Jump to content


Photo

[THEME] Gingerbread 2.2 MCR R6

- - - - -

  • Please log in to reply
59 replies to this topic

#21
SWOriginal

SWOriginal

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 341 posts
  • Location:Essex, London
  • Devices:ZTE Blade, Advent Vega
  • Twitter:@@SW0riginal

Yeah if i can get this piece of crap internet to go slower than dial up ;)


no need to rush mate :P i'll update the post once youve managed to fix it

  • 0

#22
Frankish

Frankish

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,536 posts
  • Gender:Male
  • Devices:iPhone 4S Xiaocai X9 THL W200
Updated all my themes now. Just need to upload them then i'll make a start on the Gingerbread one!

  • 0

#23
SWOriginal

SWOriginal

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 341 posts
  • Location:Essex, London
  • Devices:ZTE Blade, Advent Vega
  • Twitter:@@SW0riginal

Updated all my themes now. Just need to upload them then i'll make a start on the Gingerbread one!

Woooo!

  • 0

#24
Frankish

Frankish

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,536 posts
  • Gender:Male
  • Devices:iPhone 4S Xiaocai X9 THL W200
All themes updated and uploaded. Coarse positioning works on alpha 3 too ;) Just tackling Gingerbread

  • 0

#25
SWOriginal

SWOriginal

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 341 posts
  • Location:Essex, London
  • Devices:ZTE Blade, Advent Vega
  • Twitter:@@SW0riginal

All themes updated and uploaded. Coarse positioning works on alpha 3 too :P Just tackling Gingerbread


Thanks for helping out mate, wasnt aware paul released the fix.. you might aswell post the theme in your thread aswell just incase this thread gets lost ;)

  • 0

#26
Frankish

Frankish

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,536 posts
  • Gender:Male
  • Devices:iPhone 4S Xiaocai X9 THL W200
Paul didn't release it as far as i know. The fix was a very easy one just well hidden.

Believe it or not i just finished the Gingerbread theme ready for testing...and deleted it by accident. Just re-done it and about to test. What a joke! lol

  • 0

#27
SWOriginal

SWOriginal

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 341 posts
  • Location:Essex, London
  • Devices:ZTE Blade, Advent Vega
  • Twitter:@@SW0riginal

Paul didn't release it as far as i know. The fix was a very easy one just well hidden.

Believe it or not i just finished the Gingerbread theme ready for testing...and deleted it by accident. Just re-done it and about to test. What a joke! lol


checking the framework wouldnt have even came to mind for fixing coarse location lol,
again thanks for sorting it out ;)

  • 0

#28
Frankish

Frankish

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,536 posts
  • Gender:Male
  • Devices:iPhone 4S Xiaocai X9 THL W200
It was just 2 lines in /values/string.xml set to null. Needed changing.

And now a Gingerbread theme for you all!

Gingerbread Theme

Posted ImagePosted Image
Posted Image

Download Gingerbread


  • 0

#29
SWOriginal

SWOriginal

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 341 posts
  • Location:Essex, London
  • Devices:ZTE Blade, Advent Vega
  • Twitter:@@SW0riginal

It was just 2 lines in /values/string.xml set to null. Needed changing.

And now a Gingerbread theme for you all!


Downloading now, Post will be updated in a bit ;)

Edited by SWOriginal, 09 December 2010 - 01:53 AM.

  • 0

#30
Frankish

Frankish

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,536 posts
  • Gender:Male
  • Devices:iPhone 4S Xiaocai X9 THL W200
Oh the string.xml was about coarse location. Not sure what you mean about reuploading?

  • 0

#31
Frankish

Frankish

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,536 posts
  • Gender:Male
  • Devices:iPhone 4S Xiaocai X9 THL W200
I'm on an older one. That's all i remember will check next time im in.

2.5.0.9 is my version.

Edited by Frankish, 09 December 2010 - 01:47 AM.

  • 0

#32
SWOriginal

SWOriginal

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 341 posts
  • Location:Essex, London
  • Devices:ZTE Blade, Advent Vega
  • Twitter:@@SW0riginal

Oh the string.xml was about coarse location. Not sure what you mean about reuploading?


You've edited a few of the lockscreen graphics so i'll re-upload using my graphics ;)


Edit: flashed wrong file
Edit: PS:Unable to flash with clockwork

Edited by SWOriginal, 09 December 2010 - 02:28 AM.

  • 0

#33
Frankish

Frankish

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,536 posts
  • Gender:Male
  • Devices:iPhone 4S Xiaocai X9 THL W200
I'm guessing you're on a newer version? I don't get the difference? The files aren't signed and sig checking is always off in clockwork!

  • 0

#34
AlphaVision

AlphaVision

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 126 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sofia, Bulgaria
  • Devices:ZTE Blade G1 (OLED)
I've installed both of the theme versions and had no problems. I am using the latest ClockWork version.

It's really nice and looks good. I have been using Android for more than a year and the change in style feels really refreshing. And now since the coarse location works - man, that was goood!

Thank you!

  • 0

#35
SWOriginal

SWOriginal

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 341 posts
  • Location:Essex, London
  • Devices:ZTE Blade, Advent Vega
  • Twitter:@@SW0riginal
Works with all current versions of clockwork, I mistakenly flashed a different file before :-)

  • 0

#36
ArcticFox

ArcticFox

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 132 posts
How do you get that dock mine is still the rounded froyo one?

  • 0

#37
buneech

buneech

    Enthusiast

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPip
  • 260 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovenia
  • Devices:ZTE Blade, SE Xperia Mini
  • Twitter:@buneech

How do you get that dock mine is still the rounded froyo one?

I'd say he used the gingerbread launcher to make the screenshot.

Great work Frankish.

  • 0
Posted Image

#38
AlphaVision

AlphaVision

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 126 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sofia, Bulgaria
  • Devices:ZTE Blade G1 (OLED)
Guys, can you fix the text color in the menus of the apps. If you go to messaging, press menu and then the little arrow that opens a sub menu with list of options - it's black text on black background

Edit: Sorry, I just saw that - http://android.modac...theme/page/80/#

Edited by AlphaVision, 09 December 2010 - 01:22 PM.

  • 0

#39
SWOriginal

SWOriginal

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 341 posts
  • Location:Essex, London
  • Devices:ZTE Blade, Advent Vega
  • Twitter:@@SW0riginal

Guys, can you fix the text color in the menus of the apps. If you go to messaging, press menu and then the little arrow that opens a sub menu with list of options - it's black text on black background

Edit: Sorry, I just saw that - http://android.modac...theme/page/80/#


I have yet to update my version, for now use frankish version (includes desire images) :)

Edit: R3 now up

Edited by SWOriginal, 09 December 2010 - 08:19 PM.

  • 0

#40
SWOriginal

SWOriginal

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 341 posts
  • Location:Essex, London
  • Devices:ZTE Blade, Advent Vega
  • Twitter:@@SW0riginal
R4 Now up! Fixes allot of issues, it is now polished for daily use.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users