Jump to content


Photo

[ROM] [eclair] Hungarian Hedgehog RLS2 [2010-11-26]

* * * * * 2 votes

  • Please log in to reply
201 replies to this topic

#41
kallt_kaffe

kallt_kaffe

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,185 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Nexus 4 + 10 + Asus Fonepad

How to enable pinch zoom in browser?


It works out-of-the-box in RLS1b but it stops working if you use the custom kernel because ZTE didn't release the same source code as the one they really used.

  • 0
Blog - App

#42
Dashes

Dashes

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 26 posts
  • Devices:ZTE Blade

It works out-of-the-box in RLS1b but it stops working if you use the custom kernel because ZTE didn't release the same source code as the one they really used.


I use the original kernel (only applied the hw acc. addon).

  • 0

#43
kallt_kaffe

kallt_kaffe

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,185 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Nexus 4 + 10 + Asus Fonepad

Nagyszerű, hogy ránk, magyarokra is gondoltak! B)
Sajnos nekem még nincs ZTE Blade telefonom, de remélem jövő hónap elején én is meg fogom tudni venni!
Ez már a módosított, javított főzött ROM, ez már rendesen működik?

Elnézést a buta kérdésért, de még sosem volt Android telefonom!
Amúgy az miért jó, hogy módosított ROM használunk?
Az eredeti rendszerre is fel lehet telepíteni a warez oldalakról szervált programokat, játékokat( amik egyébként fizetősek lennének) , vagy nem?


Chansen att du får några vettiga svar på dina frågar kommer att öka markant om du väljer att skriva dem på engelska. Det finns många fördelar med en "custom" ROM men det är upp till var och en att avgöra om man har behov av det eller om man tycker att det räcker med den ROM som finns förinstallerad på telefonen när man köper den.

  • 0
Blog - App

#44
kallt_kaffe

kallt_kaffe

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,185 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Nexus 4 + 10 + Asus Fonepad

I use the original kernel (only applied the hw acc. addon).

Then pinch zoom should work in the stock browser app. Did you install RLS1 or RLS1b?

  • 0
Blog - App

#45
Dashes

Dashes

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 26 posts
  • Devices:ZTE Blade

Then pinch zoom should work in the stock browser app. Did you install RLS1 or RLS1b?


RLS1b. I deleted some apps, applied hardware acceleration addon. It doesnt work on BladeVillain's rom either. I own a "hungarian" Blade.

  • 0

#46
Afrodude

Afrodude

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 194 posts

RLS1b. I deleted some apps, applied hardware acceleration addon. It doesnt work on BladeVillain's rom either. I own a "hungarian" Blade.

Does Pinch to Zoom work on the default ROM?

  • 0

#47
Dashes

Dashes

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 26 posts
  • Devices:ZTE Blade

Does Pinch to Zoom work on the default ROM?


Yes, it does. I have been told that it works with DolpinBrowser (couldn't try it yet, currently can't download through market).

  • 0

#48
Afrodude

Afrodude

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 194 posts
Try flashing the boot.img file from the Hungarian ROM dump. It could be a slightly different kernel that is used.

  • 0

#49
kallt_kaffe

kallt_kaffe

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,185 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Nexus 4 + 10 + Asus Fonepad

Try flashing the boot.img file from the Hungarian ROM dump. It could be a slightly different kernel that is used.


RLS1b uses that kernel. But keep in mind that with the default browser not all pages zoom. www.google.com does not zoom since it uses a "mobile" version but on android.modaco.com zoom should work with the stock kernel. The startpage for the stock Hungarian ROM does work with zoom but in my ROM I replaced the starting page with google and it doesn't work on google. Try a different page and it propably work.

Edited by kallt_kaffe, 20 November 2010 - 03:04 PM.

  • 0
Blog - App

#50
superkryo

superkryo

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 59 posts

I'm pretty sure the overclocking issue is the same for every ROM. IMHO the Hungarian ROM is better than the previous ROMs. It uses a newer Android build and I had som apps that refused to work on the Orange and the french ROM that works fine on this one.

Sounds like time to have a go with this one. btw have you set ro.secure to 0 in RLS1b.

  • 0

#51
Dashes

Dashes

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 26 posts
  • Devices:ZTE Blade

RLS1b uses that kernel. But keep in mind that with the default browser not all pages zoom. www.google.com does not zoom since it uses a "mobile" version but on android.modaco.com zoom should work with the stock kernel. The startpage for the stock Hungarian ROM does work with zoom but in my ROM I replaced the starting page with google and it doesn't work on google. Try a different page and it propably work.


Thanks! I didn't think of that. Zoom was more sensitive in the stock room, is there any way to change it?

  • 0

#52
kallt_kaffe

kallt_kaffe

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,185 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Nexus 4 + 10 + Asus Fonepad

Sounds like time to have a go with this one. btw have you set ro.secure to 0 in RLS1b.

Yes

  • 0
Blog - App

#53
spoonium

spoonium

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 58 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei Vision U8850
There's a problem with AdFree in this ROM if the phone is connected via USB and the sdcard is mounted.

java.io.FileNotFoundException: /sdcard/hosts


  • 0

#54
superkryo

superkryo

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 59 posts

Yes

Cheers!

  • 0

#55
MaK11-12

MaK11-12

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 26 posts
  • Location:Konoha
  • Devices:ZTE Blade
So, you have to use the custom kernel to use apps2sd?
Also changing the boot screen, "System/Media/bootanimation.zip" If i just edit these (obviously with the same dimensions and resolutions) to my own, will it still work? or am i just risking a brick?
Also, can i use clockwork to recover from a brick.

Sorry for the newb questions.

Thanks dudes for a great rom.

Edited by MaK11-12, 20 November 2010 - 09:17 PM.

  • 0

#56
Afrodude

Afrodude

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 194 posts
No you need the Custom Kernel to use ext3 for your a2sd partition and to enable swap support.

  • 0

#57
MaK11-12

MaK11-12

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 26 posts
  • Location:Konoha
  • Devices:ZTE Blade
Thanks dude. B)
Where could i get more info on using and installing apps2sd?

  • 0

#58
Afrodude

Afrodude

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 194 posts
It's an automatic process with this ROM, if you have partitioned your SD card correctly. (create a FAT32 one for your data and a ext2 one for your a2sd [both primary and it an order]). a2sd will automatically move all your apps to the the SD card.

There is loads of stuff on Google about "Darktremor Apps2SD".

Edited by Afrodude, 20 November 2010 - 09:53 PM.

  • 0

#59
MaK11-12

MaK11-12

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 26 posts
  • Location:Konoha
  • Devices:ZTE Blade
Thanks alot.
So ext2 works normally, with the normal kernel straight off.
But with the custom kernel i can get ext3.
But why is The custom kernel not default?

Edited by MaK11-12, 20 November 2010 - 11:00 PM.

  • 0

#60
Afrodude

Afrodude

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 194 posts

So ext2 works normally, with the normal kernel straight off.

Thats pretty much it.

But with the custom kernel i can get ext3.
But why is The custom kernel not default?

The custom kernel has some issues with Multi-Touch and 3D performance. This is due to ZTE releasing not exactly the same code as they used for production.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users