Jump to content


Photo

Slovensko Ceska diskusia

- - - - -

  • Please log in to reply
130 replies to this topic

#21
Vreckam

Vreckam

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Devices:Omnia Pro

A fakt ti funguje příjem souborů do mobilu přes BT? Já ji měl flashnutou, ale mohl jsem jen odesílat soubory, přijímat z jiných mobilů mi nešlo.
A podařilo se ti rozchodit nějak ten přední foťák?

Mám teď Daskalos B7610 6.5 Build 21916 megalite a jsem celkem spokojený, ikdyž ta prodleva ve vyzvánění (po druhém zazvonění) a neznámý volající při krátkém prozvonění tam je.



Tak vás všechny zdravím, zatím jsem sem nic nenapsal,tak aspoň budu mít první příspěvek.
Mám v telefonu už dlouhou dobu Armani Rom v3 od Daskalose a je to podle mě vážně super romka. Jen to odesílání souborů přes bluetooth mi taky nefunguje. Přijímat jde v pohodě. Ale to mi nevadí.
Jediná škoda je, že není i Megalite.


Mám BT spárované (musí se zadávat heslo) s notebookem a jede to v pohodě. Přední foťák nepoužívám a opravdu nevím k čemu ta funkce je, takže u mě zřejmě nefunguje :rolleyes:.

  • 0

#22
fore

fore

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 12 posts
zdarte , mel bych otazku , kde prepisu origo uvitaci melodii na tu svou vlastni ! , popr predelam hnusnej uvitaci obrazek O2 :huh: ... jaka a kde ta slozka v : Windows je ... ( pokud teda neni nekde uplne jinde ) :rolleyes:

  • 0

#23
Wir-jin

Wir-jin

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Interests:One of Djs Affair - N-R-G Project
  • Devices:HTC HD2
To: V3nd4

Díky moc...už se tím prokousávám. A ještě jeden dotaz: U Mé HD2ky jsem si nastavil češtinu (ikdyž ji původně neobsahovala ROM) změnou registru ve Winech (počeští se asi 85%). Funguje něco podobného i u Samsungu? Nebo je nutné stahovat ROM pouze s češtinou (kde je uvedena). Nebo existuje nějaké počeštění? Třeba od SunySoftu?

Jinak ještě jednou dík ;-)

EDIT: Už jsem na to došel...ale i tak dík ;-)

Edited by Wir-jin, 09 November 2010 - 03:11 PM.

  • 0

#24
FloydPink

FloydPink

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 16 posts
Měl bych dotaz. Pro telefonování používám obečejný dialer od WM. Nahoře v seznamu kontaktů se mi objevují ztracené volání, nebo volané čísla, a problém je v tom, že ten kontakt který je ztracený nebo volaný se nezobrazuje normálně v seznamu (zařazen podle abecedy). Nevíte jak to zařídit, aby byli všechny kontakty seřazené?

  • 0

#25
V3nd4

V3nd4

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 25 posts
  • Devices:Samsung Omnia Pro B7610
Vreckam:
Takže teď jsem flashnul tuhle Daskalos Giorgio Armani v3 ROMku znova a BT funguje bez chyby (zkoušeno jen s jedním telefonem, s kterým to předtím nešlo).
Dávals tam ten Autoclosefix, nebo není potřeba?

  • 0

#26
Vreckam

Vreckam

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Devices:Omnia Pro
to V3nd4:
nedával, vše funguje i bez něj. Jen mám problém, když zavřu operu a je "naležato" (při vysunuté klávesnici) tak mi bez problémů naskočí úvodní stránka, ale po uzavření klávesnice mi zmizne horní lišta, jak je baterka / síla signálu / ... takže nezavírám operu v ležatém stavu :rolleyes:.

  • 0

#27
V3nd4

V3nd4

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 25 posts
  • Devices:Samsung Omnia Pro B7610
To mluvíš o Opera Mobile 9.5? To mi přijde jako normální, že se skryje ten Windows Taskbar při surfování. U mne stačí klepnout na tu šipku nahoru vpravo dole a taskbar se zase objeví. V Opera Mobile 10 tam ten Windows Taskbar není vidět nikdy.

  • 0

#28
Vreckam

Vreckam

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Devices:Omnia Pro
nene, mluvím o opera 10. A po uzavření opery, když dám regulérně ukončit, nebo ji zavřu tlačítkem na zavěšení a mám displej v poloze "naležato", tak jak je ten červený pruh nahoře, tak mi tam jakože zůstane a skryje ten horní windows panel. Teda, snad mi rozumíš, jak to myslím :rolleyes: ... ale neberu to jako velkou chybu, prostě nezavírám operu v ležaté pozici.

  • 0

#29
CJMonty

CJMonty

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
  • Location:CZ
  • Devices:Samsung Omnia Pro B7610
Zdravicko panove, ten problem s mizenim horniho baru pri zavreni Opery 10 jsem pozoroval zatim na vsech ROMkkach co jsem zkousel.
Jinak momentalne valim uz pres mesic na Daskalos B7610 Sense 2.5.2019194.0 ROM verze WM6.5 a jsem maximalne spokojenej. Pouzivam Operu 9.7 ktera problem s mizenim horniho baru nema.

Edited by CJMonty, 10 November 2010 - 09:29 AM.

  • 0

#30
stahulko

stahulko

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 68 posts
Skusil niekto English Lite ROM WM6.5.3 Build 28244.5.3.10 od thundera? Pouziva kernel 28244 ktory ma najlepsi rating a podla benchmarku je aj najrychlejsi.

  • 0

#31
V3nd4

V3nd4

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 25 posts
  • Devices:Samsung Omnia Pro B7610
Včera jsem jí měl flashnutou, rychlost jsem nijak netestoval, ale byla tam ta prodleva než začne zvonit telefon ( 1 nebo 2 zvonění), tak jsem přešel na tu Daskalos GA ROM v3, která snad jediná zvoní okamžitě.

Tak jsem naistaloval cab na kameru od Thunder141 http://www.modaco.co...l-wwe-jc2-cabs/ a funguje mi už i ta přední kamera. :rolleyes:

nene, mluvím o opera 10. A po uzavření opery, když dám regulérně ukončit, nebo ji zavřu tlačítkem na zavěšení a mám displej v poloze "naležato", tak jak je ten červený pruh nahoře, tak mi tam jakože zůstane a skryje ten horní windows panel. Teda, snad mi rozumíš, jak to myslím :huh: ... ale neberu to jako velkou chybu, prostě nezavírám operu v ležaté pozici.


Když mám v telefonu naležato spuštěnou Operu a pak jí v poloze naležato zavřu, tak se mi přepne displej do polohy svisle (otočí se o 90 stupňů), ale horní lištu Taskbar vidím normálně a nikde mi žádný pruh z Opery nezůstává.

Edited by V3nd4, 10 November 2010 - 03:10 PM.

  • 0

#32
skacko

skacko

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Devices:Samsung Omnia Pro
Zdravím :rolleyes: Nevíte kde stáhnu tuto romku Daskalos B7610 Sense 2.5.2019194.0 ROM ? Ve vlákně píše že na twitteru ale tam bohužel nemám účet, neví teda kde?

  • 0

#33
fore

fore

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 12 posts
caute , chtel bych se zeptat, kdysi davno sem sehnal jeden soubor extrahovanej z knihoven HTCcek , pro aplikace ktery jedou jen na htc ... ( resp. nejedou na omniich) jestli ho nekdo mate muzete ho sem nahodit ?

  • 0

#34
ego627

ego627

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Location:slovakia
  • Devices:omnia pro b7610
zrdavim nasla bi sa tu aj ceska romka, alebo ak nie tak da sa nejakim sposobom zmenit jazyk po flesnuti?a este ako to je zo zarukou stratim ju ak si prepalim romku?

  • 0

#35
FloydPink

FloydPink

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 16 posts
Vysla aplikce na nahradu Startmenu. Defaultni menu zere hodne RAM a je pomale. Tady je super aplikace na Xda: forum.xda-developers.com/showthread.php?t=795393

  • 0

#36
fore

fore

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 12 posts
by me teda zajimalo kolik RAM mi to uspori , kdyz mam lite romku ... asi moc ne

Edited by fore, 14 November 2010 - 08:31 PM.

  • 0

#37
FloydPink

FloydPink

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 16 posts
Mě to ušetřilo 5MB viz post http://www.modaco.co...o...t&p=1440926

  • 0

#38
ego627

ego627

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Location:slovakia
  • Devices:omnia pro b7610
halo to ma tu naschval kazdi ignoruje alebo nikto nevie odpovedat na moje otazky?

zrdavim nasla bi sa tu aj ceska romka, alebo ak nie tak da sa nejakim sposobom zmenit jazyk po flesnuti?a este ako to je zo zarukou stratim ju ak si prepalim romku?

  • 0

#39
Vreckam

Vreckam

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Devices:Omnia Pro
Včera jsem zkoušel Daskalovu sense 2019 a nějak mi nepřirostla k srdci, takže jsem se po pár hodinách vrátil k Giorgimu v3 u které jsem stále spokojen.

halo to ma tu naschval kazdi ignoruje alebo nikto nevie odpovedat na moje otazky?

zrdavim nasla bi sa tu aj ceska romka, alebo ak nie tak da sa nejakim sposobom zmenit jazyk po flesnuti?a este ako to je zo zarukou stratim ju ak si prepalim romku?


tož se nerozčiluj, je klidně možné, že to nevíme, třeba já to nevím. českou ROM jsem neviděl a s tou zárukou taky nevím.

  • 0

#40
ego627

ego627

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Location:slovakia
  • Devices:omnia pro b7610
Vreckam
diki moc ze si odpovedal no mic tak asi idem hladat na na inich fora

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users