Jump to content


Photo

No wifi

- - - - -

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
mohit1234

mohit1234

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 16 posts
  • Gender:Male
  • Devices:HTC Desire HD, Nexus 4
  • Twitter:@mohit12341
i hve just got my desire hd yesterday and i installed the update as soon as i got it....
i hve been using it since then without any problems and the wifi was working
but today morning for some reason i cant access the internet through wifi.
it shows connected but when i go to the browser it says webpage not available..
wat shud i do??
has anyone else got this problem??

thnx in advance


EDIT: My wifi automatically started working again...

EDIT2: Wifi stopped again!!! :)

Edited by mohit1234, 01 November 2010 - 05:29 AM.

  • 0

#2
BrAb

BrAb

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 46 posts
  • Location:Zagreb
  • Devices:HTC Desire HD, iPhone 3G 16Gb

i hve just got my desire hd yesterday and i installed the update as soon as i got it....
i hve been using it since then without any problems and the wifi was working
but today morning for some reason i cant access the internet through wifi.
it shows connected but when i go to the browser it says webpage not available..
wat shud i do??
has anyone else got this problem??

thnx in advance
EDIT: My wifi automatically started working again...

EDIT2: Wifi stopped again!!! :)


Definitely the first thing I'd do to troubleshoot is to try it on another wifi network/router...that way u will know for sure whether it's the phone or the router giving you issues...then you can proceed further...

  • 0

#3
bobbyphoenix

bobbyphoenix

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 48 posts
  • Location:Orlando, FL
  • Devices:N1, Desire HD, Moto Defy
Usually when that happens to me it's my router I need to unplug to reset. After that all works again.

  • 0

#4
eisteh

eisteh

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 78 posts
  • Devices:HTC Hero
I really do have an issue with Wifi now... It's similar to what's been discussed here: http://android.modac...s/#entry1400991
The file that's mentioned in the solution also exists on the Desire HD, located in /etc/wifi/. The problem is: I can't get rid of the file. Tried it via many file managers and adb, all state that I do only have read-rights. I'm also using VISIONary, but that doesn't help neither.

What else can I do? Would a factory reset help in fixing this? Actually I'm not keen on resetting, my Titanium Backup is kinda buggy and doesn't show almost all apps I've previously restored with it so I can't backup the data anymore. What a shame :)

I appreciate any kind of help :)

BTW: Problem started after I accidently startet Wifi Hub, might have been a coincidence though. I guess if I had just disabled Wifi and tried to reconnect, it would've been the same.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users