Jump to content


Photo

[ROM/LEAK] Acer Liquid 2.000.03 AAP GEN2

- - - - -

  • Please log in to reply
73 replies to this topic

#61
frekw

frekw

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
I'm getting "Error: Fastboot is failed..." when it tried to flash system.img. Now I can't boot it, however, I do get the battery icon when I plug it into my USB.

Is it toast? What to do? :)


*** EDIT: I can boot such that it recognizes is as a USB component (Acer HSUSB Device). Will try to flash 1.008 instead and see if that works..

*** EDIT2: Same problem when I try to flash 1.008. WTF?!

*** EDIT3: NOW I MANAGED TO FLASH IT! I tried using the acer tools supplied by Paul (the one called runme.exe) instead and now it worked! YAY!

Edited by frekw, 18 January 2010 - 11:19 PM.

  • 0

#62
fenrer

fenrer

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 28 posts
  • Devices:acer liquid
flashed the update, but for some reason I can't get back to into fast boot mode like I used to have it. Anyone experience this?

  • 0

#63
trispect

trispect

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 49 posts
  • Devices:Acer Liquid

flashed the update, but for some reason I can't get back to into fast boot mode like I used to have it. Anyone experience this?


Not even with the instruction posted with ROM update?

  • 0

#64
wc326

wc326

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 90 posts
  • Devices:acer liquid
  • Twitter:@wc

Not even with the instruction posted with ROM update?


so how the hell do you enable chinese typing , or chinese writing in acer liquid...

  • 0

#65
fenrer

fenrer

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 28 posts
  • Devices:acer liquid

Not even with the instruction posted with ROM update?


I flashed the new update, but I can't use the camera + power button to boot into fastboot to put superboot/recovery image on it..

apart from that the update works and is an improvement on the stock rom, despite loosing the 5 desktops. (i had the hk version)

Ok just checked (Paul's thread) fastboot doesn't work on this rom.

Edited by fenrer, 19 January 2010 - 11:19 AM.

  • 0

#66
fenrer

fenrer

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 28 posts
  • Devices:acer liquid

I'm getting "Error: Fastboot is failed..." when it tried to flash system.img. Now I can't boot it, however, I do get the battery icon when I plug it into my USB.

Is it toast? What to do? :)


*** EDIT: I can boot such that it recognizes is as a USB component (Acer HSUSB Device). Will try to flash 1.008 instead and see if that works..

*** EDIT2: Same problem when I try to flash 1.008. WTF?!

*** EDIT3: NOW I MANAGED TO FLASH IT! I tried using the acer tools supplied by Paul (the one called runme.exe) instead and now it worked! YAY!


frekw

okay i did something stupid, i interrupted the update when it got into fastboot to put superboot on and now the thing won't boot up. and is cycling at the acer screen. How did you manage to get it to boot as a usb component when it failed? i hope my situation is the same as yours coz I feel like I've toasted my liquid.

  • 0

#67
frekw

frekw

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
I just pressed the on button on the device on while being connected via USB and windows recognized it.

  • 0

#68
tomdotcom

tomdotcom

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 37 posts
  • Location:Hong Kong
  • Devices:Acer Liquid A1
I've made this comment before, but I feel the AAP roms are noticeably faster than the EMEA. This included 1.001.05-AAP-CSL!
Happy with the new responsiveness of the 2.000.03 ROM... (Rooted, all other IME's removed)

  • 0

#69
RORuin

RORuin

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

I flashed the new update, but I can't use the camera + power button to boot into fastboot to put superboot/recovery image on it..

apart from that the update works and is an improvement on the stock rom, despite loosing the 5 desktops. (i had the hk version)

Ok just checked (Paul's thread) fastboot doesn't work on this rom.


Try to use camera + power + back.

I think it may work.

  • 0

#70
Lezziter

Lezziter

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
I've been using this ROM for a few days and today I noticed a potential problem..
When I plug in a handsfree and starts music the sound is coming from both the internal speaker and the headphones. If I remove the headphones, the volume from the speaker increases, so it knows that something has happened..

Is this just my Liquid or can someone else confirm?

  • 0

#71
todbld

todbld

    O.G.

  • MoDaCo Gold
  • PipPip
  • 87 posts
  • Location:united states
  • Devices:n1, Atrix, GT,Transformer
  • Twitter:@T0DblD
anyone managed to get busybox on this new radio rom ? or way around all the missing paid apps ?? :) :)

  • 0

#72
Arobase

Arobase

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:Galaxy Tab 7"

And I thought Frenchs have to use French only, by law :)


Which law ????

French laws only say that any devices/computers sold in France must be provided with at least a french manual. They never said we have to use french language with any devices or computers, otherwise employees for multinational companies or foreigners workers would be in trouble... ^^ :rolleyes:

EDIT : Oops sorry, I missed the year of the last post... :blink:

Edited by Arobase, 20 January 2012 - 10:11 PM.

  • 0

#73
nilsalthaus

nilsalthaus

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Devices:acer betouch e210
please provide any update for acer betouch e210 phone...its having android 2.2 currently.

  • 0

#74
nilsalthaus

nilsalthaus

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Devices:acer betouch e210
please provide any update for acer betouch e210
phone...its having android 2.2 currently.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users