Jump to content


Photo

Post your Home screen!

* * * * * 5 votes

  • Please log in to reply
1670 replies to this topic

#21
mario999

mario999

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 77 posts
  • Location:Nottingham
  • Devices:Orange San Francisco
  • Twitter:@mario999
Most of the widgets are from Launcher Pro (paid edition) - Friends, Calendar, etc

Audio Manager for volume levels

Gauge Battery Widget for the battery

Beautiful Widgets for the clock

Attached File  screenshot_1.png   176.55KB   248 downloadsAttached File  screenshot_2.png   180.6KB   133 downloads
Attached File  screenshot_3.png   185.2KB   131 downloadsAttached File  screenshot_5.png   153.77KB   96 downloads

  • 0

#22
keencyclist

keencyclist

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 27 posts
  • Devices:v1415
I cant seem to find fancy widget, it says no longer available? any help. Thanks

  • 0

#23
flash2004

flash2004

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 354 posts
  • Devices:Tmobile Pulse, San Francisco

I cant seem to find fancy widget, it says no longer available? any help. Thanks

see this
http://android.modac...d-fancy-widget/

  • 0

#24
Willz

Willz

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 424 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:Samsung Galaxy S II
  • Twitter:@willbuh
It looks so pretty! :lol:

So clear.. and vibrant.. I need to get mine. I may go in tomorrow and buy it after work. B)

  • 0

#25
Skull Drome

Skull Drome

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
Can't wait to get one, hopefully getting later in the year

  • 0

Device: HTC Desire HD
Recovery: ClockWorkMod 3
ROM: CyanogenMod 7 RC1

#26
keencyclist

keencyclist

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 27 posts
  • Devices:v1415

  • 0

#27
synet

synet

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 72 posts
  • Devices:ZTE Blade, HTC Touch HD
Chaz, what's the clock/weather widget called please?
Never mind, should have looked closer - fancy widget, and it's been pulled by HTC B) , but still seems to install :lol:

Edited by synet, 30 September 2010 - 10:42 AM.

  • 0

#28
williamt1688

williamt1688

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
Posted Image

Inspiration taken from others in this forum :lol:

  • 0

#29
southpaw1

southpaw1

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 115 posts
  • Devices:ZTE BLADE S/F
would be interesting to know how you`s guys are managing to print in detail , presume its a screen print thru pc ? if so , any pointers please

also when i try to add widget , i get message saying "no more room on this home screen"

sorry for the noob Q`s

Edited by southpaw1, 30 September 2010 - 09:49 PM.

  • 0

#30
flibblesan

flibblesan

    Token Northern bloke

  • Assistant Admin Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,631 posts

would be interesting to know how you`s guys are managing to print in detail , presume its a screen print thru pc ? if so , any pointers please

also when i try to add widget , i get message saying "no more room on this home screen"

sorry for the noob Q`s


Either download and install the full Android SDK or easier way is to install drocap2 from the Android market. It's a screenshot program.

  • 0

#31
flibblesan

flibblesan

    Token Northern bloke

  • Assistant Admin Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,631 posts

also when i try to add widget , i get message saying "no more room on this home screen"


That happens when the size of the widget is larger than the available free space on the screen. Try adding the widget to another home screen.

  • 0

#32
maverick6378

maverick6378

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 49 posts
  • Devices:HTC Desire & Advent Vega

That happens when the size of the widget is larger than the available free space on the screen. Try adding the widget to another home screen.



Flibblesan, you look the guy to ask, forgot to say do you know of any app that allows your phone to come out of sleep without needing to press the power button?, it really does my head in, new to android so never had this prob on a phone, wouldn't mind using the touch screen or menu, volume or home key.

hope u can help.

Thanks in advance.

  • 0

#33
flibblesan

flibblesan

    Token Northern bloke

  • Assistant Admin Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,631 posts

Flibblesan, you look the guy to ask, forgot to say do you know of any app that allows your phone to come out of sleep without needing to press the power button?, it really does my head in, new to android so never had this prob on a phone, wouldn't mind using the touch screen or menu, volume or home key.

hope u can help.

Thanks in advance.


I'm trying to find one also.. it's very annoying having to press power :lol:

  • 0

#34
weba

weba

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 119 posts
  • Devices:ZTE Blade (San Francisco)
Same here, especially annoying when you think you've clicked it and it doesn't register.

Also, slightly related, would the method mentioned on this thread, work for the Frisco? Or what about replacing the logo.bmp at the root dir? Questions, questions... :lol:

Edited by weba, 08 October 2010 - 11:41 PM.

  • 0
My Blade rocks:
Moldovan Mile-High-Mountain-Pie RLS6 (Vanilla) by KonstaT
Highly recommended: Launcher Pro, SwitchPro, Autostarts, Titanium Backup, Callend Vibrate, ColorNote, FeedR, QuickPic, DiskUsage, Jorte, Minimalistic Text, Seesmic, Root Explorer, Llama, Font Changer, Opera 11, LBE Privacy Guard, Elixir2.

#35
maverick6378

maverick6378

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 49 posts
  • Devices:HTC Desire & Advent Vega

I'm trying to find one also.. it's very annoying having to press power B)



Thanks for the reply flibblesan, think i've found something its called no lock its free and from the appbrain site, it works pretty good better than using power key all the time.

:lol: im a happy man - sad i know!

  • 0

#36
Frankish

Frankish

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,535 posts
  • Gender:Male
  • Devices:iPhone 4S Xiaocai X9 THL W200
Will be nice to see some black bars instead of the android white ones. Although i prefer white at the minute!

  • 0

#37
flibblesan

flibblesan

    Token Northern bloke

  • Assistant Admin Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,631 posts

Will be nice to see some black bars instead of the android white ones. Although i prefer white at the minute!


It'll happen soon.

  • 0

#38
Rem1x

Rem1x

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,254 posts
  • Gender:Male
  • Location:Aberdeenshire
  • Devices:Nexus 5 // Hudl // One X
  • Twitter:@__foy

It'll happen soon.

Posted Image

  • 0
Posted Image
Posted Image

#39
eyespy (aka Steve)

eyespy (aka Steve)

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
  • Devices:ZTE Blade
My efforts:

Posted Image

Posted Image

posted via my android :)

  • 0

#40
Davie1888

Davie1888

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 120 posts
Nice eyespy, what app you using there?

  • 0
<a href="http://giffgaff.com/...iate/davie1888" target="_blank"><img src="http://giffgaff.com/.../07_468x60.png" width="468" height="60" alt="Get a free Giffgaff Sim" /></a>




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users