Jump to content


Photo

Desire stuck on HTC screen in 2nd Boot


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
Or.E

Or.E

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
Hi .
Something strange happened to my desire yesterday ..
I tried to flash AuraxTSense v7.81 rom with A2SD+ .. Everything worked great until I turned off the phone ..
When I tried to turn the device stuck on animation boot loop , I removed the battery, I removed the SIM card and put it back on And the phone work great again ..
Then I tried to flash RTL fix and then wipe davalik and chache and the phone work great until I turned off the phone .. Now when I tried to turn the device on , The phone stuck on HTC Screen .
I tried to do a full wipe and flash the rom again , Again The phone works great and then I turned it off and then turn it back on and again stucked on HTC screen ...
What I Can not understand is why the phone worked great until I turned it off and then turn it back on .. and why the phone works great with LeeDroid 1.9a
** I'm using Kingston 16GB Class 10 ...
Thanks a lot ! :)

Edited by Or.E, 18 October 2010 - 02:41 PM.

  • 0

#2
Or.E

Or.E

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
any ideas ? :P

  • 0

#3
shokka9

shokka9

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,499 posts
  • Gender:Male
  • Location:The moon
  • Interests:Everything
  • Devices:iPhone 5, HTC One
  • Twitter:@shokka9
No ideas to help you really, but all ROMs once flashed, require a reboot (at least once) to fully install everything.

It is highly recommended that you do this after flashing a ROM.

Maybe you are installing apps, restoring apps etc before you gave the ROM a chance to fully install.

I would re-flash the ROM, when its finished, reboot a few times, then carry on as usual.

Good luck

  • 0

HTC One | Unlocked Bootloader | CWM | Root | S-OFF


#4
irwige

irwige

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
  • Devices:HTC Hero (GSM)
  • Twitter:@irwige

No ideas to help you really, but all ROMs once flashed, require a reboot (at least once) to fully install everything.

It is highly recommended that you do this after flashing a ROM.

Maybe you are installing apps, restoring apps etc before you gave the ROM a chance to fully install.

I would re-flash the ROM, when its finished, reboot a few times, then carry on as usual.

Good luck


Getting the exact same problem here with version 7.9 of this ROM (got sick of waiting for R10 WIP and i think i may have bricked my phone!)

  • 0

#5
Or.E

Or.E

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts

Getting the exact same problem here with version 7.9 of this ROM (got sick of waiting for R10 WIP and i think i may have bricked my phone!)

But other roms works for you ?
It's works in the 1st boot ? (reboot after flashing the rom)
Did you try to format or change you SD Card ?

Edited by Or.E, 20 October 2010 - 03:14 PM.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users