Jump to content


Photo

19 Nov r14: VISIONary + one click root

* * * * * 2 votes

  • Please log in to reply
190 replies to this topic

#21
worcester4x4

worcester4x4

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 91 posts
  • Devices:G2, TyTynII, XDA, Desire HD
VISIONary is not showing up in the Market - should it be?

As to the version from the D/L link on this thread - copy it to SD card root and run it from there? Or what?

EDIT - I hadn't even looked at the file when I posted the above, didn't realise it was an apk, sorry.

Edited by worcester4x4, 10 November 2010 - 03:33 PM.

  • 0
For sale: 1 x 64Gb 3G iPad, 1 x HTC Hero (G2) and 1 x HTC Desire HD. PM me if interested

#22
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,368 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien
r12 test version online! :rolleyes:

P

Changelog

r12 [test version]
  • Temproot is now the default
  • Added option to try to Permroot (test on Desire HD, Desire Z and G2)
  • After permroot, required kernel module is placed in /data/local for your convenience
  • Added option to unroot
  • Note: this does NOT rewrite your hboot - you will need to do this manually to get S-OFF.

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#23
mohit1234

mohit1234

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 16 posts
  • Gender:Male
  • Devices:HTC Desire HD, Nexus 4
  • Twitter:@mohit12341
i have the r10 version of visionary right now
so do i need to uninstall it b4 installing r12 or can i install r12 over it??

is the r12 working or is it still unstable?

  • 0

#24
Invade

Invade

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Gender:Male
  • Location:Deventer, NL
  • Devices:Galaxy Nexus
  • Twitter:@dennisbrendel
Oke thanks :rolleyes: i have root now!

  • 0
Galaxy Nexus
-------------------------------------------------------------
Find out more about me @ about.me/dennisbrendel

#25
RaiderX303

RaiderX303

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 28 posts
  • Gender:Male
  • Location:England
  • Devices:Galaxy Nexus, One X, Evo 3D
  • Twitter:@RaiderX303
My desire HD is now permarooted, rebooted and still got root :-)

  • 0

#26
ange335

ange335

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Location:Linz / Austria
  • Devices:Legend, Desire, HD

My desire HD is now permarooted, rebooted and still got root :-)


Sorry guy´s for the stupid question... but how to flash??
Flash via "rename to update.zip and using recovery", or how?

Thanks!

Edited by ange335, 10 November 2010 - 06:59 PM.

  • 0

#27
RaiderX303

RaiderX303

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 28 posts
  • Gender:Male
  • Location:England
  • Devices:Galaxy Nexus, One X, Evo 3D
  • Twitter:@RaiderX303
Uninstall old visionary, reboot. Install r12, run temp root, then run attempt permaroot, you now have permaroot on desire HD

  • 0

#28
mohit1234

mohit1234

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 16 posts
  • Gender:Male
  • Devices:HTC Desire HD, Nexus 4
  • Twitter:@mohit12341
WOOHOOOO!!! Got permanent root, now just need to figure out how to load the hboot :rolleyes:

Thanks a lot Paul!! You ROCK MAN!! :huh:

  • 0

#29
pinnnnn

pinnnnn

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 29 posts
  • Devices:Hero

Uninstall old visionary, reboot. Install r12, run temp root, then run attempt permaroot, you now have permaroot on desire HD


I wish I had read this first - I installed the + then tried to permaroot without uninstalling old one.
It restarted and then I followed your process. Visionary+ says its rooted but no root apps will run. Also cant unroot via app as it does nothing.

Any help please?

Thanks

  • 0

#30
eisteh

eisteh

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 78 posts
  • Devices:HTC Hero
permroot seems to work fine but titanium backup refuses to start now :rolleyes:

EDIT:
I see, I also assumed the app was the same (visionary, not visionary+), just installed it and used permroot..
So far I tried to unroot, uninstalled visionary+, disabled temproot on boot in visionary, uninstalled it, reinstalled visionary+... each step with a reboot in between.

Now i'm stuck with visionary+ stating that I can't use temproot because i must be rooted, permroot doesn't do anything, same for unroot. TitaniumBackup now starts again, but what's it's use with no root? :&

Edited by eisteh, 10 November 2010 - 08:11 PM.

  • 0

#31
citizen1

citizen1

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 12 posts
  • Devices:Htc Hero
Hi paul,
how the hell do you solve the solvemedia capchas? .
I've been sat here for the last two hours trying to solve one to download r12.
Either I've gone blond in the last two hours or I am having a HUGE BRAIN FART !!

  • 0
Of all the things i've lost, I miss my mind the most!

#32
funnyclub

funnyclub

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:HTC Desire HD
If I permroot how do I unroot? If I am rotted can I do ota updates?

  • 0

#33
Berek

Berek

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 27 posts

I wish I had read this first - I installed the + then tried to permaroot without uninstalling old one.
It restarted and then I followed your process. Visionary+ says its rooted but no root apps will run. Also cant unroot via app as it does nothing.

Any help please?

Thanks

I have exactly the same problem. Uninstalling and reinstalling Visionary+ doesn't help, neither does rebooting.

Hopefully someone has a solution - so near and yet so far...

  • 0

#34
redmongoose

redmongoose

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 75 posts

Hi paul,
how the hell do you solve the solvemedia capchas? .
I've been sat here for the last two hours trying to solve one to download r12.
Either I've gone blond in the last two hours or I am having a HUGE BRAIN FART !!


Just type what you see!!!!

ie if it says "less is more" type that!

Took me a few goes :rolleyes:

  • 0

#35
pinnnnn

pinnnnn

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 29 posts
  • Devices:Hero

I have exactly the same problem. Uninstalling and reinstalling Visionary+ doesn't help, neither does rebooting.

Hopefully someone has a solution - so near and yet so far...



You will have to flash the ruu (check on xda) and then it will work. It will reset your phone back to factory state though!

  • 0

#36
kingkeld

kingkeld

    Regular

  • MoDaCo Silver
  • PipPip
  • 54 posts
  • Devices:HTC Hero
I installed VISIONary (I think r11) about a week ago on my DHD.

Then, yesterday, suddenly I had no root privileges and could not find the program in my installed app list. Now, it is back in the list and I have temp root again.

I would like to upgrade to r12, but when I download and try to install, I get the "problem parsing the file" error.

Does anyone know what this means, and what I can do to get around it? I get it with both r12 and if I attempt to install r11.

I am not very happy about uninstalling r11, as I do not feel sure that I can re-install it. :rolleyes:

Any suggestions?

Thanks,
Kingkeld.

  • 0

#37
BrAb

BrAb

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 46 posts
  • Location:Zagreb
  • Devices:HTC Desire HD, iPhone 3G 16Gb

Hi paul,
how the hell do you solve the solvemedia capchas? .
I've been sat here for the last two hours trying to solve one to download r12.
Either I've gone blond in the last two hours or I am having a HUGE BRAIN FART !!


Ridiculous as it is, do not press enter after typing the captcha, instead press download with your mouse! :rolleyes:

  • 0

#38
eisteh

eisteh

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 78 posts
  • Devices:HTC Hero
I don't see where your problem is, just downloaded r11 using the enter key on the captcha. Still stuck with the rooted/actually not rooted problem... I'm really not in the mood of resetting right now, especially since I can't even do backups without root ;(
Maybe there will be a working solution that doesn't include factory reset.

  • 0

#39
citizen1

citizen1

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 12 posts
  • Devices:Htc Hero

Ridiculous as it is, do not press enter after typing the captcha, instead press download with your mouse! :rolleyes:


Tried doing both - Still cant download after three days of trying!!

  • 0
Of all the things i've lost, I miss my mind the most!

#40
joint

joint

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 38 posts
  • Gender:Male
  • Location:italy
  • Devices:HTC ONE

Tried doing both - Still cant download after three days of trying!!


sorry for question :
how to install visionary ? flash it using power and volume down ? resolved used firefox to download ...
my question is this :
if rooted lost the OTA updates from htc ?
tks for reply

Edited by joint, 14 November 2010 - 07:57 AM.

  • 0




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users