Jump to content


Photo

UPDATE OUT NOW (jan 28). Firmware and Market update!


  • Please log in to reply
21 replies to this topic

#1
Nicke

Nicke

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 97 posts
  • Devices:HTC Desire
Update out now! Firmware and Market update!


How to update:
http://www.sonyerics.../liveviewupdate

More info:
http://blogs.sonyeri...-micro-display/

Don't forget to update the app in the phone using Market. :)

Edited by Nicke, 28 January 2011 - 03:56 PM.

  • 0

#2
vinokirk

vinokirk

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 670 posts
  • Location:UK
  • Devices:DHD, DZ, SF
Thats too bad buddy. Hopefully I will fare better with mine and my streak

  • 0

#3
ben1th

ben1th

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 41 posts
  • Gender:Male
  • Devices:OneX | GNex
Hi,
i have installed sony ericsson update service but i cant skip the phone selection part. the program forces me to choose a phone.any idea? se website doesnt help at all btw

  • 0
Sanyo DMP-951 -> Sagem MC 939 -> Nokia 7110 -> Nokia 6310i -> Sharp GX30 -> Sharp V903 -> HTC TyTN II -> HTC Touch Diamond -> HTC Hero -> HTC HD2 -> HTC Desire -> LG Optimus 2X -> Samsung Galaxy S2 -> HTC One X | Galaxy Nexus

#4
paz101

paz101

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:dell streak

Hi,
i have installed sony ericsson update service but i cant skip the phone selection part. the program forces me to choose a phone.any idea? se website doesnt help at all btw



I was wondering the very same thing, there does not seem a way to get past the "which phone..." screen

  • 0

#5
Nicke

Nicke

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 97 posts
  • Devices:HTC Desire

I was wondering the very same thing, there does not seem a way to get past the "which phone..." screen


Select any phone.. like.. x10? ;)

  • 0

#6
ben1th

ben1th

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 41 posts
  • Gender:Male
  • Devices:OneX | GNex

Select any phone.. like.. x10? ;)


that would help but then im a little afraid of if it really works :) the update never mentioned there would be something like a liveview connected :D but this way i get to the point where it says -your device is up to date, you can now reinstall-

  • 0
Sanyo DMP-951 -> Sagem MC 939 -> Nokia 7110 -> Nokia 6310i -> Sharp GX30 -> Sharp V903 -> HTC TyTN II -> HTC Touch Diamond -> HTC Hero -> HTC HD2 -> HTC Desire -> LG Optimus 2X -> Samsung Galaxy S2 -> HTC One X | Galaxy Nexus

#7
Nicke

Nicke

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 97 posts
  • Devices:HTC Desire

that would help but then im a little afraid of if it really works :) the update never mentioned there would be something like a liveview connected :D but this way i get to the point where it says -your device is up to date, you can now reinstall-


It's ok to reinstall. Update Service will download 0.2MB and flash your unit. ;)
LV will reboot when finished.

  • 0

#8
mrmrmrmr

mrmrmrmr

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 410 posts
  • Devices:htc tytn
I've installed Service Update on my PC.
When it asks I select my phone as X10, then it tells me to plug in the device on USB.
I press both hardware buttons and on the screen of Liveview, I see a USB plug and DFU written.
My device manager shows a device named SEMC DFU
however, the service update software does not detect the Liveview.
It keeps waiting.

What is wrong with my setup ?

  • 0

#9
drhowells

drhowells

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:HTC Desire

I've installed Service Update on my PC.
When it asks I select my phone as X10, then it tells me to plug in the device on USB.
I press both hardware buttons and on the screen of Liveview, I see a USB plug and DFU written.
My device manager shows a device named SEMC DFU
however, the service update software does not detect the Liveview.
It keeps waiting.

What is wrong with my setup ?



Hi. Don't select a phone and just press Next, then do everything else you did. Should detect the Liveview and update, although mine said it had failed at the end of the process. I do hope the process gets more user friendly in the future.... Let us know how it goes...

  • 0

#10
mrmrmrmr

mrmrmrmr

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 410 posts
  • Devices:htc tytn
tried that now but nothing has changed.
still waits for a connection while my unit shows "DFU" on screen.
what else to try ?

  • 0

#11
mrmrmrmr

mrmrmrmr

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 410 posts
  • Devices:htc tytn
well, in fact I see that it does not allow me to pass without selecting a phone model.
it remembers the previous selection if I select nothing.

  • 0

#12
RiWaLE

RiWaLE

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

well, in fact I see that it does not allow me to pass without selecting a phone model.
it remembers the previous selection if I select nothing.


1. select the x10 (even if you don't have one)
2. put your liveview in DFU mode DISCONNECTED(!) (press both hwbuttons and screen while off)
3. CONNECT liveview NOW
4. SEUS will detect unknown model and update.
5. SEUS will say its unsuccessful, can safely ignore and disconnect
6. press power 15s to return to normal mode


Good luck!

Edited by RiWaLE, 20 January 2011 - 12:28 PM.

  • 0

#13
Nicke

Nicke

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 97 posts
  • Devices:HTC Desire
The new FW does not do any good for me ;)

Guess we need to wait for the official release.

Edited by Nicke, 20 January 2011 - 12:59 PM.

  • 0

#14
mrmrmrmr

mrmrmrmr

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 410 posts
  • Devices:htc tytn

1. select the x10 (even if you don't have one)
2. put your liveview in DFU mode DISCONNECTED(!) (press both hwbuttons and screen while off)
3. CONNECT liveview NOW
4. SEUS will detect unknown model and update.
5. SEUS will say its unsuccessful, can safely ignore and disconnect
6. press power 15s to return to normal mode
Good luck!



when disconnected, the unit directly goes to normal "on" position rigth after pressing the on/off button.
So I can't do what you say.
how do you do that ?

btw, what do you mean by "press both hwbuttons and screen" ?
shall I press screen ?
where ?

  • 0

#15
quentin2

quentin2

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 12 posts
  • Devices:HTC Desire

when disconnected, the unit directly goes to normal "on" position rigth after pressing the on/off button.
So I can't do what you say.
how do you do that ?

btw, what do you mean by "press both hwbuttons and screen" ?
shall I press screen ?
where ?


1. Charge LiveView to maximum
2. Shutdown LiveView (hold Power till it is off)
3. With cable plugged in: hold down both buttons till DFU mode is shown
4. Start SE Updater (it will download all updates automatically)
5. Accept Terms and Conditions
6. In the next screen, do not make any change (the "Cedar" is already chosen - do not bother) - just click next in the lower right corner
7. Now it is waiting for the device... unplug the LiveView and plug it back in - it is now recognized and you are presented with the update process

That's it :lol:

q2.

  • 0

#16
mrmrmrmr

mrmrmrmr

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 410 posts
  • Devices:htc tytn

1. Charge LiveView to maximum
2. Shutdown LiveView (hold Power till it is off)
3. With cable plugged in: hold down both buttons till DFU mode is shown
4. Start SE Updater (it will download all updates automatically)
5. Accept Terms and Conditions
6. In the next screen, do not make any change (the "Cedar" is already chosen - do not bother) - just click next in the lower right corner
7. Now it is waiting for the device... unplug the LiveView and plug it back in - it is now recognized and you are presented with the update process

That's it :lol:

q2.


I do exactly as you say but it is not recognized.
what do you see as device name on your Windows Device Manager ?
what is the version of SE update service that you use ?

thanks.

  • 0

#17
mrmrmrmr

mrmrmrmr

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 410 posts
  • Devices:htc tytn
is it just me that can't update the liveview ?

  • 0

#18
Nicke

Nicke

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 97 posts
  • Devices:HTC Desire
You can now select LiveView in Update Service. :lol:

Update Found for LiveView. Installed without problems.

Edited by Nicke, 28 January 2011 - 12:45 PM.

  • 0

#19
hotphil

hotphil

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 846 posts
  • Location:Pertth
  • Devices:Wildfire
  • Twitter:@hotphil
Yep, saw the update now announced at http://blogs.sonyeri...pdate-now-live/
If anyone's using with a Wildfire I'd be interested in experiences now with recent updates to the phone and to the LiveView - might buy a LiveView again if it now works.

  • 0

#20
Nicke

Nicke

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 97 posts
  • Devices:HTC Desire

Yep, saw the update now announced at http://blogs.sonyeri...pdate-now-live/
If anyone's using with a Wildfire I'd be interested in experiences now with recent updates to the phone and to the LiveView - might buy a LiveView again if it now works.


Yep. LV-app update via Market too! :lol:

Updated SDK in december. V1.01.

This sounds good:
Improved plug-in handling allowing up to 30 plug-ins to be handled in the LiveView™ top menu. This means that third party plug-ins will now be found in the top menu and much more easily accessible for the consumer.

No need to go in to the Plugins folder.. Just need to be implemented by the devs. :)

Edited by Nicke, 28 January 2011 - 06:10 PM.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users