Jump to content


Photo

PowerAmp wont start since custom ROM


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
TylerDurdenK

TylerDurdenK

    Diehard

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPip
  • 373 posts
  • Gender:Male
  • Devices:TMobile G2
A strange thing has occurred.

Since installing the custom ROM I am unable to get PowerAmp to start up. It appears to install but when I try to open the app it goes to a black screen then returns to the previous screen.

Any ideas why?

  • 0

#2
TylerDurdenK

TylerDurdenK

    Diehard

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPip
  • 373 posts
  • Gender:Male
  • Devices:TMobile G2
This issue is also happening with Marvin Spectrum Emulator which is free from the Market.

Can anyone shed some light on this?

  • 0

#3
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,369 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien
Hmmm, i'll look into it.

Question: Have you applied the 'wallpaper fix'?

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#4
TylerDurdenK

TylerDurdenK

    Diehard

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPip
  • 373 posts
  • Gender:Male
  • Devices:TMobile G2

Hmmm, i'll look into it.

Question: Have you applied the 'wallpaper fix'?

P


Thanks for the response. I have not, as far as I know, applied the "Wallpaper Fix" I will hunt it out, and apply it and report back.

  • 0

#5
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,369 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien
I just installed the PowerAmp trial, and it loads up OK (1.04, MCR r3, Performance Pack and Wallpaper Fix).

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#6
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,369 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien
Marvin still won't load tho!

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#7
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,369 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien
Just run a debug log of Marvin and it does crash in a pretty epic way in the graphics libraries, i'll do further testing / debugging on Monday.

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#8
TylerDurdenK

TylerDurdenK

    Diehard

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPip
  • 373 posts
  • Gender:Male
  • Devices:TMobile G2
Strange. Just installed 1.04, MCR r3, Performance Pack and Wallpaper Fix too. (Basically used the kitchen and ticked all the boxes) But Poweramp still doesn't load for me. I see the initializing/folders scan screen then I am returned to the home screen.

  • 0

#9
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,369 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien
Bizarre! :P

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#10
TylerDurdenK

TylerDurdenK

    Diehard

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPip
  • 373 posts
  • Gender:Male
  • Devices:TMobile G2
Can you think of anything else I can try?

  • 0

#11
TylerDurdenK

TylerDurdenK

    Diehard

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPip
  • 373 posts
  • Gender:Male
  • Devices:TMobile G2
I just reverted back to the stock v1.04 and I have the same issue with PowerAmp. Weird.

Oh well, perhaps you have a different Music Player that will play FLAC you might recommend to me.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users