Jump to content


Photo

i8000 Camera FIX: "Picture_DATE_TIME".JPG

* * * * * 1 votes

  • Please log in to reply
85 replies to this topic

#21
kydkylin

kydkylin

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 443 posts
  • Devices:i8000

Here is my mod for i8000 Camera with names like YYMMDD_HHMMSS.jpg(mp4)
Many settings in camera are now preserved between restarts.

based on camera from JD1/JD3

Thx sorg!
I'll try it soon~

Edit1:Already tried it.Works like a charm.Though I just put it in my storage and ran it, it really works fine. It create a new photo file folder named "i8000CAM" in my storage\dcim,and the new photo's name is exactly as you said as YYMMDD_HHMMSS.jpg.I'll try to put the mod camera.exe in windows file and restart to see how it'll work.

Edit2:Have replaced the original camera.exe and restart.Works perfectly!

Edit3:Maybe found a little bug.As the new camera.exe creates a new folder named i8000CAM, we can't see the photos we shots in camera program's "Play"...

Thx again sorg!You really did a great job!

Edited by kydkylin, 26 April 2010 - 09:29 AM.

  • 0










#22
Ender Psp

Ender Psp

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 281 posts
  • Devices:I8000 Omnia 2 / LG Optimus 7

Here is my mod for i8000 Camera with names like YYMMDD_HHMMSS.jpg(mp4)
Many settings in camera are now preserved between restarts.

based on camera from JD1/JD3


Many thanks, sorg!

  • 0

#23
wil_dee

wil_dee

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts

Here is my mod for i8000 Camera with names like YYMMDD_HHMMSS.jpg(mp4)
Many settings in camera are now preserved between restarts.

based on camera from JD1/JD3


thanks for this sorg! it works great!!!

for others who may not know where to place camera.exe file, i've copied to the following location:

my device/windows/

and replace the existing camera.exe file

happy snapping!

  • 0

#24
Vostradamus

Vostradamus

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 122 posts
  • Location:Genoa, Italy, Europe, Earth, Solar System and so on...
  • Devices:Omnia 2 I8000

Here is my mod for i8000 Camera with names like YYMMDD_HHMMSS.jpg(mp4)
Many settings in camera are now preserved between restarts.

based on camera from JD1/JD3


Just tried it, it's great! :huh:

The only "issue" could be the one about not seeing the pics in the "play" function of the camera, but it's definitely a minor problem, I'd still choose your mod over the original camera a hundred times :blink:

Thanks heaps! :P

  • 0
My Current Device:
Samsung Galaxy S I9000, Froyo JP5

My Downloads:
- Vostradamus Spb Mobile Shell Manager (QVGA/WQVGA/VGA/WVGA) [Latest Update: Often :) Check it out from time to time!]

My Cat: (she's always helping me when I'm at the pc... loves to step on the keyboard)
Posted Image

CLICK HERE if you find my mods useful and you want to offer me a drink or a couple chicken/tuna cans for my cat :D

#25
GunnarKarlsson

GunnarKarlsson

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 141 posts
  • Location:Sweden
  • Devices:omnia II
Great news
Just a question
Is it possible to change the save location to Storage Card instead of My Storage?
The reason that I cannot test this by myself is that my phone is in for service because of My Storage went missing.
(for the third time. And I have not flashed it even once)
So I can greatly recommend everyone to use the storage card to save images on, otherwise they might get lost.
//Gunnar

  • 0
Author of AccDPad, simulates the DPad on Samsung WM devices using the accelerometer.
Author of gkFMRadio, simple fm radio that integrates into S2U2.

#26
cool_fhatz86

cool_fhatz86

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 76 posts
Yes, it's posible, just set storage card as the default storage in your camera setting.

  • 0

#27
dande

dande

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 143 posts
  • Devices:HTC Polaris, Omnia II
@sorg

Very very useful!

Thank you SO much man!

  • 0

#28
ED2O9

ED2O9

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 121 posts
Any chance of getting this modded to work on an i920? PLEASEEEEE! :huh:

  • 0

#29
rgsekula

rgsekula

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 43 posts
  • Location:Austin Texas
  • Devices:OmniaII and Dell Streak

Any chance of getting this modded to work on an i920? PLEASEEEEE! :huh:


I copied the copied the .exe over the one in /windows on my VZWi920 and it works great. Thank You , Thank You.
it is nice to copy/cut and paste files to comp w/o having to rename. :P

I also noticed today that the smart reader has changed to the better. I have the ability to OCR full page docs and to translate btw english and spanish and vice versa.

Maybe it was always like this, IDK if I have ever used smart reader until today on this Omnia (maybe I am thinking back to orig omnia) but last time i used this app I thought could just scan/ process biz cards.

either way. very happy.

oh, and the camera is updated (for me). I can add gps info to pics. very awesome.

@Sorg -thank you again.

Edited by rgsekula, 26 April 2010 - 10:06 PM.

  • 0
Treo650 > Samsung i730 > Samsung i760 > Samsung Omnia > Omnia II + Dell Streak!

#30
jammerlee711

jammerlee711

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 15 posts
  • Devices:i8000

I copied the copied the .exe over the one in /windows on my VZWi920 and it works great. Thank You , Thank You.
it is nice to copy/cut and paste files to comp w/o having to rename. :huh:

I also noticed today that the smart reader has changed to the better. I have the ability to OCR full page docs and to translate btw english and spanish and vice versa.

Maybe it was always like this, IDK if I have ever used smart reader until today on this Omnia (maybe I am thinking back to orig omnia) but last time i used this app I thought could just scan/ process biz cards.

either way. very happy.

oh, and the camera is updated (for me). I can add gps info to pics. very awesome.

@Sorg -thank you again.


why i can't overwrite it?? it says i dun hv permission...

  • 0

#31
cool_fhatz86

cool_fhatz86

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 76 posts

why i can't overwrite it?? it says i dun hv permission...


Use total commander or resco explorer.

  • 0

#32
jackyaway

jackyaway

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 114 posts
  • Location:Italy
  • Devices:samsung i8000 omnia II
Thank you, sorg!!!

  • 0

My Works


If you like my works

Posted Image


#33
sorg

sorg

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 230 posts
  • Devices:Samsung Omnia II
in case of using my mod on i920, you will need MUI file.

Attached Files


  • 0

#34
Ceed19

Ceed19

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 57 posts

in case of using my mod on i920, you will need MUI file.

?
how do you use this mui file? What do you do with it exactly?

  • 0

#35
Ceed19

Ceed19

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 57 posts

?
how do you use this mui file? What do you do with it exactly?


copied it into same folder as exe, works great, thankyou

  • 0

#36
JohnNy_

JohnNy_

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
  • Location:Germany
  • Devices:GT-I8000

Edit3:Maybe found a little bug.As the new camera.exe creates a new folder named i8000CAM, we can't see the photos we shots in camera program's "Play"...

somebody know how to fix this? :huh:

  • 0

And the first one now
will later be last.


#37
YuA

YuA

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 13 posts

somebody know how to fix this? :huh:



+1 :P

  • 0

#38
manosandrea

manosandrea

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 75 posts
  • Location:Greece - Athens
  • Devices:Samsung Omnia 2 ,JG2 rom

somebody know how to fix this? :huh:


+1 !!!!!!!!!!!

Thanks !

  • 0

#39
silvos3189

silvos3189

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 115 posts
i could see them
oh i meant i could see them after i take the pictures but if i restart the app then... no >.>

Edited by silvos3189, 30 April 2010 - 07:05 PM.

  • 0

#40
JohnNy_

JohnNy_

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
  • Location:Germany
  • Devices:GT-I8000

i could see them
oh i meant i could see them after i take the pictures but if i restart the app then... no >.>

yeah same here, with enabled preview i can navigate trough the pictures i've just taken at the moment, but after restarting the camera they are gone :P

maybe the camera.exe executes another exe (which needs to be patched then to the new I8000CAM Folder) to preview the pictures? :huh:

  • 0

And the first one now
will later be last.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users