Jump to content


Photo

[Cab] Manila Sense 2.5.20161332.0 with Landscape Support

* * * * * 1 votes

  • Please log in to reply
126 replies to this topic

#1
ajeshm

ajeshm

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 73 posts
  • Devices:B7610
Manila 2.5.20161332.0 available for download in post #79

Hi All,
I have just created a cab out of the OEM package of Manila Sense 2.5 2015. I thought to share with you.
> The Sense is much faster and stable as compared to 2012 and 2011.
> Requires 80mb free space on Main memory.
> Can be installed on any ROM (Megalite or Full)

. Runs smoothly on our B7610
. With the Cookie Home Tab, it is little laggy and memory eating.

50mb Free program memory after the sense is enabled. With Cookie Home Tab 1.8 mod, free memory goes down to 35 - 40mb.

Download Link: http://www.megaupload.com/?d=TX2NGSTW

Download Mirror : http://rapidshare.co...5_full.cab.html

Good News! The manila 2016 supports Landscape. I have not checked for 2015. Please install the below cab and soft reset the phone. The cab is just adding a registry key to the phone.

Attached File  bigboss_manila_2.5_2016_landscape_enable.cab   1.17KB   844 downloads

Attached File  landscape1.jpg   84.8KB   261 downloadsAttached File  landscape2.jpg   92.01KB   171 downloads
Attached File  landscape3.jpg   70.94KB   134 downloadsAttached File  landscape4.jpg   54.75KB   131 downloads

Attached File  Fresh_Sense_Home_Tab_after_install.jpg   91.88KB   318 downloads

Some bugs: The quick link is little bit overrided by the Appointment but this can be overcome by Installing Cookie Home Tab.

My customized Home Tab

Attached File  After_Cookie_Hom_Tab_1.8.jpg   115.4KB   356 downloadsAttached File  My_customized.jpg   99.73KB   253 downloads

Edited by ajeshm, 25 June 2010 - 11:44 AM.

  • 1

#2
daskalos

daskalos

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,297 posts
  • Devices:LG Expo,Samsung Omnia i900
  • Twitter:@E1i077
great
is this from hd2 or TP2?

  • 0
Like my ROMs?

There are many ways to say thank you, one way is by clicking below









Posted Image

#3
ajeshm

ajeshm

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 73 posts
  • Devices:B7610

great
is this from hd2 or TP2?


This is from HTC Leo (HD2)

  • 0

#4
daskalos

daskalos

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,297 posts
  • Devices:LG Expo,Samsung Omnia i900
  • Twitter:@E1i077

This is from HTC Leo (HD2)


Can you try installing the new HTC Messaging and see if it works?

  • 0
Like my ROMs?

There are many ways to say thank you, one way is by clicking below









Posted Image

#5
ajeshm

ajeshm

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 73 posts
  • Devices:B7610

Can you try installing the new HTC Messaging and see if it works?


The new HTC messaging is not working with this sense. I have tried installing the same on your sense ROM there also its not working. Seems like it is one more bug in addition to Omnia along with the Edit Home tab issue.

  • 0

#6
carlsberg

carlsberg

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 20 posts
  • Devices:b7610
Hmm , it wont start here , tryed a few roms but no luck .
It just blinks lauching ..nothing more . ;)

  • 0

#7
krayzieFingaz

krayzieFingaz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Hmm , it wont start here , tryed a few roms but no luck .
It just blinks lauching ..nothing more . ;)


The same thing happened to me.

  • 0

#8
shivatink

shivatink

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 90 posts
  • Devices:samsung galaxy s i9000
  • Twitter:@shivatink
does the sense supports landscape mode

  • 0

#9
ajeshm

ajeshm

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 73 posts
  • Devices:B7610

does the sense supports landscape mode


No it does not

  • 0

#10
ajeshm

ajeshm

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 73 posts
  • Devices:B7610

The same thing happened to me.


This is working perfectly on B7610 HYBRID ROM II: B7610 NXXJC2/ I8000 JE3 and Daskalos 6.5.3 ROM build 23654 Megalite for me. The sense is working for me on B7610 HYBRID ROM II: B7610 NXXJC2/ I8000 JE3 without any additional installation. For Daskalos 6.5.3 ROM build 23654 Megalite it worked after installing some samsung apps.

Edited by ajeshm, 18 June 2010 - 04:00 PM.

  • 0

#11
krayzieFingaz

krayzieFingaz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

This is working perfectly on B7610 HYBRID ROM II: B7610 NXXJC2/ I8000 JE3 and Daskalos 6.5.3 ROM build 23654 Megalite for me. The sense is working for me on B7610 HYBRID ROM II: B7610 NXXJC2/ I8000 JE3 without any additional installation. For Daskalos 6.5.3 ROM build 23654 Megalite it worked after installing some samsung apps.


I also tried to use that same ROM but it didn't run. It was after a brand new flash.

  • 0

#12
daskalos

daskalos

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,297 posts
  • Devices:LG Expo,Samsung Omnia i900
  • Twitter:@E1i077

I also tried to use that same ROM but it didn't run. It was after a brand new flash.


maybe you need to install the opengl compatibility drivers again

  • 0
Like my ROMs?

There are many ways to say thank you, one way is by clicking below









Posted Image

#13
ajeshm

ajeshm

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 73 posts
  • Devices:B7610

I also tried to use that same ROM but it didn't run. It was after a brand new flash.


Please install as follows:
1. sdkcert cab
2. Opengl cab
3. Sense cab

Update: It installs on Daskolas new ROM Experiment 32 without any errors and runs smoothly. I have installed as follows:

1. Flashed the mobile with Experiment 32 ROM.
2. Installed sdkcerts.cab
3. Installed OpenGLESv1.cab
4. Installed the Sense cab.

After installation and soft reset getting about 68mb Free RAM without any additional app installed with the sense enabled.

Edited by ajeshm, 18 June 2010 - 06:55 PM.

  • 0

#14
cappuccina

cappuccina

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 179 posts
  • Gender:Female
  • Devices:Samsung B7610 Omnia Pro
Yes, I can confirm work on the new Experimental Rom! Just wanted to post the same thing! ;)

But Photos and Music Tab only work with the Sense_1.3-2.5_Final_Album_Fix.CAB

How did you get the weather tab working? It will not update, not with wifi and also not with data connection.
edit: Ok I don't know but all of a sudden it worked!

Edited by cappuccina, 18 June 2010 - 09:58 PM.

  • 0

#15
Jasper91

Jasper91

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 63 posts
  • Gender:Male
  • Location:The Netherlands
  • Devices:Samsung Omnia Pro B7610
Where do i get those cabs???

thx

  • 0

#16
Speedfrog

Speedfrog

    The Viking

  • Moderator Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,014 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norway
  • Interests:football
  • Devices:Omnia II 16 GB
will this cab work on samsung omnia i8000?

  • 0

#17
cappuccina

cappuccina

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 179 posts
  • Gender:Female
  • Devices:Samsung B7610 Omnia Pro
"Jasper91 Where do i get those cabs???"


You can find it in the i8000 Forum. just go there and search it! ;)
It has its own thread.

Edited by cappuccina, 20 June 2010 - 09:33 PM.

  • 0

#18
Speedfrog

Speedfrog

    The Viking

  • Moderator Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,014 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norway
  • Interests:football
  • Devices:Omnia II 16 GB
not v2.5.2015

EDIT:

i thought you spoke to me ;)

Edited by speedfrog, 20 June 2010 - 10:07 PM.

  • 0

#19
cappuccina

cappuccina

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 179 posts
  • Gender:Female
  • Devices:Samsung B7610 Omnia Pro

not v2.5.2015


I'm not sure but I don't know why it wouldn't!

  • 0

#20
Speedfrog

Speedfrog

    The Viking

  • Moderator Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,014 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norway
  • Interests:football
  • Devices:Omnia II 16 GB
thanks ;)

Edited by speedfrog, 20 June 2010 - 09:54 PM.

  • 0




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users