Jump to content


Photo

Htc Sense 2018 ROMs by Speedfrog

* * * * * 7 votes

  • Please log in to reply
436 replies to this topic

#21
soroush0313

soroush0313

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 108 posts
  • Devices:HTC Sensation
Is "Open GL - by Ginkage & ChainFire" Include in all roms?
Please someone answer me :P

  • 0

#22
koma7

koma7

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
i can't download, can i have the other link

  • 0

#23
ashburn

ashburn

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 139 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Samsung Omnia II - I8000GT
  • Twitter:@ashburn_
guys, anyone downloaded this already? I can't download from rapidshare. Mind uploading it on mediafire or so? thanks alot man.

  • 0

#24
Speedfrog

Speedfrog

    The Viking

  • Moderator Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,014 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norway
  • Interests:football
  • Devices:Omnia II 16 GB

Just curious, will cookies home tab 1.8.5 and cht editor 1.8.5.1 work with your rom chef?
thanks in advance for answer :P

no
EDIT:
sorry i thought you was saying if im going to use it in my rom, yes you can use it.

thank you so much!
is this rom CFC compressed?

yes

Is "Open GL - by Ginkage & ChainFire" Include in all roms?
Please someone answer me :D

yes

i can't download, can i have the other link

guys, anyone downloaded this already? I can't download from rapidshare. Mind uploading it on mediafire or so? thanks alot man.

why cant you download on rapidhare?

Edited by speedfrog, 24 October 2010 - 08:59 PM.

  • 0

#25
soroush0313

soroush0313

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 108 posts
  • Devices:HTC Sensation
Excuse me Dear speedfrog. It seems EasyS3Clock doesn't work fine. I read daskalos How to. but I can't oc it.

  • 0

#26
ashburn

ashburn

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 139 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Samsung Omnia II - I8000GT
  • Twitter:@ashburn_
speedfrog that would be the UL. errmm rapidshare does not allow my country to download from it for some reason. it keeps saying ip in use

  • 0

#27
Speedfrog

Speedfrog

    The Viking

  • Moderator Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,014 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norway
  • Interests:football
  • Devices:Omnia II 16 GB

Excuse me Dear speedfrog. It seems EasyS3Clock doesn't work fine. I read daskalos How to. but I can't oc it.

which rom are you using?
im using the norwegian rom and it is working fine :P
what is it that is not working?
you also need to patch the FPU Enabler twice.

did you follow this:
2. Open Easy Set S3Clock.
3. If this is the first time you will overclock (or your device came from fresh soft reset), tap FPUEnabler and tap patch then tap OK
4. Choose a preset clock speed.
5. Tap S3Clock button to open S3Clock. Check if desired clock speed is achieve. Press hide (not quit) to keep S3Clock running in the background.
6. You can now exit Easy Set app.

How to change clock speed (assuming that a selected speed is already running):
1. Open Easy Set S3Clock
2. Tap S3Clock button to open S3Clock, then tap Quit (not hide)
3. Choose a preset clock speed.
4. Then Tap S3Clock button to open S3Clock and check if desired speed is achived. Tap HIDE (not quit)

Edited by speedfrog, 24 October 2010 - 02:57 PM.

  • 0

#28
koma7

koma7

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
oh yeah, i can down this now thank, my internet is so shi....t

  • 0

#29
paramore

paramore

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 142 posts
  • Gender:Male
  • Devices:i8000
  • Twitter:@paramore
thanks speedfrog, only one thing can you fix the graphics problem in the sense?? (low quality image) like NRGZ28 did.

  • 0

#30
Speedfrog

Speedfrog

    The Viking

  • Moderator Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,014 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norway
  • Interests:football
  • Devices:Omnia II 16 GB

Just curious, will cookies home tab 1.8.5 and cht editor 1.8.5.1 work with your rom chef?
thanks in advance for answer :P

sorry i thought you was saying if im going to use it in my rom when i replyed at post 25

yes you can use it :D
------------------
about fixing the graphics problem in the sense, ok it will be in the next version. maybe not before samusng has released a new 6.5 firmware

Edited by speedfrog, 24 October 2010 - 08:58 PM.

  • 0

#31
Rod Bacon

Rod Bacon

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
Can you cook a 6.5.3 ROM with Sense please?

  • 0

#32
taklukjagat

taklukjagat

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
  • Location:KL, Malaysia
  • Devices:I8000
Nice ROM u got there. One thing to ask, is your weather update on 'My Location' working???

  • 0

#33
soroush0313

soroush0313

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 108 posts
  • Devices:HTC Sensation

Nice ROM u got there. One thing to ask, is your weather update on 'My Location' working???


Yes it works like a charm.

  • 0

#34
Nablet

Nablet

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 66 posts
Very nice ROM, much nicer to work with than the Energy ones simply due to the amount of free RAM.

Thanks a lot for this ROM, I do love the HTC look.

  • 0

#35
Speedfrog

Speedfrog

    The Viking

  • Moderator Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,014 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norway
  • Interests:football
  • Devices:Omnia II 16 GB

Can you cook a 6.5.3 ROM with Sense please?

no, sense and 6.5.3 is not very friendy against each other, it is a big memory leak with sense and 6.5.3

  • 0

#36
Rod Bacon

Rod Bacon

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts

no, sense and 6.5.3 is not very friendy against each other, it is a big memory leak with sense and 6.5.3


I'm running the 6.5.3 Sense ROM (without Cookie) from Energy, and I haven't noticed a memory leak, but I'll take your word for it.

  • 0

#37
HIDIR

HIDIR

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 42 posts
pass proplem

pass ?

  • 0

#38
Speedfrog

Speedfrog

    The Viking

  • Moderator Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,014 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norway
  • Interests:football
  • Devices:Omnia II 16 GB
Password = speedfrog and on the UL it is Speedfrog

  • 0

#39
Nablet

Nablet

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 66 posts
I've encountered a serious problem: when the screen is turned off, either via the button or the sleep mode of the phone itself the screen is permanently on and the battery is drained within hours. Is there a solution to this?

Edited by Nablet, 25 October 2010 - 09:13 AM.

  • 0

#40
Speedfrog

Speedfrog

    The Viking

  • Moderator Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,014 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norway
  • Interests:football
  • Devices:Omnia II 16 GB

I've encountered a serious problem: when the screen is turned off, either via the button or the sleep mode of the phone itself the screen is permanently on and the battery is drained within hours. Is there a solution to this?

hmm... never had that problem, i dont know why it is like that :D
-----------------------------------
A MEGAlite ROM is available in the first post :P

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users