Jump to content


Photo

[ROM] [froyo] Japanese Jellyfish RLS9 [2011-01-24] [OLED+TFT]

* * * * * 36 votes

  • Please log in to reply
4107 replies to this topic

#21
PeaNut_HU

PeaNut_HU

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 207 posts
  • Location:Hungary
  • Devices:OSF/G1/OLED/3MP/512MB/[G2/TPT]
  • Twitter:@@PeaNut_hu
Is there a difference beetween "AHB" overclocking or using for example SetCPU to overclock ? On the haret versions (used on WM devices) we could just pass a parameter to the kernel (zImage) with the wanted frequency. How does this method differ ?
Please enlighten me, thanks :(

Edited by PeaNut_HU, 27 December 2010 - 04:00 PM.

  • 0

#22
deusum86

deusum86

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 41 posts
  • Devices:ZTE Blada aka San Francisco
First of all thanks for your great work...
downloading right now and preparing to flash.. (back up etc.)

Maybe I'm outing myself as a noob but could you answer me what AHB Overclocking means? I googled it and found out its the Advanced High Perfomance Bus on ARM-Architecture...
Is this just the common way to overclock the cpu...? If the answer is a yes... I assume that SetCPU is necessary?

Thanks in advance for your reply!!!

EDIT: LOL two guys asking more or less the same within the same time...(post over me wasn't present when I started to type...)

Edited by deusum86, 27 December 2010 - 03:54 PM.

  • 0

#23
Phoenix Silver

Phoenix Silver

    Hardcore

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,839 posts
  • Gender:Female
  • Location:Strasbourg.
  • Devices:ZTE Blade Orange France
  • Twitter:@phoenixbjp
another question after the 2 posts
is it possible to make the 2 things overclock cpu and bus ?

  • 0
Si le corps est mortel, l’âme elle est éternelle.

#24
markusj

markusj

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 185 posts
  • Location:Budapest
  • Devices:ZTE Blade [TFT]
  • Twitter:@aresius_

The OS language won't change, you'll see that the clock and the date will be hungarian "standard", it's like the region setting in windows.
Also some apps, like google maps ui will be hungarian, but only apps that support multiple languages (and hungarian is included in them) will be hungarian, otherwise stays english.


I see. It's a bit strange since e.g. Finnish Fillyjonk was completely hungarian,
and there's no major change in the used language.

  • 0

#25
StevenHarperUK

StevenHarperUK

    Hardcore

  • Moderator Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,431 posts
  • Gender:Male
  • Location:United Kingdom
  • Devices:Orange San Francisco
Hi kallt_kaffe

Could you please alter the thread title to stat with

[OLED+TFT]

Thanks

EDIT : Ok can it end with that :(

Edited by StevenHarperUK, 27 December 2010 - 04:06 PM.

  • 0

#26
Sebastian404

Sebastian404

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,104 posts
  • Gender:Male
  • Location:Somwhere Near Mountain View, California
  • Devices:lots of them
  • Twitter:@sebastian404

Hi kallt_kaffe

Could you please alter the thread title to stat with

[OLED+TFT]

Thanks



right after I've edited mine to have that at the end :(

  • 0

#27
PeaNut_HU

PeaNut_HU

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 207 posts
  • Location:Hungary
  • Devices:OSF/G1/OLED/3MP/512MB/[G2/TPT]
  • Twitter:@@PeaNut_hu

I see. It's a bit strange since e.g. Finnish Fillyjonk was completely hungarian,
and there's no major change in the used language.


Yes, but think about the region it is made for. Finnish version more likely contains european language support (English, Hungarian etc.) than a rom which came from Japan :(
Also Asian language devices Korean, Japanese, Chinese have language files that are far more complicated and also consume more space in ROM than languages with latin charsets (but thats just my observation).

Edited by PeaNut_HU, 27 December 2010 - 04:00 PM.

  • 0

#28
rockglass

rockglass

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Devices:ZTE Blade
FM_Radio not work yet

  • 0

#29
klx

klx

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 26 posts
"The USIM is unusable in this terminal." Oh well, might as well wait for a bit mature release. Thanks anyway.

  • 0

#30
StevenHarperUK

StevenHarperUK

    Hardcore

  • Moderator Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,431 posts
  • Gender:Male
  • Location:United Kingdom
  • Devices:Orange San Francisco
Is this ROM Rooted?

  • 0

#31
StevenHarperUK

StevenHarperUK

    Hardcore

  • Moderator Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,431 posts
  • Gender:Male
  • Location:United Kingdom
  • Devices:Orange San Francisco

"The USIM is unusable in this terminal." Oh well, might as well wait for a bit mature release. Thanks anyway.


Your phone need unlocking - use the generator
http://android.modac...-and-zte-blade/

Also that exact error is in the Known Issues on the first post

Edited by StevenHarperUK, 27 December 2010 - 04:05 PM.

  • 0

#32
StevenHarperUK

StevenHarperUK

    Hardcore

  • Moderator Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,431 posts
  • Gender:Male
  • Location:United Kingdom
  • Devices:Orange San Francisco

FM_Radio not work yet


Thats a Known Issue - See the first post

  • 0

#33
klx

klx

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 26 posts

Your phone need unlocking - use the generator
http://android.modac...-and-zte-blade/

Also that exact error is in the Known Issues on the first post


It is unlocked already. Finnish Blade TFT/512MB/5MP.

  • 0

#34
PeaNut_HU

PeaNut_HU

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 207 posts
  • Location:Hungary
  • Devices:OSF/G1/OLED/3MP/512MB/[G2/TPT]
  • Twitter:@@PeaNut_hu
Reading is not the strong point of newly registered users, add to that the use of the magic search function :(

  • 0

#35
jpdribbler

jpdribbler

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 18 posts

Thats a Known Issue - See the first post


Is it faster than the finnish fillyjonk overclocked, how smooth is angry birds in high levels? Im not able to test anymore, my girlfriend wont let me use my blade anymore... :-D

  • 0

#36
PeaNut_HU

PeaNut_HU

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 207 posts
  • Location:Hungary
  • Devices:OSF/G1/OLED/3MP/512MB/[G2/TPT]
  • Twitter:@@PeaNut_hu

It is unlocked already. Finnish Blade TFT/512MB/5MP.

You should not bother, unless you wont miss the camera...

  • 0

#37
klx

klx

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 26 posts
Could you add the HTC keyboard into to the upcoming 2.2 please.

  • 0

#38
PeaNut_HU

PeaNut_HU

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 207 posts
  • Location:Hungary
  • Devices:OSF/G1/OLED/3MP/512MB/[G2/TPT]
  • Twitter:@@PeaNut_hu

Could you add the HTC keyboard into to the upcoming 2.2 please.


Add the HTC_IME.apk file to the Zip file's /system/app directory and it will be installed when you flash the ROM, it's easy.

  • 0

#39
UbaRolfey

UbaRolfey

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 71 posts

Could you add the HTC keyboard into to the upcoming 2.2 please.



Ok, just downloading this lovely bit of work right now, I intend to bench both quadrant and then the big one is the animated weather app, this is a son of a bitch to run smoothly, lets see if it handles this any better.
Also, I have noticed that with the current r3 rom, the magnifying glass unlocker is quite clunky, but by changing the memory heap size to 48 it literally doubles the speed making it almost smooth.

Mike

  • 0

#40
klx

klx

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 26 posts
Great.. I backed up everything (Fillyjonk RLS4) before installing the Japanese Jellyfish. And now when I restored files from back up the Google Maps app is gone. :(

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users