Jump to content


Photo

19/Aug - Streak 1.6 downloads / how-tos (ROM / Superboot / Recovery)


  • Please log in to reply
205 replies to this topic

#81
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,366 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien
Yeah, i'm investigating, problems here too!

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#82
irus

irus

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Devices:HTC X7500
@ Paul

Just wanting to make sure its ok that the new img is half the size as the old one. I noticed someone else also mentioned it but no one responded to it. Sorry for the stupid question.

Thanks for all your hard work.

  • 0

#83
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,366 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien
Looking into the new image, don't use that atm!

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#84
Browell2664

Browell2664

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
  • Gender:Male
  • Location:Billingham, UK
  • Devices:Dell Streak
To anyone who is having problems with connection of FASTBOOT mode upon connection to pc.
After downloading the ROOT file from one of the online sources.

Open up Device manager and your Streak should appear as "Android 1.0"
>Right click, "Update Driver Software"
>Choose "Browse my computer for driver software"
>Click "Let me pick from a list of device drivers on my computer."
>Categories appear, choose "Android phone"
>Select "Android fastboot"

I Hope this helps anyone experiencing problems.

  • 0

#85
davehod

davehod

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 22 posts
  • Location:London
  • Devices:Dell Streak, HTC HD2
  • Twitter:@none
Paul,

The stock recovery image, (which I assume is unrooted), you link to in the first post is only 2,772 KB.
The glass on my Streak is 'bubbling' so need to return the device with the original ROM loaded - might be able to get away with the rooted version but don't want to give them any excuses...

Be grateful if you could update the link with the full ROM or point me to another site that has the img file.

Thanks.

  • 0

#86
James Norton

James Norton

    AKA @nortools on Twitter

  • Senior News Team
  • PipPip
  • 135 posts

Looking into the new image, don't use that atm!

P


hi Paul,

Any updates on this yet?

Thanks

  • 0

#87
PaulVlagsma

PaulVlagsma

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 54 posts
  • Devices:Streak, X10 mini, HERO
Koush's latest version, 2.0.2.4 , does not start on the Streak.
Do not flash this.

  • 0

#88
Breezzy

Breezzy

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:Streak
Hi All,

Newbie question here .. how do you install the following Builds ? Via Fastboot or another tool ?

I noticed there is a .IMG file in each folder so wasnt sure if you need to create a .bat file to run the .IMG

Stock 4399 (rooted) - DOWNLOAD (MediaFire Pro) / MIRROR (ROMraid / CoBlitz) - MD5: b3cd6f3facd39d8bf51ef956cf0a0cf1

Stock 3883 (rooted) - DOWNLOAD (MediaFire Pro) / MIRROR (ROMraid / CoBlitz) - MD5: 06067784c4b508a758503e82b002b085

Thanks

  • 0

#89
davehod

davehod

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 22 posts
  • Location:London
  • Devices:Dell Streak, HTC HD2
  • Twitter:@none

Paul,

The stock recovery image, (which I assume is unrooted), you link to in the first post is only 2,772 KB.
The glass on my Streak is 'bubbling' so need to return the device with the original ROM loaded - might be able to get away with the rooted version but don't want to give them any excuses...

Be grateful if you could update the link with the full ROM or point me to another site that has the img file.

Thanks.


Cancel the above request.

After sifting through the varous posts here I realised that 2,772 KB stock recovery image is not supposed to be the full rom but is the stock dell startup/recovery prog that fires up when you start the phone holding down the volume buttons and hitting the power button. As for the full rom, nearest I got to the original was the unrooted 4399 build which can be found at http://mobileupdate....stBuild_21.html. Changed the name of this to update.pkg stuck it on the SD card and used Dell's recovery screen to load it.

On another note, after restoring everything to factory defauts ready for return I took a closer look at the screen and realised that the bubbling was actually a factory installed screen protector - nothing wrong with the glass. Ho Hum, feel a bit of a num nut but hope this post helps out anybody else who want's to get back to a stock build...

  • 0

#90
shEEEsh

shEEEsh

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 50 posts
  • Location:Orlando, FL
  • Interests:british conder tokens, vintage silver jewelry and gadgets !!
  • Devices:iphone, nexus one
  • Twitter:@qoam
TOOK A DEEP BREATH and FINALLY got up the nerve to try and root my shift ... I have build 3562 .. Am I going to be left holding the 'unrooted streak" bag ??

Diane

  • 0
------
diane whatever
posting on my umpc or cellphone. please forgive any wrytos or swypos

#91
mintymoo

mintymoo

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
  • Devices:Dell Streak
Does this mean we shouldnt install the custom ROM if we can't do a nandroid back up first ?

  • 0

#92
magnoman

magnoman

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Gender:Male
  • Location:uk
  • Devices:dell streak
looks like a new version is out 2.5 :angry:

  • 0

#93
mintymoo

mintymoo

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
  • Devices:Dell Streak
Aaaaargh!!!!

Rooted the phone. Worked perfectly. Then I decided to delete the facebook twitter quickoffice and touchdown apks. Now I get a repeated message

"android.process.acore has stopped unexpectedly. Please try again" Phoned wont load the desktop now

Does anyone know how to fix this or have I just bricked my phone ?

  • 0

#94
popetodd

popetodd

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 479 posts
  • Gender:Male
  • Location:Northampton, UK
  • Devices:iPaq HW6945, Dell Streak

Aaaaargh!!!!

Rooted the phone. Worked perfectly. Then I decided to delete the facebook twitter quickoffice and touchdown apks. Now I get a repeated message

"android.process.acore has stopped unexpectedly. Please try again" Phoned wont load the desktop now

Does anyone know how to fix this or have I just bricked my phone ?

That was a bad move.
You should have gone to the kitchen and cooked up a rom without them, I did and it's stable.

You could reload the recovery rom and go back to square one or you can go make a custom rom without the apps you tried to delete, those are my suggestions.

Edited by popetodd, 15 July 2010 - 09:48 PM.

  • 0

#95
Domino

Domino

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 29 posts

looks like a new version is out 2.5 :angry:



My Streak is connected to my laptop and I've just tried to install this.
I followed the instructions, putting it into fastboot, ran install-recovery-windows.bat and my streak now says "download recovery done!

Might be a bit of a noob question but it's been hanging like this for the past 10 minutes. None of the buttons appear to work so should I just pull out the battery?
What is it supposed to do once it says that Download recovery Done!??

Any assistance is greatly appreciated!

  • 0

#96
mintymoo

mintymoo

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
  • Devices:Dell Streak

That was a bad move.
You should have gone to the kitchen and cooked up a rom without them, I did and it's stable.

You could reload the recovery rom and go back to square one or you can go make a custom rom without the apps you tried to delete, those are my suggestions.



Saved! Tried the kitchen but it hung at the O2 start up screen. Prebake worked fine but thats not why I paid 9.99

Edited by mintymoo, 16 July 2010 - 08:01 AM.

  • 0

#97
fards

fards

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,434 posts
  • Location:staffordshire
  • Interests:Human powered vehicles
  • Devices:Dell Streak
  • Twitter:@fardsmobile

My Streak is connected to my laptop and I've just tried to install this.
I followed the instructions, putting it into fastboot, ran install-recovery-windows.bat and my streak now says "download recovery done!

Might be a bit of a noob question but it's been hanging like this for the past 10 minutes. None of the buttons appear to work so should I just pull out the battery?
What is it supposed to do once it says that Download recovery Done!??

Any assistance is greatly appreciated!

yes if it's done then pull the battery

  • 0

#98
magnoman

magnoman

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Gender:Male
  • Location:uk
  • Devices:dell streak
tried this version ..taken battery out..
hasnt done anything from what i can see..
shouldnt there be a zip zile or something on the sdcard ?

  • 0

#99
fards

fards

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,434 posts
  • Location:staffordshire
  • Interests:Human powered vehicles
  • Devices:Dell Streak
  • Twitter:@fardsmobile

tried this version ..taken battery out..
hasnt done anything from what i can see..
shouldnt there be a zip zile or something on the sdcard ?


you need to drop into the recovery rom
press both volume buttons while turning the streak on, then follow the instructions. ..

Edited by fards, 16 July 2010 - 01:11 PM.

  • 0

#100
magnoman

magnoman

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Gender:Male
  • Location:uk
  • Devices:dell streak
i just get a black screen and it stays like that ??

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users