Jump to content


Photo

B7300 Notification Problem

- - - - -

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
XBI

XBI

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Devices:Samsung Omnia Lite
I have been encountering this message notification problem..It does not notify when a message is receivd there is no sound or vibration even if the settings is set to level 5 or the vibaration setting is on. but after I restart is the notification sound/vibration is back but after a while its gone again..I don't know the cause of the problem my omnia lite is probably 3 weeks old.

can anyone help me ? I need the notification to always sound or make vibration.






//english is not my first language sorry if my grammar is not good.

  • 0

#2
jas4

jas4

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 25 posts

I have been encountering this message notification problem..It does not notify when a message is receivd there is no sound or vibration even if the settings is set to level 5 or the vibaration setting is on. but after I restart is the notification sound/vibration is back but after a while its gone again..I don't know the cause of the problem my omnia lite is probably 3 weeks old.

can anyone help me ? I need the notification to always sound or make vibration.
//english is not my first language sorry if my grammar is not good.


what firmware do you have?

  • 0

#3
XBI

XBI

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Devices:Samsung Omnia Lite

what firmware do you have?


is this what you are looking for?sorry newbie here..

win mobile 6.5
CE OS 5.2.21856 (build 21856.5.0.65)

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users