Jump to content


Photo

Majin`s experimental ROM based on Omnia B7300

* * * * * 4 votes

  • Please log in to reply
253 replies to this topic

#21
majino

majino

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 44 posts
  • Location:Prague, Czech Republic
  • Devices:i900
to omniacwazy: Flashing procedure should by the same... when you get this error, can you make printscreen, pls?

Try this:

http://www.modaco.co...m/#entry1231781

Edited by majino, 27 April 2010 - 09:51 PM.

  • 0
For custom ROM in other languages, send me PM :-)





Posted Image

#22
omniacwazy

omniacwazy

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 43 posts
  • Devices:OMNIA i900 8gb, sd 8gb.

to omniacwazy: Flashing procedure should by the same... when you get this error, can you make printscreen, pls?

Try this:

http://www.modaco.co...m/#entry1231781


Hi Majino. Thanks for your support. Perhaps its due to using a network pc that i am encountering this problem. Will try flashing this on a normal standalone PC and see how.

  • 0

#23
omniacwazy

omniacwazy

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 43 posts
  • Devices:OMNIA i900 8gb, sd 8gb.

to omniacwazy: Flashing procedure should by the same... when you get this error, can you make printscreen, pls?

Try this:

http://www.modaco.co...m/#entry1231781


Printscreen uploaded.

Attached Files


  • 0

#24
omniacwazy

omniacwazy

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 43 posts
  • Devices:OMNIA i900 8gb, sd 8gb.
Hi Majin.

Happy to report i have flashed your ROM to my OMNIA i900 8GB. After trying many times to flash from the network pc, i tried moving the ROM to a thumbdrive and launch from there. It worked!!!

Hope the others who faced this cFile.Open Failed can try this way too.

Best Rgds.

  • 0

#25
kevin2210

kevin2210

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 141 posts
you are doing so great man, i wish i could work well, but can u please put it on mediafire

Edited by kevin2210, 28 April 2010 - 04:54 AM.

  • 0

#26
majino

majino

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 44 posts
  • Location:Prague, Czech Republic
  • Devices:i900
Added mirror in 1. post

  • 0
For custom ROM in other languages, send me PM :-)





Posted Image

#27
leap_ahead

leap_ahead

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,275 posts
  • Gender:Male
  • Location:limassol
  • Devices:i900
very good rom i love it but i have some problem ..anyone can help plss:

still i cant connect to internet ...
the time on taskbar not show ..

Removed from official ROM
- Streaming player, Dice, Digital frame,Connected home,Opera 9.5,Google maps,Java,Launcher, Main menu,Midomi,RSS,Podcast,Video editor,Smartreader all these application will be added for download in cab.

you finish the cab ?

Edited by leap_ahead, 28 April 2010 - 11:13 AM.

  • 0

Official i900BDHJ3/BDHJ3 Windows Mobile 6.1 20271 133Mb - i900DXIF1 Radio


#28
majino

majino

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 44 posts
  • Location:Prague, Czech Republic
  • Devices:i900
TO leap_ahead: Did you try manual set up interneto connection? And This si 6.5.1 Rom so you only battery or clock can be shown in task bar... IMHO...

Additional info... This Rom can have these language variations... Spanish Finnish French Swedish Danish German Greek Italian Dutch Norwegian Polish Russian Portugese English and of course Czech ;-)

  • 0
For custom ROM in other languages, send me PM :-)





Posted Image

#29
leap_ahead

leap_ahead

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,275 posts
  • Gender:Male
  • Location:limassol
  • Devices:i900

TO leap_ahead: Did you try manual set up interneto connection? And This si 6.5.1 Rom so you only battery or clock can be shown in task bar... IMHO...

Additional info... This Rom can have these language variations... Spanish Finnish French Swedish Danish German Greek Italian Dutch Norwegian Polish Russian Portugese English and of course Czech ;-)


i mean i try to connect to wi fi but not help ...

  • 0

Official i900BDHJ3/BDHJ3 Windows Mobile 6.1 20271 133Mb - i900DXIF1 Radio


#30
majino

majino

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 44 posts
  • Location:Prague, Czech Republic
  • Devices:i900
I will check it...

  • 0
For custom ROM in other languages, send me PM :-)





Posted Image

#31
leap_ahead

leap_ahead

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,275 posts
  • Gender:Male
  • Location:limassol
  • Devices:i900

I will check it...


ok thanks ..

and for the clock .. cant show the time ,.. only the battery icon

  • 0

Official i900BDHJ3/BDHJ3 Windows Mobile 6.1 20271 133Mb - i900DXIF1 Radio


#32
playboyfunny

playboyfunny

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 74 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany,Delmenhorst
waiting for the cabs =)

  • 0
I900 Omnia WM 6.5

#33
ollnie

ollnie

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 87 posts
  • Location:Kristianstad
  • Interests:Cykling, Computers and wheightlifting
  • Devices:omnia i900 + OCK 23118 GTX

ok thanks ..

and for the clock .. cant show the time ,.. only the battery icon


I think there is some setting that switches between battery or clock, i´m not shure where but i will look in to it.

  • 0
Dont take life to seriusly, you will not get out of it alive

#34
Lunchbox77

Lunchbox77

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 281 posts
  • Devices:i900
it would be nice with a 6.5.3 base :huh: and all the apps :P

and waiting for the first responses

Edited by Lunchbox77, 28 April 2010 - 02:25 PM.

  • 0

#35
rendeiro2005

rendeiro2005

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 732 posts
  • Location:Azeitão
  • Devices:Xperia X10
Hi majino,
First i would like to say....THANK YOU for give me a new phone without spending a cent :P
Now bad news.
I can`t connect to internet even when i`m plugged to my pc :huh:

any suggestion? anyone?

another thing. you wrote that this rom can support various languages. what exactly does this mean? i was able to change WM language? if so, how can i do this?

thks and don`t give up

Edited by rendeiro2005, 28 April 2010 - 02:10 PM.

  • 0
"if a guy remembers the color of your eyes after your first date, then you know you have small boobs"


Follow me on Posted Image
Follow me on Posted Image
Posted Image
Bela Lugosi`s Dead Rom
Posted Image

If you want to donate Posted Image I promise that i will use your money wisely

#36
majino

majino

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 44 posts
  • Location:Prague, Czech Republic
  • Devices:i900
Maybe will be 6.5.3 ROM :-)

- for explanation ROM have only English language, but I can cook ROM in these languages...

- problem with connection to the internet is when usit GPRS, Wifi ? And any error message?

Edited by majino, 28 April 2010 - 02:33 PM.

  • 0
For custom ROM in other languages, send me PM :-)





Posted Image

#37
Lunchbox77

Lunchbox77

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 281 posts
  • Devices:i900
a main menu cab would be fantastic :huh: a working vesrion of course

  • 0

#38
andrew.mazlim

andrew.mazlim

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,588 posts
  • Gender:Male
  • Location:Great Britain
  • Interests:Footie, rock music, books, films.
  • Devices:T-Mobile USA HTC HD2 Leo
I tested it, just to see what's all about (and re-flashed G-Carbon v2).
I think is quite good, bro.
But I also had internet connection, even via activesync. Check this and fix it, if you like.
Not bad at all, though.
(The visual part of this rom is average; can be better.)

  • 0
Posted Image

T-Mobile USA .HTC HD2 Leo
________________________________________________________________________________

Firmware: NRGZ28's "ENERGY-Dinik" Build: 29020
Radio:..........2.15.50.14

My "OMNIA i900 GOODS/TWEAKS/TOOLS/APPs" thread:
http://www.modaco.co...ilitiesvisuals/
My "OMNIA i900 M2D/S2U2 Ultimate England Theme" thread:
http://www.modaco.co...artup-m2d-s2u2/

#39
satan123

satan123

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Devices:omnia i900
Great job majino. Its very stable and fast but can you cooked several versions of this rom? e.g. lite without default samsung applications and premium with all of them.
I also have some problems with internet connection even when I've turned on wi-fi. Some apps can connect then like Resco Update but some doesnt like Opera. Without wi-fi no application works good.

a few more bugs:
- samsung WidgetPlus has problems with wallpaper in 2 other pages
- samsung theme has no wallpaper (after I changed another theme and again samsung theme)
- I dont see any option to uninstall programs

Edited by satan123, 28 April 2010 - 03:16 PM.

  • 0

#40
PayAndCry

PayAndCry

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 211 posts
  • Devices:Samsung I900 Omnia
Great ROM was waitng for something like that :huh: You are saying you can cook in every language? is it possible that you cook a german Rom?

thanks for you effort!

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users