Jump to content


Photo

[ROM] WM 6.5.3 i8000_28205 Ultra-Lite ROM (Eng)

* * * * * 1 votes

  • Please log in to reply
156 replies to this topic

#41
aol1978

aol1978

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 90 posts
  • Devices:omnia 2 i8000
  • Twitter:@orozco
some manual with pictures please to cook my own rom not understand
nothing in the post from Cooking info, kitchen, tools, etc. Technical & research ...., place for Omnia 2 chefs
please thanks

  • 0

#42
aol1978

aol1978

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 90 posts
  • Devices:omnia 2 i8000
  • Twitter:@orozco
is ja1

  • 0

#43
jkgtan

jkgtan

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 211 posts
  • Location:China/Singapore
  • Devices:i9000/i8000/S5620
Dear KS,
Can I flash your ROM with Secany's JA1/CSC-SOIJ2.
Thks for adv.

  • 0

#44
KSTAN

KSTAN

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 373 posts
  • Location:SG
  • Devices:Samsung Omnia II GT-I8000

How about the Photo Album?

it's one of the important program for me as there's no other photo viewer out there that is just as great as this.


hmm... no problem, i will put it back in next version.

  • 0
Samsung Omnia II GT-I8000

#45
KSTAN

KSTAN

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 373 posts
  • Location:SG
  • Devices:Samsung Omnia II GT-I8000

Dear KS,
Can I flash your ROM with Secany's JA1/CSC-SOIJ2.
Thks for adv.


there should not be any issue.

  • 0
Samsung Omnia II GT-I8000

#46
KSTAN

KSTAN

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 373 posts
  • Location:SG
  • Devices:Samsung Omnia II GT-I8000

Hi KSTAN, Thanks for this ROM release. Does it have any other input such as Block Recognizer or Letter Recognizer apart from the Samsung Keypad that you said you preserved? As much as I love ROM 6.5.3 the absence of any other input apart from the keypad makes it unattractive to me because I have to input a lot of information QUICKLY into my omnia II everyday ( I partly use it for work) which is not possible using only the Keypad. Or is there any tweak around this.? If there is I would appreciate you or someone show me how. Thanks



forgot that i have remove other sip languages and left only english. will leave it untouched in next version.

  • 0
Samsung Omnia II GT-I8000

#47
KSTAN

KSTAN

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 373 posts
  • Location:SG
  • Devices:Samsung Omnia II GT-I8000

Nice, lean rom.

Kinda curious though, Smart Converter, Smart Memo and adobe reader.

Wouldnt they be usually considered optional?

If I remember correctly, there are cabs for them.

Or in your case, removing them doesnt save much space anyway?

Just curious, not critical of your work at all. :)


oh well, kinda just leave it there. have removed it in next version since u can find cabs for it. :)

  • 0
Samsung Omnia II GT-I8000

#48
KSTAN

KSTAN

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 373 posts
  • Location:SG
  • Devices:Samsung Omnia II GT-I8000

Wonderful rom!

With auto detect/configure internet & SMS/MMS maybe better~


oops, heh heh. i have left those imei files intact in next version. :)

  • 0
Samsung Omnia II GT-I8000

#49
KSTAN

KSTAN

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 373 posts
  • Location:SG
  • Devices:Samsung Omnia II GT-I8000

really good ROM, fast and stable.
few wishs, if not too many :)

1. keep default WM Titanium
2. keep the Samsung photo album
3. keep auto detect/configure internet & SMS/MSM
4. built-in shawcase taskmanager
5. Samsung large indicator (if possible)

thats it so far. overall performance is very fast and stable. thank u


1. left intact in next version.
2. left intact in next version.
3. left imei files intact in next version.
4. have not look into this yet.
5. already enable back in next version. can just change below registry settings
- HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\LargeDisplay\UseLargeDisplay from 0 t0 1
- HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\LargeDisplay\UseLargeIndicator from 0 to 1

  • 0
Samsung Omnia II GT-I8000

#50
KSTAN

KSTAN

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 373 posts
  • Location:SG
  • Devices:Samsung Omnia II GT-I8000

Hey KSTAN,

Can you provide us with a Chome cab please? It will be much appreciated! :)

thanks



have tried to make a cab, seems like not working. maybe i'm missing some files.

anyway, i have left it intact in next version.

  • 0
Samsung Omnia II GT-I8000

#51
KSTAN

KSTAN

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 373 posts
  • Location:SG
  • Devices:Samsung Omnia II GT-I8000
Version 2 updated in 1st post,

Kept - Chome, auto-sim settings, sip language input.
Changed - enabled large indicator.
removed - Adobe reader, smart memo, smart convertor.

  • 0
Samsung Omnia II GT-I8000

#52
Apolousm

Apolousm

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 43 posts
  • Gender:Male
  • Location:Caracas, Venezuela
  • Devices:Samsung Omnia II
Eyyy... good ROM, really there's a lot of ROM to choose. I flashed it on my OMNIA, your's and SONBLACK's ROMs goes by the hands, really good ROMS. The only problem I see in your's (Kstan) is the way how Windows handles pictures for wallpapers, it would be better if you keep the samsung's photos handler, can it be done? thanks in advance. Great job bro.

Edited by Apolousm, 17 January 2010 - 09:07 PM.

  • 0

#53
dzynio

dzynio

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 124 posts
  • Devices:omnia 2 i8000
great rom! that's what i've been looking for long time ! than u very much KSTAN :)

edit: i noticed there is the issue with overlapping of resco explorer buttom bar :) i hope we will see more and more of your great work! :)

Edited by dzynio, 18 January 2010 - 01:02 AM.

  • 0

#54
Rdy2Go

Rdy2Go

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 169 posts
  • Location:Warsaw, Poland
  • Devices:HTC TYTN II -> Samsung Omnia

Version 2 updated in 1st post,

Kept - Chome, auto-sim settings, sip language input.
Changed - enabled large indicator.
removed - Adobe reader, smart memo, smart convertor.

Excellent - the best custom ROM so far, version #1 was lacking, this one especcialy with Tachhan skins is excellent!

  • 0

#55
tacchan23

tacchan23

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,289 posts
  • Devices:Samsung i8000 Omnia 2

great rom! that's what i've been looking for long time ! than u very much KSTAN :)

edit: i noticed there is the issue with overlapping of resco explorer buttom bar :) i hope we will see more and more of your great work! :)

Install Showcase to fix the resco explorer position

  • 0

#56
dzynio

dzynio

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 124 posts
  • Devices:omnia 2 i8000

Install Showcase to fix the resco explorer position


i have installed showcase from the beginning and still i have this problem, but this isnt big trouble for me :)

  • 0

#57
Rdy2Go

Rdy2Go

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 169 posts
  • Location:Warsaw, Poland
  • Devices:HTC TYTN II -> Samsung Omnia

Version 2 updated in 1st post,

Kept - Chome, auto-sim settings, sip language input.
Changed - enabled large indicator.
removed - Adobe reader, smart memo, smart convertor.

It's perfect combination of what is the best from Windows and Samsung apps.
Plese DO NOT include Showcase task manager, it sucks.
Anyone who likes it can install it on his own - that's why we all love lite roms (not naked) - freedom of choice.

  • 0

#58
KSTAN

KSTAN

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 373 posts
  • Location:SG
  • Devices:Samsung Omnia II GT-I8000

i have installed showcase from the beginning and still i have this problem, but this isnt big trouble for me :)


i have try it sometime back, didn't like it :)

  • 0
Samsung Omnia II GT-I8000

#59
KSTAN

KSTAN

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 373 posts
  • Location:SG
  • Devices:Samsung Omnia II GT-I8000

It's perfect combination of what is the best from Windows and Samsung apps.
Plese DO NOT include Showcase task manager, it sucks.
Anyone who likes it can install it on his own - that's why we all love lite roms (not naked) - freedom of choice.


thanks

  • 0
Samsung Omnia II GT-I8000

#60
alexisk

alexisk

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
  • Devices:Omnia II
While tapping on titanium clock, i got "The file 'tclock' cannot be opened. Either it is not signed with trusted certificate, or.......
anyone know how to resolve this?

Thanks

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users