Jump to content


Photo

[ROM] Sinan's I8000 JF5 WM6.1 UltraLite Rom [Discontinued]

* * * * * 8 votes

  • Please log in to reply
643 replies to this topic

#61
Lancez

Lancez

    Hardcore

  • Moderator Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,093 posts
  • Gender:Male
  • Location:Los Angeles, California, U.S.A
  • Interests:My Devices:
    Galaxy Nexus
    Samsung I9100
    Samsung S8600 Bada
    Samsung I8000
    Samsung I900
    Sony Ericsson X10a

No. but I using it on my omnia2 and HTC HD 2 with no problem..


it dose work fine. thanks

  • 0

#62
russ28

russ28

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Here: (2007) :mellow:


Got a blank error popup during installation but seems to work anyways.
Thanks! <_<

  • 0

#63
sinancetinkaya

sinancetinkaya

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 495 posts
  • Location:izmir, Turkey
  • Devices:i8000

Got a blank error popup during installation but seems to work anyways.
Thanks! <_<

What about this one ? http://www.mediafire.com/?jtxnn3xg5zq

  • 0

#64
russ28

russ28

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

What about this one ? http://www.mediafire.com/?jtxnn3xg5zq


I'll stick to the cut by ceco since Word(which I use) appears to be working. Thanks!

I have 3 items left which I am unable to get working
1) Video calls - After installing Samsung phonebook + O2 Phone Canvas, the video call interface is just a black screen
2) MMS - Unable to open the SMS-MMS app after installing it, result in can't SMS as well, had to uninstall
3) Activesync with gmail - unable to connect.. just says server not available


and if I have no choice to go back to windows 6.5 then I will have to live with the delayed ringtone... shucks

Edited by russ28, 15 March 2010 - 04:15 PM.

  • 0

#65
Ceco

Ceco

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 129 posts
  • Devices:i8000

3) Activesync with gmail - unable to connect.. just says server not available

You do them > Settings>Connections>Select Networks - My Internet ?

  • 0

#66
sinancetinkaya

sinancetinkaya

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 495 posts
  • Location:izmir, Turkey
  • Devices:i8000

I'll stick to the cut by ceco since Word(which I use) appears to be working. Thanks!

I have 3 items left which I am unable to get working
1) Video calls - After installing Samsung phonebook + O2 Phone Canvas, the video call interface is just a black screen
2) MMS - Unable to open the SMS-MMS app after installing it, result in can't SMS as well, had to uninstall
3) Activesync with gmail - unable to connect.. just says server not available
and if I have no choice to go back to windows 6.5 then I will have to live with the delayed ringtone... shucks


1) Install my samsung dialer first, videocall is a part of dialer
2) I haven't made any mms cab yet. I can't guarantee that other mms cabs will work
3) I have no idea

  • 0

#67
sinancetinkaya

sinancetinkaya

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 495 posts
  • Location:izmir, Turkey
  • Devices:i8000
Many links are hardcoded in i8000's programs, damn
for instance: 3DTplayerLIB is a part of toucplayer but you can't move it to anywhere else, because its path is hardcoded in touchplayer as "\windows\"
That means you can't install them to other places like storage card or my storage, otherwise you'll get errors.
I've been working on a new build (of course wm6.1) to see what can I do. Probably the new build will have less free storage but ram will be the same. Stability is more important for me.

Edited by sinancetinkaya, 15 March 2010 - 05:39 PM.

  • 0

#68
Ceco

Ceco

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 129 posts
  • Devices:i8000

Stability is more important for me.

Yes Sinan, the most important stability in me. And now I have installed many programs in the state, everything is going great <_< So we will love again at 6.1 :mellow:

Edited by Ceco, 15 March 2010 - 07:51 PM.

  • 0

#69
isihzid

isihzid

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:i8000
After I installed Chinese Fonts cab, still can not display chinese in IE. anyone can help?

  • 0

#70
Ichigo80

Ichigo80

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 43 posts
  • Location:Milano
  • Devices:Samsung OmniaII
Hello everyone! I noticed that the rom has no Lock Screen! There is a cab to reactivate the screen freezes our O2 had with WM6.1?

  • 0

#71
sinancetinkaya

sinancetinkaya

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 495 posts
  • Location:izmir, Turkey
  • Devices:i8000

Hello everyone! I noticed that the rom has no Lock Screen! There is a cab to reactivate the screen freezes our O2 had with WM6.1?

take a look at my cab repository

  • 0

#72
Speedfrog

Speedfrog

    The Viking

  • Moderator Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,014 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norway
  • Interests:football
  • Devices:Omnia II 16 GB
the touch player,touch calendar and photo album, in your cab repository, which version is it?

Edited by speedfrog, 17 March 2010 - 05:41 PM.

  • 0

#73
Ichigo80

Ichigo80

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 43 posts
  • Location:Milano
  • Devices:Samsung OmniaII

take a look at my cab repository



Can you tell me what is the cab to the lock screen because I am blind but I can not find one!
Another favorite ... I installed the cab for sms O2 but I can not write sms! I can read them but when I try to go on "new" I can not off the screen!

I mounted this morning your rom ..... the new one in what is different? you wrote more stable, but what have you done?

  • 0

#74
sinancetinkaya

sinancetinkaya

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 495 posts
  • Location:izmir, Turkey
  • Devices:i8000

Can you tell me what is the cab to the lock screen because I am blind but I can not find one!
Another favorite ... I installed the cab for sms O2 but I can not write sms! I can read them but when I try to go on "new" I can not off the screen!

I mounted this morning your rom ..... the new one in what is different? you wrote more stable, but what have you done?


Write to the search box "lock screen" then you'll see it
I had removed some files that OS needs, therefore somethings were not working. For instance in the previous version, you can't open the sms delivery notification messages.
I made a new oem folder all over again carefully. I've checked each file's related files, etc.

Edited by sinancetinkaya, 17 March 2010 - 06:42 PM.

  • 0

#75
VSI7

VSI7

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
  • Devices:Samsung Omnia II GT I8000
Do you can Today on English?

  • 0

#76
Ichigo80

Ichigo80

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 43 posts
  • Location:Milano
  • Devices:Samsung OmniaII
look Screnn found and downloaded! Thank you! Now I shall flash your latest creation! is incredible to have more than 100MB of free RAM after installing spb shell 3.5.3 and version sense!

thanks again!

  • 0

#77
lysiong

lysiong

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 81 posts

Here u go...


thanks for your cab file :)

  • 0

#78
Ceco

Ceco

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 129 posts
  • Devices:i8000
Thanks Sinan fo update ROM 17-03-10. I've shaped the way I want. Very stable :)

  • 0

#79
FerdiBorbon

FerdiBorbon

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 597 posts
  • Location:Australia Sydney
  • Devices:Nexus S
Sina: whats the pagepool for your latest 6.1 rom?
will it be more friendly if i use Point UI this time?
Thanks for your work!

  • 0

#80
sinancetinkaya

sinancetinkaya

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 495 posts
  • Location:izmir, Turkey
  • Devices:i8000

Sina: whats the pagepool for your latest 6.1 rom?
will it be more friendly if i use Point UI this time?
Thanks for your work!

8 mb

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users