Jump to content


Photo

Got your Vega? Share your thoughts!


  • Please log in to reply
392 replies to this topic

#21
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,177 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien

Just to let you know, I've installed AppBrain with no problems :)

I get the widget error too Nos. I think the viewing angles are pretty decent, could be better but I'm not complaining B)

You can't install from AppBrain though can you?

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#22
shutdown

shutdown

    Regular

  • MoDaCo Silver
  • PipPip
  • 149 posts
  • Devices:C500
there's an update for the vega on: http://www.myadventvega.co.uk/

no idea what that fixes but just in case it fixes any widget errors or something

  • 0

#23
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,177 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien
That's only a boot image update, so I doubt that will fix widget issues.

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#24
Bisto321

Bisto321

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 177 posts
  • Devices:HTC Hero

I think the viewing angles are pretty decent, could be better but I'm not complaining B)


Did you see the folio screen? This is one of the reasons lots took it back.

Do we have any ex(current?) folio users that are getting Vega's today who could judge?

  • 0

#25
shutdown

shutdown

    Regular

  • MoDaCo Silver
  • PipPip
  • 149 posts
  • Devices:C500

That's only a boot image update, so I doubt that will fix widget issues.

P


ah didn't know. just remembered seeing a download.

really glad to be reading feedback now

  • 0

#26
Bisto321

Bisto321

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 177 posts
  • Devices:HTC Hero

I get the add widget error too. How annoying!


This is looking a bit poor - is everyone getting widget errors?

  • 0

#27
Bisto321

Bisto321

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 177 posts
  • Devices:HTC Hero

You can't install from AppBrain though can you?

P


Yeah, thought it was linked to google market? Archos Appslib should be included

  • 0

#28
5c00ter

5c00ter

    Regular

  • MoDaCo Silver
  • PipPip
  • 90 posts
  • Devices:Advent Vega, ZTE Blade
  • Twitter:@5c00ter
The guys on the twitter account AdventVega are happy to take questions etc. especially if there's any teething problems. If you're on Twitter then it's probably a good call to send them your questions/issues.

P.S. They're fairly quick at answering questions.

  • 0

#29
debs626

debs626

    Enthusiast

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPip
  • 223 posts
  • Gender:Female
  • Location:Yorkshire, UK
  • Devices:SanFran, iPad v1
  • Twitter:@Debs626

You can't install from AppBrain though can you?

P


Yep thats true, I've just come to realise that :s

  • 0

#30
Divvet

Divvet

    Newbie

  • MoDaCo Silver
  • Pip
  • 28 posts
Just asked on twitter about the widget issue.
waiting for reply.

  • 0

#31
firedup

firedup

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 80 posts
  • Devices:San Fran, PsiXPda, Vega
Does the mail tvcatchup.com site work well? How does the video look?

Anyone been able to play and output HD to a TV?

Grrrr...mines been out for attempted delivery but the bloody missus was at Sainsbury's!

  • 0

#32
TylerDurdenK

TylerDurdenK

    Diehard

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPip
  • 373 posts
  • Gender:Male
  • Devices:TMobile G2

Just asked on twitter about the widget issue.
waiting for reply.


I get the following error when trying to add widgets to the home screen.
The application Launcher (process com.android.ilauncher2) has stopped unexpectedly. Please try again

  • 0

#33
BiggerH

BiggerH

    Regular

  • MoDaCo Silver
  • PipPip
  • 65 posts
re. apps, does that mean the only way to get them on the tablet is:-

1. from Archos site (selection looks pretty poor), or

2. direct from developers site?

  • 0

#34
Curfish

Curfish

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 21 posts
  • Devices:HTC Desire
First impressions from me

+Screen is very responsive
+viewing angles seem ok, but not a amazing

-it wont seem to connect to my wireless
-the screen is so reflective, its like looking in a mirror even on full brightness. will be useless for outdoor use

Cheers

  • 0

#35
DrSuave

DrSuave

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 40 posts

Get LauncherPro loaded on ASAP.


Would have to know how well LauncherPro works on there

  • 0

#36
alfe

alfe

    Regular

  • MoDaCo Silver
  • PipPip
  • 68 posts
  • Devices:orange sf, advent vega
The archos is back in stock at DSG... its looking a lot more tempting now?

  • 0

#37
rovex

rovex

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 242 posts
  • Devices:Dell Streak
  • Twitter:@Rovex
Anyone tried fixing permissions with ROM manager? I realise not having the market makes that harder to install in the first place.

  • 0

#38
TylerDurdenK

TylerDurdenK

    Diehard

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPip
  • 373 posts
  • Gender:Male
  • Devices:TMobile G2
It wont play .flac files.

  • 0

#39
shutdown

shutdown

    Regular

  • MoDaCo Silver
  • PipPip
  • 149 posts
  • Devices:C500

-the screen is so reflective, its like looking in a mirror even on full brightness. will be useless for outdoor use



oh no! I plan to use it as a clapperboard in video production, be no good if it's reflecting the camera

  • 0

#40
debs626

debs626

    Enthusiast

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPip
  • 223 posts
  • Gender:Female
  • Location:Yorkshire, UK
  • Devices:SanFran, iPad v1
  • Twitter:@Debs626


me taking my vega out of the box and a very quick startup demo

(sorry for the angle and quality)

.mkv 720 file plays ok, was a tiny bit jittery at first but played smoothly after 20 seconds or so.

Scratch that ^^^ plays video but no sound B)

Edited by debs626, 23 November 2010 - 12:56 PM.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users