Jump to content


Photo

Factory Reset - Now Bootloop

- - - - -

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
AndyCr15

AndyCr15

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 553 posts
  • Gender:Male
  • Location:London
  • Devices:Galaxy Nexus
  • Twitter:@AndyCr15
So I was using a cooked MCR ROM, but wanted to factory reset to start fresh. I went into the bootloader and selected factory reset and now it loops the boot animation over and over.

I've tried different ROM's, I've re-partitioned the SD (at one point I was seeing errors about not being able to access Apps2SD) and each ROM will boot up, take a long while on the first animation and then loop itself afterwards.

This isn't a normal boot loop, it doesn't actually reboot, just loop the animation.

Any ideas?

  • 0
Me on Google+ | LAN Gaming in North London
Hemorrdroids.net - Android News, Guide's and App reviews. - @hemorrdroids

#2
svyat

svyat

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 28 posts

So I was using a cooked MCR ROM, but wanted to factory reset to start fresh. I went into the bootloader and selected factory reset and now it loops the boot animation over and over.

I've tried different ROM's, I've re-partitioned the SD (at one point I was seeing errors about not being able to access Apps2SD) and each ROM will boot up, take a long while on the first animation and then loop itself afterwards.

This isn't a normal boot loop, it doesn't actually reboot, just loop the animation.

Any ideas?

Tried reflashing? I was also having boot loops after debranding and flashing MCR r2. However, it went totally well on my other Desire HD where I did exactly the same. After a wipe (from clockwork recovery) and reflash it booted properly.

Edited by svyat, 31 December 2010 - 01:39 PM.

  • 0

#3
El Nino9

El Nino9

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 171 posts

So I was using a cooked MCR ROM, but wanted to factory reset to start fresh. I went into the bootloader and selected factory reset and now it loops the boot animation over and over.

I've tried different ROM's, I've re-partitioned the SD (at one point I was seeing errors about not being able to access Apps2SD) and each ROM will boot up, take a long while on the first animation and then loop itself afterwards.

This isn't a normal boot loop, it doesn't actually reboot, just loop the animation.

Any ideas?


boot into clockworks recovery
do a full wipe of data and cace. then re-install the rom

  • 0

#4
AndyCr15

AndyCr15

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 553 posts
  • Gender:Male
  • Location:London
  • Devices:Galaxy Nexus
  • Twitter:@AndyCr15
I did data and cache, it turns out I needed to format boot and system too... worked after that :unsure: Thanks.

  • 0
Me on Google+ | LAN Gaming in North London
Hemorrdroids.net - Android News, Guide's and App reviews. - @hemorrdroids




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users