Jump to content


Photo

Root


  • Please log in to reply
73 replies to this topic

#61
manups4e

manups4e

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Devices:htc wildfire
hei guys you can try it..i'm a root user now!! thank at this http://blog.martinev...age-1-soft-root you can become a root user until you reboot your phone..then you must do again all the point in the guide =D thanks to MartinEve from XDA forum!!

edit:

if you get permission denied using "./exploid" then you must write :
chmod 755 exploid
./exploid

and continue the guide =D

forgive my bad english ;-)

Edited by manups4e, 16 August 2010 - 01:28 AM.

  • 0

#62
comfreak89

comfreak89

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
Worked for me, big THX to Martin!

  • 0

#63
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,177 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien
Awesome! :D

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#64
kinghuy

kinghuy

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
Help!
Method of Martineve.
what's the mean of "Toggle your wifi on and off"?Just press the switch of phone? Does wifi represent wildfire? Or where is the button of wifi?

Forgive my poor English. :D

  • 0

#65
manups4e

manups4e

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Devices:htc wildfire

Help!
Method of Martineve.
what's the mean of "Toggle your wifi on and off"?Just press the switch of phone? Does wifi represent wildfire? Or where is the button of wifi?

Forgive my poor English. :D


yes! you must toggle wi-fi on and of with the preferences or widgets...you can use what you want =)

Edited by manups4e, 16 August 2010 - 12:34 PM.

  • 0

#66
zaigmus

zaigmus

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:nokia n70
  • Twitter:@zezima
sorry, but i'm total newb. I don't understand this guide. Where i need to input this text? please help.

  • 0

#67
manups4e

manups4e

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Devices:htc wildfire
first you have to push the downloaded files in the sqlite_stmt_journals directory via "adb push" then you have to follow the same instructions on the guide =)

and if you have the permession denied with the command ./exploid then write chmod 755 exploid and ./exploid again =)

when the guide says toggle wi-fi on and off, you must do it with your phone on the preferences or with a widget

Edited by manups4e, 16 August 2010 - 01:03 PM.

  • 0

#68
kinghuy

kinghuy

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
Need help!
To back at shell,should I run "exit" or others?

I got wrong like this "adb:not found."

If I run "exit" twice and restart adb shell, it shows "mkdir failed for binmount, Read-only file system"

Edited by kinghuy, 16 August 2010 - 11:41 PM.

  • 0

#69
zaigmus

zaigmus

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:nokia n70
  • Twitter:@zezima
in command prompt it says device not found, what to do ?

okok, im rooted now :D , waiting for all time root ...

Edited by zaigmus, 16 August 2010 - 02:37 PM.

  • 0

#70
Martin Eve

Martin Eve

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
Hi all,

I've now modded this into a 1-click version.

See: http://forum.xda-dev...ad.php?t=757191

Talking to unrEVOked guys about defeating NAND, more news as it comes in.

Best,

Martin

  • 0

#71
Ashbeard

Ashbeard

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 127 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange San Diego

Hi all,

I've now modded this into a 1-click version.

See: http://forum.xda-dev...ad.php?t=757191

Talking to unrEVOked guys about defeating NAND, more news as it comes in.

Best,

Martin


I keep getting Error: Device Not Found at the adb install SoftRoot.apk stage. I've tried in all three modes, charging, USB drive and HTC Sync mode. What have I done wrong?

  • 0

#72
Martin Eve

Martin Eve

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 posts

I keep getting Error: Device Not Found at the adb install SoftRoot.apk stage. I've tried in all three modes, charging, USB drive and HTC Sync mode. What have I done wrong?


Hi, you haven't got adb setup correctly; go search for other guides on how to get this working, and then come back.

If you can't get "adb shell" to work, then you can't install this root.

  • 0

#73
Ashbeard

Ashbeard

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 127 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange San Diego

I keep getting Error: Device Not Found at the adb install SoftRoot.apk stage. I've tried in all three modes, charging, USB drive and HTC Sync mode. What have I done wrong?


I copied the file to the SD card and ran it from there. I will see about adb. Barnacle says it is working but doesn't show up in my list of available wireless networks :D

  • 0

#74
Ashbeard

Ashbeard

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 127 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange San Diego

I copied the file to the SD card and ran it from there. I will see about adb. Barnacle says it is working but doesn't show up in my list of available wireless networks :D


Today it shows up wtf. Also tried SetCpu which seems to run fine but can only switch between 480 and 528 when I use the default settings. Maybe if I had specified some manual settings I would be able to overclock. Didn't want to risk it though.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users