Jump to content


Photo

Patch : Samsung Today + High Power CPU mode

* * * * * 1 votes

  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1
sgoo

sgoo

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 135 posts
  • Devices:SAMSUNG GT-i8000
This patch want fix the incomprehensible decision of Samsung to FORCE the processor power to "Auto" when "Samsung Today" is active.
Why ??? Is this an attempted suicide ??? Can I prefer the maximum power ???
In that case ( this patch avoids that the system changes your processor power setting ) :

>>> Samsung Today + High power CPU mode ( wm6.5 ) <<<
>>> Samsung Today + High power CPU mode ( wm6.5.x ) <<<

Let me know ... :lol:

  • 0
Mandi mandi
Posted Image

Posted Image

#2
Yohng

Yohng

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 223 posts
  • Location:Guangzhou
  • Devices:I8000NXXJ...
I'm trying your Samsung Today + High power CPU mode ( wm6.5.x )

And work perfect at this time !
Thanks !

Posted Image

  • 0

The best french forum : PDAphoneAddict.com


#3
vermillionman

vermillionman

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 82 posts
  • Gender:Male
  • Devices:P3300, I900, I8000, Desire HD
Thank you, it works well

  • 0

#4
sv0911

sv0911

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 565 posts
  • Gender:Male
  • Location:Baden-Baden
  • Devices:Galaxy S4 i9505
Big thanks for sharing..!

Works fine..!!

Greetings
sv0911

  • 0

#5
sinancetinkaya

sinancetinkaya

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 495 posts
  • Location:izmir, Turkey
  • Devices:i8000
What you've been doing is a great job, really appreciated :lol:
I just created a cab file which I tested on wm6.1, (someone may needs)
PS: SamsungToday needs Samsung Clock, Samsung Dialer and may be more samsung stuff under \windows folder

Attached Files


  • 0

#6
Laruku Jr.

Laruku Jr.

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 137 posts
  • Devices:Samsung i8000 (Omnia II)
A good piece of work again. You're brilliant! Thank you.

  • 0

#7
abdelrahim

abdelrahim

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 211 posts
  • Devices:Samsung OmniaII
Thanks alot ...I thought its so easy but it is NOT :lol: I have tried the patch from the first post and also the cab from post 5 but no luck....what I did after installing the patch and after soft reset is to go to samsung setting and tick spb weather and samsung today but did not work....Iam using the Official JH1.....

Edited by abdelrahim, 26 September 2010 - 04:38 PM.

  • 0

#8
sgoo

sgoo

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 135 posts
  • Devices:SAMSUNG GT-i8000
I am sorry abdelrahim, but this patch permits to have simultaneously active the "Samsung Today" + other plugins
only if you make this setting by the STANDARD Microsoft "Settings -> Today -> Items" tab ( like you can see in previous pic ).
Moreover, you can see another running plugin only outside the area ( 480x696 pixels ) regularly used by "Samsung Today".
I have tried to restrict the area occupied by "Samsung Today" but the released area is not refreshed and updated :lol: .

  • 0
Mandi mandi
Posted Image

Posted Image

#9
abdelrahim

abdelrahim

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 211 posts
  • Devices:Samsung OmniaII

I am sorry abdelrahim, but this patch permits to have simultaneously active the "Samsung Today" + other plugins
only if you make this setting by the STANDARD Microsoft "Settings -> Today -> Items" tab ( like you can see in previous pic ).
Moreover, you can see another running plugin only outside the area ( 480x696 pixels ) regularly used by "Samsung Today".
I have tried to restrict the area occupied by "Samsung Today" but the released area is not refreshed and updated :lol: .


Thanks again...will give it a try again... I know there is a way to keep microsoft setting as defult or to override samsung setting.... I dont know why Samsung wont add weather in Samsung today by default???

  • 0

#10
Kucher2000

Kucher2000

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 15 posts
  • Devices:Samsung Omnia II AMOLED
Is patch for Samsung Today work only for WM 6.1? I have tried it on 6.5 it doesn't work :lol:

  • 0

#11
abdelrahim

abdelrahim

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 211 posts
  • Devices:Samsung OmniaII
:lol: Managed to tick both Samsung Today and Spb weather using microsoft setting ....but cant keep microsoft setting as defaullt in Today screen by using the registry fix ( although other setting is changed to microsoft)

HKEY_LOCAL_MACHINE\Security\Shell\StartInfo\ amd change Value 'HideSettings' to '0' (credits to rodrigofd)

Attached Files


Edited by abdelrahim, 29 September 2010 - 09:17 PM.

  • 0

#12
CalvinH

CalvinH

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 45 posts
  • Gender:Male
  • Location:Madrid, Spain
  • Devices:Samsung Omnia II
Thank you ;)

Since I saw this picture of your today screen I have been willing to try it. But it hasn't been till today that I have found this post.

Thanks again.

  • 0

#13
kaspy

kaspy

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 368 posts
  • Devices:Samsung Omnia, N990, N95
nice app

  • 0

#14
sccpgt

sccpgt

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Devices:OMNIA II
  • Twitter:@ssa

Hi my dear kindly i install the patch Samsung Today + High Power CPU mode 6.5 on my device OMINA II but i dont find it in items on today. So kindly your support



Dears

Kindly your help how i can get this samsung today

  • 0

#15
sgoo

sgoo

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 135 posts
  • Devices:SAMSUNG GT-i8000

Dears

Kindly your help how i can get this samsung today


Hi sccpgt,
you must consider that this is only 1 dll patch, it's not the full "SamsungToday",
and if you are using a cooked ROM, "SamsungToday" may have been removed.
In that case you can try the cab posted by sinancetinkaya in post #5;
if you have some problem I can make a new cab. :huh:

  • 0
Mandi mandi
Posted Image

Posted Image




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users