Jump to content


Photo

[ROM] WM 6.5.5 i8000 ROM with BT voice dialing (Thai/Eng version)

* * * * * 3 votes

  • Please log in to reply
729 replies to this topic

#21
monyozt

monyozt

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,136 posts
  • Gender:Male
  • Devices:sprint 3VO 3D, iphone 4,9780
MR. K
can u upload cab apps from Original ROM?

  • 0

current device :
__________________
Phone: HTC HD2 | Rom WM: Energy Series 21680 |Oct 07 |Rom Android : mdeejay Froyo Sense v. 2.4.2 | Mdeejay eVo Sense v. 1.6 Revolution|Radio : 2_14_50_04

Phone:Blackberry onyx | OS : hybrid OS by Willyboy™ v7.3

#22
protochip

protochip

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 42 posts
  • Devices:Omnia i8000

why turkish caracters remain english no solution?


Dear selcuk666,

Till now, no solution yet. Hope, we can find a way to get the samsung turkish keyboard cab...

Kind regards...

  • 0
ONLY AMIGA MAKES IT POSSIBLE !

#23
darkworldzz

darkworldzz

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 562 posts
  • Devices:omnia 2
thks for uploading!!!
LOL u beat RDG.. now his 6.5.3 is no longer the first XD
jus kidding..
will post bugs soon if there is any..

  • 0
Rina Nagasaki!!

#24
AndrewTan

AndrewTan

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 509 posts
  • Devices:Nexus One | Samsung OMNIA II
So desperate to test, I still downloading, actually re-download, I at home now and is using that lousy Maxis broadband, nearly 99% files from rapidshare (I am premium owner) I download using Maxis broadband always getting file corrupted!

If still failure, I think I can only wait till tomorrow download again at Office.

Why!!! Malaysia broadband is suck! haizz!!! TMnet streamyx (the main one) is lousy but at no choice since it is considered the best among others. Hope one day, at least in Malaysia can get such speed like in Singapore. (Like Singapore I already damn happy, no need like in Japan, my friend in Japan can finish download a 4GB data in less than 40mins! 4GB lei!)

  • 0

#25
selcuk666

selcuk666

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 83 posts
  • Devices:İ900
perfect there is no opera 9.5 anymore

  • 0

#26
darkworldzz

darkworldzz

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 562 posts
  • Devices:omnia 2
aww... take a trip to s'pore then.. its so near.. ;)

  • 0
Rina Nagasaki!!

#27
monyozt

monyozt

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,136 posts
  • Gender:Male
  • Devices:sprint 3VO 3D, iphone 4,9780
finished downloading.... here some screenshoot.. fresh after flashing

Attached Files


Edited by monyozt, 20 December 2009 - 12:48 PM.

  • 0

current device :
__________________
Phone: HTC HD2 | Rom WM: Energy Series 21680 |Oct 07 |Rom Android : mdeejay Froyo Sense v. 2.4.2 | Mdeejay eVo Sense v. 1.6 Revolution|Radio : 2_14_50_04

Phone:Blackberry onyx | OS : hybrid OS by Willyboy™ v7.3

#28
rami_d15

rami_d15

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
mirror please guys ....

thanks for your effort

  • 0

#29
Khuanchai

Khuanchai

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 899 posts
  • Devices:Samsung Omnia

I just tested. It works fine without any CSC flashed.
First impressions:
-6.5.3 start menu can drag icons around!
-Samsung dialer can be installed with my cab, but has an ugly scrollbar (mentioned before somewhere)
-MMS icon in threaded msg is much bigger O_O?

-Samsung Volume still exist
-Needs registry edit for button rotation
-Samsung keyboard > : (
FYIs to common questions.

-no samsung SMS inside (yay).
-No SRSWOWHD (yay, I can install myself if needed ;)).
-Samsung digital frame,album,clock,volume,settings,audionote,touchplayer,calculator exist
-Samsung dialer removed

In fact, Samsung dialer is just disabled. You don't need to install it, just edit the registry to enable as needed.

perfect there is no opera 9.5 anymore

Thanks. Forgot to mention this.

So desperate to test, I still downloading, actually re-download, I at home now and is using that lousy Maxis broadband, nearly 99% files from rapidshare (I am premium owner) I download using Maxis broadband always getting file corrupted!

If still failure, I think I can only wait till tomorrow download again at Office.

Why!!! Malaysia broadband is suck! haizz!!! TMnet streamyx (the main one) is lousy but at no choice since it is considered the best among others. Hope one day, at least in Malaysia can get such speed like in Singapore. (Like Singapore I already damn happy, no need like in Japan, my friend in Japan can finish download a 4GB data in less than 40mins! 4GB lei!)

Have you tried some download accellerator programs. I think flashget is great and free.

Edited by Khuanchai, 20 December 2009 - 01:14 PM.

  • 0
Thanks to friends who donated. Click here if you want to help. :)

#30
sc1998

sc1998

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 20 posts
  • Devices:mpx200
ขอบคุณอาจารย์ครับ Thank for Master
ผมจะลองดูครับ I will try later

  • 0

#31
darkworldzz

darkworldzz

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 562 posts
  • Devices:omnia 2
just flashed it.. so far so good...
jus a problem... any1 knows how to change the keyboard?? i wna change to swype as now theres no more arrow by the side..

--edit--
realised how to change after all... just hold on the keyboard button to change.. silly me.. ;)

Edited by darkworldzz, 20 December 2009 - 01:48 PM.

  • 0
Rina Nagasaki!!

#32
Piter1225

Piter1225

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 709 posts
  • Location:Poland
  • Devices:O2X, SGS
  • Twitter:@piter1225

MR. K
can u upload cab apps from Original ROM?


+1

  • 0


Posted Image



#33
gcrasy

gcrasy

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts

In fact, Samsung dialer is just disabled. You don't need to install it, just edit the registry to enable as needed.


Thanks. Forgot to mention this.


Have you tried some download accellerator programs. I think flashget is great and free.


hoho,you use flashget? it's a good downloader. I used before.
But now I use Xunlei, the better tool than flashget. You can try:)

  • 0

#34
bouboule

bouboule

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 199 posts
  • Location:Krabi - Thailand
  • Devices:Samsung Omnia i8000
i download and try your ROM

Thanks for your work

No problem for the flash. Memory 200 Mb ! Great !

Little problem on bottom bar which is above the task bar in Resco Explorer (we had the same problems, the first times with the Omnia 1 Roms

  • 0
ROM Gary Crutcher - GC JI1-23689 Lite + Android Cyanogenmod beta 1

#35
selcuk666

selcuk666

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 83 posts
  • Devices:İ900
X button does not close programs unfortunately why

  • 0

#36
Montgommery

Montgommery

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 18 posts
  • Devices:Samsung Omnia II
Hello Khuanchai,

many thanks for this christmas gift :c)

Yes, I have problems with CSC file, as you have mentioned. If i flash your ROM with CSC_I8000NXXIL2.CSC, then every boot ends with a black screen. So i have reflashed with CSC_I8000HZHIH6.CSC file, and the phone boots without problems.

With CSC_I8000HZHIH6.CSC i have following situation:

If i use english, all works fine. But if i go into "settings" - "regional settings", and choose "german", then the mobile phone will reboot with a black screen. Are you able to make your ROM compatible to CSC_I8000NXXIL2.CSC?

Or do you think it makes sense to flash L2 ROM with CSC_I8000NXXIL2.CSC, and after this reflash with your ROM without CSC file only?

  • 0

#37
unholygid2006

unholygid2006

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 262 posts
  • Location:singapore
  • Devices:Omnia i8000
hi any memory leak problems with 6.5.3?

  • 0

#38
protochip

protochip

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 42 posts
  • Devices:Omnia i8000
Dear Friends,

I am facing screen positioning problems... I have just realized that; when i check touch sensivity with *#0*# service menu from phone tab, i see the screen position is around 10 pixels higher than normal position. Anybody can check and report the bug? Also this bug causes resco explorer toolbars showing under the task bar...

Kind regards.

  • 0
ONLY AMIGA MAKES IT POSSIBLE !

#39
Piter1225

Piter1225

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 709 posts
  • Location:Poland
  • Devices:O2X, SGS
  • Twitter:@piter1225

Dear Friends,

I am facing screen positioning problems... I have just realized that; when i check touch sensivity with *#0*# service menu from phone tab, i see the screen position is around 10 pixels higher than normal position. Anybody can check and report the bug? Also this bug causes resco explorer toolbars showing under the task bar...

Kind regards.


Check out e-natives position fix

  • 0


Posted Image



#40
AndrewTan

AndrewTan

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 509 posts
  • Devices:Nexus One | Samsung OMNIA II
Hi, KC,

Few question:
- How to send MMS? Do you might make a cab for installing back Samsung SMS-MMS (I ready like it, or any great MMS program for replacement?)
- How to restore back Samsung Dial pad? (is ok I found it, but the bar in side is damn ugly, I use Resco Contact Manager now)
- How to switch back the Start Menu from 4 bar back to 3 bar?

Overall this ROM is nearly perfect, the only problem I found so far is clicking the X button not closing the application.

Edited by AndrewTan, 20 December 2009 - 04:29 PM.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users