Jump to content


Photo

Omnia i910 With FLASH _NuROMS_FloTanV2 + NavandGO Problem

- - - - -

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1
[email protected]

[email protected]

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:i910
Hi guys
first off im new to the Forum been a Reader for a while.. but my problem is,

just flashed to NuRoms with DC22 on my i910, google maps works and finds my location Quick, but when i use IGO it doesnt find my location it just stays in paris and the GPS icon doesnt get green bars or anything..

When i go to setting GPS it says its connected and GPS is enabled Port 8 Baud 57600 - When i get into the GPS Data menu its just the Green Blinking at the bottom with no data in any field.. it sits like this for a while.

I have been searching all day on this and havent found anything.

navandgo igo 8 v 8.0.0.49545
Please help!! Thanks!

  • 0

#2
tractor101

tractor101

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 105 posts
  • Devices:Omnia i910

Hi guys
first off im new to the Forum been a Reader for a while.. but my problem is,

just flashed to NuRoms with DC22 on my i910, google maps works and finds my location Quick, but when i use IGO it doesnt find my location it just stays in paris and the GPS icon doesnt get green bars or anything..

When i go to setting GPS it says its connected and GPS is enabled Port 8 Baud 57600 - When i get into the GPS Data menu its just the Green Blinking at the bottom with no data in any field.. it sits like this for a while.

I have been searching all day on this and havent found anything.

navandgo igo 8 v 8.0.0.49545
Please help!! Thanks!



Have you set "location on" in settings>personal>phone>services tab>gps>change settings?

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users