Jump to content


Photo

whiskeybro Manila 1.3 ++ Mods all in on Cab

* * * * * 2 votes

  • Please log in to reply
136 replies to this topic

#41
monyozt

monyozt

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,136 posts
  • Gender:Male
  • Devices:sprint 3VO 3D, iphone 4,9780

HKLM/Software/HTC/HTCAlbum/favorite_folder[CAMERA]


im trying edit this key in registry, but this key change to default after i exit registry editor

  • 0

current device :
__________________
Phone: HTC HD2 | Rom WM: Energy Series 21680 |Oct 07 |Rom Android : mdeejay Froyo Sense v. 2.4.2 | Mdeejay eVo Sense v. 1.6 Revolution|Radio : 2_14_50_04

Phone:Blackberry onyx | OS : hybrid OS by Willyboy™ v7.3

#42
h4x0r3d

h4x0r3d

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 62 posts
  • Location:Greece
  • Devices:omnia 2 , omnia 1
hm.... now say there is now application assosieted with albumsearch.exe
maybe i need to do hard reset and load again from the start :)

  • 0

#43
whiskeybro

whiskeybro

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 176 posts
  • Devices:Samsung O2 i8000

hm.... now say there is now application assosieted with albumsearch.exe
maybe i need to do hard reset and load again from the start :)


i think it's the best option as it should work on english rom

  • 0

#44
h4x0r3d

h4x0r3d

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 62 posts
  • Location:Greece
  • Devices:omnia 2 , omnia 1
sorry for the double post , ok i unistal and install again done !!! works fantastic thank you !!!

  • 0

#45
wiggy6230

wiggy6230

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 106 posts
  • Location:Gosport
  • Devices:Google Nexus One
Hi,

For me its,

\My Storage\DCIM\100SSCAM

And I get nothing on my Photos and Videos tab, it says No Photos Available, Press to launch camera.
I have put the exe file in Windows\Start Up

Update I wrote the Album searcher located in Windows and then moved it to Windows\Start Up then reset and now it tells me The file AlbumSearcher cannot be opened . Either it is not sighned in with a trusted certificate, or one of its components cannot be found. If the problem persists, try reinstalling or restoring this file.

Any help??

Cheers

Wiggy

Edited by wiggy6230, 30 December 2009 - 07:27 PM.

  • 0
Wiggy6230

HTC Desire C
Android 4.0.3
Sense 4.0
SW Number 1.45.1132.4

32Gb MicroSD

#46
paw1

paw1

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 66 posts
  • Gender:Male
  • Location:india
  • Devices:sammy i8000
I installed the cab, at the end of which i was asked for a restart, which is canceled, as i was in the middle of something. After which, i restarted the device, and now, i cant see the option of TouchFlo in the "items on today" screen. Nor can i uninstall the installed bits, doesnt show up in the "main memory" page either. Also, i failed to reinstall, it just got stuck at 1 bar for >15mins. Am i doomed?

  • 0

#47
whiskeybro

whiskeybro

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 176 posts
  • Devices:Samsung O2 i8000

I installed the cab, at the end of which i was asked for a restart, which is canceled, as i was in the middle of something. After which, i restarted the device, and now, i cant see the option of TouchFlo in the "items on today" screen. Nor can i uninstall the installed bits, doesnt show up in the "main memory" page either. Also, i failed to reinstall, it just got stuck at 1 bar for >15mins. Am i doomed?


no its now replacing the old one and takes30 minutes if you keep the phone alive when the phone is in sleepmode


the best way i think is a hard reset but you can try to reinstal

  • 0

#48
forelli

forelli

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 497 posts
  • Gender:Male
  • Location:Naboo, Galactic Empire
  • Interests:Dark Side of The Force
  • Devices:DHD, HTC One X
  • Twitter:@Darth_Sideous

no its now replacing the old one and takes30 minutes if you keep the phone alive when the phone is in sleepmode


the best way i think is a hard reset but you can try to reinstal



Hey whiskeybro, thanks for sharing this with us! A quick question please: can you share your taskbar too? Or point to where you got it? It's looking like 2 different taskbars I know: Brian's Black and White and Grigoris v4.

Thanks

forelli

  • 0
"Long and hard is the way that out of Hell brings up to the Light"
John Milton in Paradise Lost

#49
whiskeybro

whiskeybro

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 176 posts
  • Devices:Samsung O2 i8000

im trying edit this key in registry, but this key change to default after i exit registry editor

did you fix it
here is the english fix

but what i need to no is did you install a manila hotfix or other manila files befor or after my cab ?

Attached Files


  • 0

#50
monyozt

monyozt

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,136 posts
  • Gender:Male
  • Devices:sprint 3VO 3D, iphone 4,9780

did you fix it
here is the english fix

but what i need to no is did you install a manila hotfix or other manila files befor or after my cab ?


im using chainfire version and ofcourse i use manila hotfix :)
thanks for sharing

  • 0

current device :
__________________
Phone: HTC HD2 | Rom WM: Energy Series 21680 |Oct 07 |Rom Android : mdeejay Froyo Sense v. 2.4.2 | Mdeejay eVo Sense v. 1.6 Revolution|Radio : 2_14_50_04

Phone:Blackberry onyx | OS : hybrid OS by Willyboy™ v7.3

#51
whiskeybro

whiskeybro

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 176 posts
  • Devices:Samsung O2 i8000

Hey whiskeybro, thanks for sharing this with us! A quick question please: can you share your taskbar too? Or point to where you got it? It's looking like 2 different taskbars I know: Brian's Black and White and Grigoris v4.

Thanks

forelli


here it is

Attached Files


  • 0

#52
forelli

forelli

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 497 posts
  • Gender:Male
  • Location:Naboo, Galactic Empire
  • Interests:Dark Side of The Force
  • Devices:DHD, HTC One X
  • Twitter:@Darth_Sideous

here it is


thanks bro :) !

  • 0
"Long and hard is the way that out of Hell brings up to the Light"
John Milton in Paradise Lost

#53
mccmjoon76

mccmjoon76

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 42 posts
  • Gender:Male
  • Interests:Flash and Buildind Android ROM for HD2 :D
  • Devices:Omnia i900.Omnia 2 and HTC HD2
Happy New Year! 2010 !..whiskeybro thanks for the cab..only want to ask, in the settings tab the Customize Tabs option is missing, we could enable it or really can't do any thing? thanks..

  • 0

#54
whiskeybro

whiskeybro

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 176 posts
  • Devices:Samsung O2 i8000

Happy New Year! 2010 !..whiskeybro thanks for the cab..only want to ask, in the settings tab the Customize Tabs option is missing, we could enable it or really can't do any thing? thanks..


no read post 18 how to do it


Happy New Year! 2010

  • 0

#55
stylus1828

stylus1828

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 277 posts
  • Location:In front of my Laptop
  • Devices:GT i8000 CRAPPY HD2 The best!
How about some themes? Were to get them?

  • 0
When the power of love overcomes the love of power the world will know peace.

#56
nap_rz

nap_rz

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 260 posts
how much ram does this tf3d use?

  • 0

#57
whiskeybro

whiskeybro

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 176 posts
  • Devices:Samsung O2 i8000

how much ram does this tf3d use?


about 11.5mb on mine still 65 mb free ram on WM 6.5.3 i8000KC28008 Lite 2 ROM

  • 0

#58
paw1

paw1

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 66 posts
  • Gender:Male
  • Location:india
  • Devices:sammy i8000

no its now replacing the old one and takes30 minutes if you keep the phone alive when the phone is in sleepmode


the best way i think is a hard reset but you can try to reinstal


Ok i managed to reinstall it, and this time i followed all the instructions*except for the hard reset).However, after the device restart, i could see the new theme added, but again couldnt find the "TouchFlo 3D: option in the items list. BWT, i'm on the latest senacy rom (21st Dec).

Happy new year!

Edited by paw1, 01 January 2010 - 10:37 AM.

  • 0

#59
nap_rz

nap_rz

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 260 posts

about 11.5mb on mine still 65 mb free ram on WM 6.5.3 i8000KC28008 Lite 2 ROM


I see, I'll try this next time I try a new ROM :) hope it would have been improved by that time ;)

  • 0

#60
nhoccute_bmt

nhoccute_bmt

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:i8000
thanks.it's good :)

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users