Jump to content


Photo

Legend in boot loop after attemp to flash froyo

- - - - -

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1
atzeplus

atzeplus

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
Hi everyone !

I have a legend branded SFR (vodafone), that I unbrand.

Today was release froyo for unbranded legend, but the OTA update won't work (red triangle)

So I tried to apply the update via recovery mode, but my legend is now in infinite bootloop !!

Does anyone have a solution ?

I'm not the only one in that situation, and we tried many thing to resolve the problem :

fastboot + ruu several versions all with error[140] wrong bootloader version.
tried some update.zips in recovery mode.
tried some legeimg.zips.

Thank you for your answers !

have a nice days !

  • 0

#2
googzmo

googzmo

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:HTC Legend

Hi everyone !

I have a legend branded SFR (vodafone), that I unbrand.

Today was release froyo for unbranded legend, but the OTA update won't work (red triangle)

So I tried to apply the update via recovery mode, but my legend is now in infinite bootloop !!

Does anyone have a solution ?

I'm not the only one in that situation, and we tried many thing to resolve the problem :

fastboot + ruu several versions all with error[140] wrong bootloader version.
tried some update.zips in recovery mode.
tried some legeimg.zips.

Thank you for your answers !

have a nice days !


Me too

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users