Jump to content


Photo

Is there a problem with the market?

- - - - -

  • Please log in to reply
56 replies to this topic

#21
StevenHarperUK

StevenHarperUK

    Hardcore

  • Moderator Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,431 posts
  • Gender:Male
  • Location:United Kingdom
  • Devices:Orange San Francisco

Doesn't google have some way of letting people know the market is down?


No - I expect they believe them selves too good to let it happen.

Strange most big companies have a Service Status page:

personally I like the 3rd party status pages - but they only spring up for sites that are regularly down

http://www.istwitterdown.net/

and

http://downrightnow.com/twitter

Edited by StevenHarperUK, 24 October 2010 - 09:45 PM.

  • 0

#22
MIKEYMC

MIKEYMC

    Regular

  • MoDaCo Silver
  • PipPip
  • 140 posts
  • Location:Lowestoft, UK
  • Devices:Orange San Francisco

No - I expect they believe them selves too good to let it happen.

Strange most big companies have a Service Status page:

personally I like the 3rd party status pages - but they only spring up for sites that are regularly down

http://www.istwitterdown.net/

and

http://downrightnow.com/twitter


Just did this for lol's http://isandroidmark...n.weebly.com/#/

  • 0
XBL & PSN ID MIKEYMCC

#23
Hands0n

Hands0n

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 16 posts
  • Gender:Male
  • Location:UK, Kent
  • Devices:Nexus One
Android Market is definitely shagged. I have not been able to use it with any the four Android devices in this household (Nexus One, HTC Desire, Dell Streak and Orange San Francisco). Bah!

  • 0

#24
TonyLeMesmer

TonyLeMesmer

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 17 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Galaxy Nexus, HP Touchpad
Been on and off for me, seems to work eventually if I restart the download.

  • 0

#25
Sebastian404

Sebastian404

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,104 posts
  • Gender:Male
  • Location:Somwhere Near Mountain View, California
  • Devices:lots of them
  • Twitter:@sebastian404
Yeah, it was nothing to do with me....

I'm sure people are aware of it, but it is Sunday :P


There was quite a kafuffle over Apps, and they came up with this: http://www.google.com/appsstatus

but as of yet no sign of one for android..

  • 0

#26
MIKEYMC

MIKEYMC

    Regular

  • MoDaCo Silver
  • PipPip
  • 140 posts
  • Location:Lowestoft, UK
  • Devices:Orange San Francisco
Just turned off wifi and switched to data and it is very slowly downloading through G network.

  • 0
XBL & PSN ID MIKEYMCC

#27
tiggerlator

tiggerlator

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 97 posts
  • Gender:Male
  • Devices:HtcSensation Trips CM9
  • Twitter:@tiggerlator
working for me, just dl'd 2 things

  • 0
HTC Sensation/ trips CM9/ 8gb sdcard

#28
feckineejit

feckineejit

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 578 posts
  • Gender:Male
  • Location:Derry/Ireland
  • Devices:ZTE BLADE, Huawei G300
Working for me now as well :P

  • 0
Posted Image

#29
StevenHarperUK

StevenHarperUK

    Hardcore

  • Moderator Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,431 posts
  • Gender:Male
  • Location:United Kingdom
  • Devices:Orange San Francisco
Aye its back....

  • 0

#30
delboymel

delboymel

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 26 posts
  • Gender:Female
  • Location:Dorset
i've got stock orange rom and simply unlocked to voda and have been able to dl aps fine. I'm aware of the issues with the marketplace but some posts late yesterday say this has been resolved.

But i've tried to dl 2 apps just now, and both unsuccessful??

Has anyone else tried again??

Edit: Just retried 3 or 4 times and eventually got a successful dl!

Edited by delboymel, 25 October 2010 - 08:46 PM.

  • 0
A complete noob re Android!!

#31
Xoplit

Xoplit

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 12 posts
  • Devices:ZTE Blade
It is not working for me since Sunday. It just stays on "Starting download". It doesn't matter how many times I re-start the download. Tried modaco custom rom, tried the de-rangenated, tried the original rom - none of this helped. I tried connecting through WiFi and 2G, still no joy. I'm able to download from other sites. But can't help suspect something with roms/settings is wrong. Could not being in the UK be a problem? Is there some special sequence of doing things that guarantees success (I'm resetting to factory, removing dalvik chache, installing the new rom, login my account and try the market through wifi)? Should I create new account? Should use GPRS only from the start?

I'll be thankful if anyone can help me or at least confirm that the market is indeed not working for the past 3 days.

  • 0

#32
mELIANTE

mELIANTE

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 440 posts
  • Location:Portugal
  • Devices:Little SanFran
Today it seems to be better, although downloads can take a little time to start.

  • 0
ZTE Blade CM7 "Gen2ed" OLED.

#33
alasota

alasota

    Newbie

  • MoDaCo Silver
  • Pip
  • 15 posts
Suspect market for me this evening. Not worked properly all night!

  • 0

#34
Gerson2k

Gerson2k

    Regular

  • MoDaCo Silver
  • PipPip
  • 62 posts
  • Devices:Orange San Francisco
  • Twitter:@NA
The Market is defo fuxored. I found that if I cancelled and then selected to install the apps that were queued up for downloading, it would then download OK.

  • 0

#35
ezablade

ezablade

    Enthusiast

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPip
  • 229 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sheffield
  • Devices:ZTE Blade/Xperia Ray/Nexus 5,7

The Market is defo fuxored. I found that if I cancelled and then selected to install the apps that were queued up for downloading, it would then download OK.


Samer here.

  • 0

#36
MIKEYMC

MIKEYMC

    Regular

  • MoDaCo Silver
  • PipPip
  • 140 posts
  • Location:Lowestoft, UK
  • Devices:Orange San Francisco
DLing straight away and quick for me.

  • 0
XBL & PSN ID MIKEYMCC

#37
jonep

jonep

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 59 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE BLADE
Is the market down again. I just keep getting failed to download ?

  • 0

#38
feckineejit

feckineejit

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 578 posts
  • Gender:Male
  • Location:Derry/Ireland
  • Devices:ZTE BLADE, Huawei G300

Is the market down again. I just keep getting failed to download ?


Think it is as i can't download nothing atm, but was able to earlier, but they were taking a bit of time to download.

  • 0
Posted Image

#39
alasota

alasota

    Newbie

  • MoDaCo Silver
  • Pip
  • 15 posts
Strange - not working again for me, but was fine this morning?

Now working off wifi - but not 3G? Odd.

Edited by alasota, 28 October 2010 - 05:13 PM.

  • 0

#40
Xoplit

Xoplit

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 12 posts
  • Devices:ZTE Blade
Can someone share appbrain.apk to test if the market is down or something with me!

Thank you

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users