Jump to content


Photo

03/Mar Gr26 - MoDaCo Custom ROM for Nexus One with Online Kitchen (2.3.3 / GRI54)

* * * * * 1 votes

  • Please log in to reply
248 replies to this topic

#41
smith151

smith151

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 20 posts
  • Location:West Siberia
  • Devices:Nexus One
I tried yesterday and today builds. SD card always mounting when attaching N1 by USB to computer. Can't find settings to disable this feature.

Edited by smith151, 25 November 2010 - 08:14 PM.

  • 0

#42
milb

milb

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:Nexus One (AT&T USA)

New ROM was flashed successfully but some apps like Dev. Tools crashes. I'll try full wipe some times later.


I flashed from r22 with A2SD+ to r24 with radio and A2SD+, it's working great!

I did NOT wipe, and the following Dev Tools crash on load: "Development Settings", "Exception Browser", and "Sync Tester"
And other programs using root privileges are working fine. If I cared about Dev Tools more I'd wipe and try again, but I don't (maybe later). Just letting you know...

Thanks Paul!!!! :P

  • 0

#43
silverexp

silverexp

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Devices:Nexus One (at&t)

Paul, just wanted to say great rom & my first custom rom on my Nexus One, other than my own. Look forward to using your kitchen/roms more in the future.

  • 0

#44
harisn

harisn

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
Download links are not working.

  • 0

#45
lcg

lcg

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 33 posts
  • Devices:Nexus One

Download links are not working.

You mean the links where the text reads "Uploading now"??? I wonder why that is ...

  • 0

#46
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,222 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien
Prebakes online in a couple of minutes!

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#47
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,222 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien
Prebakes online!

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#48
bswpt

bswpt

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
  • Devices:--> signature
Thank you, Paul, for your work!
Now i'm looking forward for Gingerbread.... ;-))

  • 0
- SGN - mcr latest

#49
minimonk

minimonk

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Gender:Male
  • Location:NYC
  • Devices:Nexus One
  • Twitter:@robwalch
Forgot to sign kitchen build, but once I straightened that out, works great!

Edited by minimonk, 26 November 2010 - 06:45 PM.

  • 0

#50
Papa_I

Papa_I

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
Paul,

First of all, thank you for your hard work on these roms. I installed the "r24 without default MoDaCo additions" this weekend and everything works well except for the phone dialer. I am not sure why but every time I hang up a call, my phone reboots. I did a full wipe along with wiping Dalvik-Cache prior to loading this rom. I had this issue previously when loading one of your roms (http://android.modac...dpost&p=1430019), and I can't seem to figure out what is going on or how to fix this. Any suggestions would be appretiated. I am using the 32.50.00.32U_5.12.00.08 radio currently.

UPDATE: I have fixed my issue. Apparently using this battery percentage mod was causing my dialer to crash (http://forum.xda-dev...ad.php?t=716967).

Edited by Papa_I, 30 November 2010 - 04:02 AM.

  • 0

#51
pumukele

pumukele

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Devices:HTC Desire
if I call ... Settings> Tones ... then my Desire Settings crashed

Process com.android.settings terminated unexpectedly



Sorry for my bad english

  • 0

#52
vista109

vista109

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
where is trackball awake?

  • 0

#53
Papa_I

Papa_I

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 14 posts

where is trackball awake?


If you use the pre-baked releases trackball wake isn't included. You can easily add that feature by using the procedure laid out in this thread http://forum.xda-dev...=trackball wake.

  • 0

#54
Cseb95

Cseb95

    Newbie

  • MoDaCo Silver
  • Pip
  • 14 posts
Hi,

Since I've ugraded to the r24, my Nexus one reboots by itself now and then but more often after a phone call.

Any idea why and how to avoid this ?

Thanks,

Seb

  • 0

#55
vista109

vista109

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

If you use the pre-baked releases trackball wake isn't included. You can easily add that feature by using the procedure laid out in this thread http://forum.xda-dev...=trackball wake.


thanks a lot

  • 0

#56
fouhyjm

fouhyjm

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Devices:Nexus One
Anyone have any idea of why Angry Birds won't work for me on this ROM? It shows in the market and downloads, but installation fails. I can't even re-install it from Titanium Backup, it fails too. Any ideas? Thanks.

  • 0

#57
Papa_I

Papa_I

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 14 posts

Anyone have any idea of why Angry Birds won't work for me on this ROM? It shows in the market and downloads, but installation fails. I can't even re-install it from Titanium Backup, it fails too. Any ideas? Thanks.


Are you using A2SD? I am not using A2SD and haven't had any issues with Angry Birds.

  • 0

#58
fouhyjm

fouhyjm

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Devices:Nexus One

Are you using A2SD? I am not using A2SD and haven't had any issues with Angry Birds.


No A2SD. I guess I may just re-flash the ROM to see if that helps. Thanks for the reply.

  • 0

#59
CODR3SH

CODR3SH

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
  • Devices:Google Nexus One
  • Twitter:@codr3sh
I have used this ROM with A2SD and the Angry Birds are working great.

  • 0

#60
CODR3SH

CODR3SH

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
  • Devices:Google Nexus One
  • Twitter:@codr3sh
A question because I'm new to this...

Everytime an update will be listed I have to reinstall the whole system?

Moving from original rom to this version from this topic I had to wipe everything...updating this version I will have to wipe again my data?
Or, only changing the rom version it is necessary to wipe data?

Thank you.

Edited by CODR3SH, 02 December 2010 - 07:07 PM.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users