V3nd4, on Nov 8 2010, 18:07, said:
A fakt ti funguje příjem souborů do mobilu přes BT? Já ji měl flashnutou, ale mohl jsem jen odesílat soubory, přijímat z jiných mobilů mi nešlo.
A podařilo se ti rozchodit nějak ten přední foťák?
Mám teď Daskalos B7610 6.5 Build 21916 megalite a jsem celkem spokojený, ikdyž ta prodleva ve vyzvánění (po druhém zazvonění) a neznámý volající při krátkém prozvonění tam je.
A podařilo se ti rozchodit nějak ten přední foťák?
Mám teď Daskalos B7610 6.5 Build 21916 megalite a jsem celkem spokojený, ikdyž ta prodleva ve vyzvánění (po druhém zazvonění) a neznámý volající při krátkém prozvonění tam je.
womacka, on Nov 9 2010, 10:07, said:
Tak vás všechny zdravím, zatím jsem sem nic nenapsal,tak aspoň budu mít první příspěvek.
Mám v telefonu už dlouhou dobu Armani Rom v3 od Daskalose a je to podle mě vážně super romka. Jen to odesílání souborů přes bluetooth mi taky nefunguje. Přijímat jde v pohodě. Ale to mi nevadí.
Jediná škoda je, že není i Megalite.
Mám v telefonu už dlouhou dobu Armani Rom v3 od Daskalose a je to podle mě vážně super romka. Jen to odesílání souborů přes bluetooth mi taky nefunguje. Přijímat jde v pohodě. Ale to mi nevadí.
Jediná škoda je, že není i Megalite.
Mám BT spárované (musí se zadávat heslo) s notebookem a jede to v pohodě. Přední foťák nepoužívám a opravdu nevím k čemu ta funkce je, takže u mě zřejmě nefunguje

Sign In
Create Account

Back to top