Jump to content


Photo

[ROM] [Dutch] Lite JC2

- - - - -

  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
AncientWinds

AncientWinds

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 38 posts
Dutch JC2 (LITE)

Here it is! :P
Please test it, i've deleted all samsung apps except XT9 :D

Download links:
Part 1 - Part 2


-- EDIT --
Please test this out (installing apps etc..), as I manually created the shortcuts to the startmenu folder..
Could be I made a mistake (I should have used .xml files for redirection.. lol)

Hope it works, sense rom is next :)



-- FIX --
Attached settings.lnk, place it in the start menu folder /Windows/Startmenu/Programma's/

Attached Files


Edited by AncientWinds, 12 July 2010 - 09:12 PM.

  • 0

#2
Lenny-t

Lenny-t

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 31 posts
  • Devices:Samsung Omnia B7610
Thanks AncientWinds, added it to the collection thread.
Now i'm going to try it out :)

  • 0

#3
Thunder141

Thunder141

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 736 posts
  • Location:Germany
  • Devices:B7610, HTC Leo
german lite rom possible?

thx
Thunder

Dutch JC2 (LITE)

Here it is! :P
Please test it, i've deleted all samsung apps except XT9 :D

Download links:
Part 1 - Part 2
-- EDIT --
Please test this out (installing apps etc..), as I manually created the shortcuts to the startmenu folder..
Could be I made a mistake (I should have used .xml files for redirection.. lol)

Hope it works, sense rom is next :)


  • 0

#4
guust

guust

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Location:antwerpen
  • Devices:3x eten x500 samsung B7610
bedankt,

thanks,

eindelijk ne nederlandse kok

doorgaan tot aan`t gaatje :) :D (dutch joke)

Edited by guust, 12 July 2010 - 08:40 PM.

  • 0

#5
KamiKaaze

KamiKaaze

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Devices:Omnia B7610, i780, Qtek 9100
Nice work, I am testing this one....

  • 0

#6
G.Scholtens

G.Scholtens

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 20 posts
Iemand enig idee hoe ik deze rom via octans kan flashen? Blijft bij mij hangen na het detecten op "Phone: file loading"

Heb alleen het Nb0 bestand. Verder zat er ook niks bij deze download.

Edited by G.Scholtens, 20 July 2010 - 11:35 AM.

  • 0

#7
KamiKaaze

KamiKaaze

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Devices:Omnia B7610, i780, Qtek 9100

Iemand enig idee hoe ik deze rom via octans kan flashen? Blijft bij mij hangen na het detecten op "Phone: file loading"

Heb alleen het Nb0 bestand. Verder zat er ook niks bij deze download.


Try to unzip with the latest version of winrar or 7-zip, I had the same problem.

I had same license problems with this rom, maybe there was something wrong with flashing over here.
My device was already doing strange things before putting this rom.

I wil try to reflash this one today :angry:

Of course no hard feelings, I am already happy someone takes the time to for a alternate ducth rom.

  • 0

#8
Lenny-t

Lenny-t

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 31 posts
  • Devices:Samsung Omnia B7610

Iemand enig idee hoe ik deze rom via octans kan flashen? Blijft bij mij hangen na het detecten op "Phone: file loading"

Heb alleen het Nb0 bestand. Verder zat er ook niks bij deze download.


XP of Vista/7?

  • 0

#9
demon1221

demon1221

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 63 posts
  • Devices:omnia PRO
net geprobeert maar blijft hangen op oranje winmo scherm met div foutmeldingen oa: outlook en ie fouten
terug geflashed naar sense rom

  • 0

#10
ErnstJanF

ErnstJanF

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 572 posts
  • Location:The Netherlands
  • Devices:Omnia QWERTY, Galaxy S II
This ROM does NOT work!

  • 0

#11
KamiKaaze

KamiKaaze

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Devices:Omnia B7610, i780, Qtek 9100

This ROM does NOT work!


Same thing here, flashed 2 times, same problems....

Waiting for a new dutch custom rom..... :(

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users