Jump to content


Photo

WMDC 6.1 Windows Vista 64-Bit

- - - - -

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
xlightwaverx

xlightwaverx

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 413 posts
  • Gender:Male
  • Location:East Coast
  • Interests:Women, Linux, Computing - In that Order.
  • Devices:Razr Maxx
  • Twitter:@xlightwaverx
Anyone else having this problem? Ever since I went 64-bit, I can't do anything. Upgraded to the new WMDC 6.1, didn't work. Reinstalled it after uninstalling every mobile driver I had.

I cannot even find a way to install the 64bit MIT Drivers because nothing is showing up in the Device Manager that I can right click and update driver too.

I don't even think I can connect to flash.

Help!

  • 0

GTalk/Email: xlightwaverx[@]gmail.com | Android Development | CrackFlasher Downloads
Posted Image


#2
RoyalDrew

RoyalDrew

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 87 posts
  • Devices:Samsung Omnia I910 & I920

Anyone else having this problem? Ever since I went 64-bit, I can't do anything. Upgraded to the new WMDC 6.1, didn't work. Reinstalled it after uninstalling every mobile driver I had.

I cannot even find a way to install the 64bit MIT Drivers because nothing is showing up in the Device Manager that I can right click and update driver too.

I don't even think I can connect to flash.

Help!


Attached File  Screen01.jpg   80.64KB   8 downloads

I'm running Win7 64bit and I don't remember needing to install special drivers.

'Enable advanced network functionality' cannot be enabled and it seems like i had to reboot the phone a couple of times while connected to PC.(i think the rebooting installs the MIT drivers)

Of course all this was done after the latest WMDC was installed.

Hope this helps!

  • 0

#3
xlightwaverx

xlightwaverx

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 413 posts
  • Gender:Male
  • Location:East Coast
  • Interests:Women, Linux, Computing - In that Order.
  • Devices:Razr Maxx
  • Twitter:@xlightwaverx
It was WDMC (the latest from Windows Update) messing up the Active Sync. I had another issue with not being able to install the MIT Drivers, but I forgot about turning the phone off :) ;) :(

X

Attached File  Screen01.jpg   80.64KB   8 downloads

I'm running Win7 64bit and I don't remember needing to install special drivers.

'Enable advanced network functionality' cannot be enabled and it seems like i had to reboot the phone a couple of times while connected to PC.(i think the rebooting installs the MIT drivers)

Of course all this was done after the latest WMDC was installed.

Hope this helps!


  • 0

GTalk/Email: xlightwaverx[@]gmail.com | Android Development | CrackFlasher Downloads
Posted Image





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users