Jump to content


Photo

Huawei u8100 problem


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
AnkitD

AnkitD

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
  • Devices:huawei u8100
Hi everyone, thanks in advance
I rooted my huawei u8100 2.1 eclair using Paul's superboot for pulse mini.
Everything was going great, until I began using app2sd. It didnt seem to make a difference. I was going to restore to a backup using amon ra recovery. I saw a function in the recovery menu under "other". It was "Move apps+dalv to SD. I thought this might fix the problem of app2sd, so i did it. Wups? Now all my apps seemed to have disappeared. When I try to recover a nandroid backup,it gives me a E:Couldn't open directory /sdcard/nandroid/. Can anyone give me a hand?

  • 0

#2
rickywyatt

rickywyatt

    Hardcore

  • Moderator Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,491 posts
  • Gender:Male
  • Location:London UK
  • Interests:Android
    Rom Modding &
    MoDaCo moderator
  • Devices:OneX Samsung S3 LTE Nexus 7
  • Twitter:@rickywyatt1982

Hi everyone, thanks in advance
I rooted my huawei u8100 2.1 eclair using Paul's superboot for pulse mini.
Everything was going great, until I began using app2sd. It didnt seem to make a difference. I was going to restore to a backup using amon ra recovery. I saw a function in the recovery menu under "other". It was "Move apps+dalv to SD. I thought this might fix the problem of app2sd, so i did it. Wups? Now all my apps seemed to have disappeared. When I try to recover a nandroid backup,it gives me a E:Couldn't open directory /sdcard/nandroid/. Can anyone give me a hand?


connect sd to computer and move all files to to computer then format the card the partition the sd a again

  • 0
Remember to read the fourm rules<br /><br />Maker of the AIO tool for Orange San Diego here<br />and the maker of the Motorola Razr I AIO tools here

#3
AnkitD

AnkitD

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
  • Devices:huawei u8100

connect sd to computer and move all files to to computer then format the card the partition the sd a again

Didn't do anything...thanks anyways, anyone else?

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users