Jump to content


Photo

HYBRID ROM: B7610 6.5.3 XXIL2/JD1

* * * * * 2 votes

  • Please log in to reply
115 replies to this topic

#61
caldo

caldo

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 45 posts
  • Location:GREECE
  • Devices:OMNIA pro (B7610)
Thank you daskalos for your work, I'm trying your HYBRID rom. It looks nice!

- I do not have any led bug.
- The proximity sensor is working properly (when I get the device near my face, the screen light goes off and vice versa).
- When I make a call, there is no option of speaker (for open speaking - hearing).
- There is no "hard reset or clear storage" option in windows settings. The option can be found only in Samsung settings.

My settings:
PDA: B7610NXXIL2
CSC: B7610NVGRIL1
PHONE: B7610XXIL1

EDIT:
When I was writing the above, I had flashed the hubrid rom without a hard reset.
Today, I made a hard reset and some things changed:
- Now I have the led bug.
- Now there is a button "speaker on" in the screen dial.

EDIT 2: The "speaker on" button disapeared again! But, while a call conversation if I launch the lock dial screen (pressing twice the lock button) the is a "speaker on" button!

Edited by caldo, 19 April 2010 - 12:16 PM.

  • 0

#62
Nady89

Nady89

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 15 posts
  • Devices:Samsung B7610
Is there German included (multilingual)? Or do i have to use it in english?

  • 0

#63
daskalos

daskalos

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,297 posts
  • Devices:LG Expo,Samsung Omnia i900
  • Twitter:@E1i077
GOOD NEWS:

I have fixed the led flash bug ;)

But you must flash the new version i'll be posting later...

So if you found some more bugs, please post it now so I can include a fix for it in the next version before sharing it ;)

As for some Samsung apps not rotating in landscape, the only solution is to replace them with B7610's own apps, so get use to running them in portrait ;)

  • 0
Like my ROMs?

There are many ways to say thank you, one way is by clicking below









Posted Image

#64
Davka

Davka

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 54 posts
  • Location:Poland
  • Devices:Omnia Pro B7610

BUG: When I want to choose ring type and filename in Mode Switcher, the applications hangs up.

TO DO: Disable security warning by default


;)

  • 0
Samsung Omnia Pro B7610 (stock JC2 WM6.5 ROM)

#65
buliban

buliban

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 18 posts
Thank you daskalos!

Waiting for next version

  • 0

#66
Davka

Davka

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 54 posts
  • Location:Poland
  • Devices:Omnia Pro B7610
Daskalos, clear your Modaco inbox because it's full and I have an offer of mirror server for you ;)

  • 0
Samsung Omnia Pro B7610 (stock JC2 WM6.5 ROM)

#67
caldo

caldo

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 45 posts
  • Location:GREECE
  • Devices:OMNIA pro (B7610)

Thank you daskalos!

Waiting for next version


+1 ;)

  • 0

#68
daskalos

daskalos

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,297 posts
  • Devices:LG Expo,Samsung Omnia i900
  • Twitter:@E1i077
New versions available in the first post

  • 0
Like my ROMs?

There are many ways to say thank you, one way is by clicking below









Posted Image

#69
20x

20x

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 301 posts
Thanks a lot!

  • 0

#70
Ignition

Ignition

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 57 posts
you are doing some awesome work !! this is a great idea to get the omnia ii rom working for us... well done !!

  • 0

#71
Davka

Davka

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 54 posts
  • Location:Poland
  • Devices:Omnia Pro B7610
My mirror server for Hybrid 2.8 (temporary mirror, I have transfer limits):

Hybrid_ROM_2.8.rar

Edited by Davka, 22 April 2010 - 11:31 AM.

  • 0
Samsung Omnia Pro B7610 (stock JC2 WM6.5 ROM)

#72
LycanX

LycanX

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 53 posts
  • Location:India
  • Devices:Samsung galaxy S
hey guys, i havent seen anyone update on the audio effect till now.

today i have flashed with the hybrid rom 2.8. inintially i didnt find the audio effect.

but after soft resetting the phone, i am able to see the audio effect. its awesome daskalos....

how do u make such things happen man??? ;)

i hope u already thought about it. if u can get to make autorotate possible without opening the keyboard it would be great. like omnia II.

i know there are a couple of programs for it, but if we are using the omnia II drivers, i hope we may get this autorotate working without opening the keyboard ;)

  • 0

#73
threeguns

threeguns

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Gender:Male
  • Location:Jakarta
  • Devices:OMNIA II PRO
Daskalos ... you really make my B7610 always new (upgradable) ....
Thanks a lot for your big effort to make it happen .....
I salute you ...

  • 0

#74
20x

20x

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 301 posts

hey guys, i havent seen anyone update on the audio effect till now.

today i have flashed with the hybrid rom 2.8. inintially i didnt find the audio effect.

but after soft resetting the phone, i am able to see the audio effect. its awesome daskalos....



Are you sure about it? I couldn't get it working though.

  • 0

#75
vjin

vjin

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 90 posts
  • Location:netherlands
  • Devices:htc wizard
Since your hybrid 2.8 is already quite brilliant, when can we expect an megalite hybrid rom, oh great Daskalos ;)

  • 0

#76
caldo

caldo

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 45 posts
  • Location:GREECE
  • Devices:OMNIA pro (B7610)
Thank you daskalos for this rom and your effords!
Unfortunatelly it is only in english... I don't care about the UI language, but for the sliding keyboard language. I'm trying to find out if I can have the GREEK language in the sliding keyb.

I would call this rom "hybrid DUAL rom" !! If you change language, it turns to an 6.5 rom! ;) how can this happen?? ;)

EDIT: ok, there is the option to change language in the sliding kb!

Edited by caldo, 22 April 2010 - 08:49 AM.

  • 0

#77
Davka

Davka

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 54 posts
  • Location:Poland
  • Devices:Omnia Pro B7610
Official JC2 for Omnia Pro available!!
http://www.modaco.co...xxjc2-available

EDIT: Just look for the topic "Official B7610NXXJC2 ROM available" ;)

Edited by Davka, 22 April 2010 - 04:02 PM.

  • 0
Samsung Omnia Pro B7610 (stock JC2 WM6.5 ROM)

#78
caldo

caldo

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 45 posts
  • Location:GREECE
  • Devices:OMNIA pro (B7610)

Official JC2 for Omnia Pro available!!
http://www.modaco.co...xxjc2-available


I think the link is not correct!

  • 0

#79
inside24

inside24

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 22 posts

I think the link is not correct!


May be This post http://www.modaco.co...-rom-available/

  • 0

#80
Nady89

Nady89

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 15 posts
  • Devices:Samsung B7610
hey man,
can you give me a answer please?
Is it possible for u to make it german? plz?

i can give u a donation..

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users