen is not working. you need to put you batree. then after switch on lock screen working after the device restart.


What you mean by put you batree? Not understand. I try restart after it get crazy, but it still not working.

  • 0

#71
darkxz

darkxz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 22 posts
  • Devices:p750

good tip!


感謝指點!!

  • 0

#72
arthos7

arthos7

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 37 posts
  • Devices:Omnia i8000

What you mean by put you batree? Not understand. I try restart after it get crazy, but it still not working.



i don't know how i did it but i was able to reset in the start menu when htc sense goin mad instead of taking out the battery. a question. how do i replace default ie browser to an installed operamobile10 in the internet tab?

  • 0

#73
cool_fhatz86

cool_fhatz86

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 76 posts
Does anyone have the same problem w/ the camera settings?
the texts/labels are gone. here's my screenshot.

Attached File  091210144650.png   138.51KB   1236 downloads

  • 0

#74
lululala

lululala

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts

Does anyone have the same problem w/ the camera settings?
the texts/labels are gone. here's my screenshot.

Attached File  091210144650.png   138.51KB   1236 downloads


I do have the same problem.

  • 0

Posted Image
"Cute becomes dumb in an instant"


#75
CryptXus

CryptXus

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 68 posts
  • Devices:P3600i
managed to get the lock screen working without the background dimming problem.
1) I flash the PDA + eboot + CSC ( using XSOIJ2)

2) after all restart and configure done, i off the device lock

3) do a soft reset

4) on device lock and device lock working

so i duno is the eboot reflash using L2 make the device lock work or not but this is mentioned by a bro to use L2 eboot

however, device still not dimming after 30 secs and off after 1min.

Edited by CryptXus, 10 December 2009 - 07:16 AM.

  • 0

#76
CryptXus

CryptXus

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 68 posts
  • Devices:P3600i

I do have the same problem.



same here

  • 0

#77
AndrewTan

AndrewTan

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 509 posts
  • Devices:Nexus One | Samsung OMNIA II

managed to get the lock screen working without the background dimming problem.
1) I flash the PDA + eboot + CSC ( using XSOIJ2)

2) after all restart and configure done, i off the device lock

3) do a soft reset

4) on device lock and device lock working

so i duno is the eboot reflash using L2 make the device lock work or not but this is mentioned by a bro to use L2 eboot

however, device still not dimming after 30 secs and off after 1min.


My original already is L2 eboot.. so I think is not the eboot issue. But I didn't flash the CSC. I follow as said erase CSC, but then I notice the chinese wording is not working. Not sure flash back working or not.

I am going to try now.

  • 0

#78
RyuSuke

RyuSuke

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Devices:i908
Sorry ...one more Problem, I had Found!
Hotmail can't send and receive in the E-mail... Only in MSN LIVE
and It can't display or Edit in e-mail too

Ps. Thanks for ur Custom ROm.. it is cool

  • 0

#79
sys_error

sys_error

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 243 posts
  • Devices:Omnia & OmniaII

i don't know how i did it but i was able to reset in the start menu when htc sense goin mad instead of taking out the battery. a question. how do i replace default ie browser to an installed operamobile10 in the internet tab?


When you 1st install Opera Mobile 10 browser, it will ask if you want to make it default browser, just answer YES; then under Internet tab in Sense, the default browser will become Opera Mobile 10.

  • 0

#80
MaliciousKen

MaliciousKen

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 119 posts
  • Location:Singapore
  • Devices:HD2, Nexus One

Does anyone have the same problem w/ the camera settings?
the texts/labels are gone. here's my screenshot.

Attached File  091210144650.png   138.51KB   1236 downloads


yup text in camera settings are missing.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users