Jump to content


Photo

[ROM 2.2] t&l

* * * * * 7 votes

  • Please log in to reply
578 replies to this topic

#41
matlegro

matlegro

    Regular

  • MoDaCo Silver
  • PipPip
  • 73 posts
  • Location:Italy

anyone can confirm a problem with navigate function of Google MAPS ?
after it ask me for the usual message on how dangerous is to use it while driving ;-), it stay forever on "Elaborazione indicazioni stradali" (Italian).
so i'm unable to use navigation with maps....
thanks.

+1

  • 0

#42
lgcmn

lgcmn

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 329 posts
  • Devices:Acer Liquid

anyone can confirm a problem with navigate function of Google MAPS ?
after it ask me for the usual message on how dangerous is to use it while driving ;-), it stay forever on "Elaborazione indicazioni stradali" (Italian).
so i'm unable to use navigation with maps....
thanks.

when i enter navigation in Google MAPS it doesn't ask me nothing, but in this rom gps configuration is optimized for Russia..

try this update for Italy (u are from there?) :unsure:
http://www.multiupload.com/137YLUB130

Edited by lgcmn, 05 January 2011 - 09:42 AM.

  • 0

#43
diogocarvalho

diogocarvalho

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 22 posts
  • Devices:ACER LIQUID E
Does it have PROXY support (Wifi) ?

Tx.

  • 0

#44
zalex777

zalex777

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 27 posts
  • Devices:Acer Liquid S100

when i enter navigation in Google MAPS it doesn't ask me nothing, but in this rom gps configuration is optimized for Russia..

try this update for Italy (u are from there?) B)
http://www.multiupload.com/137YLUB130


Same problem for me, impossible to navigate. (I'm a french guy :angry:)

I'd like to say that this is a great Rom, congratulations Russian guys for this job ! :unsure:

  • 0

#45
lgcmn

lgcmn

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 329 posts
  • Devices:Acer Liquid
yep, the problem exists (i never used Google Navigation and didn't know that it has a separate icon in progs))

Edited by lgcmn, 05 January 2011 - 10:10 AM.

  • 0

#46
L0cu7us

L0cu7us

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 395 posts
  • Devices:acer liquid A1

when i enter navigation in Google MAPS it doesn't ask me nothing, but in this rom gps configuration is optimized for Russia..

try this update for Italy (u are from there?) :unsure:
http://www.multiupload.com/137YLUB130

Yes i'm from Italy B)
Still doesn't work, it is unable to elaborate the destination path, GPS is ok, maps does show the correct position, but navigator doesn't work.

  • 0
Acer Liquid A1 - CM7.0.2_1.4.25_oldsensors by koud

#47
lgcmn

lgcmn

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 329 posts
  • Devices:Acer Liquid

yep, the problem exists (i never used Google Navigation and didn't know that it has a separate icon in progs))

Yes i'm from Italy :unsure:
Still doesn't work, it is unable to elaborate the destination path, GPS is ok, maps does show the correct position, but navigator doesn't work.


Added update Maps+GPS tweak for different countries (Italy and France for now)). Before update delete Google Maps if u installed it from Market..

first post updated..

p.s. navigation didn't work cause Maps.apk must be in system/app B)

Edited by lgcmn, 05 January 2011 - 10:48 AM.

  • 0

#48
ikkefc3

ikkefc3

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 17 posts
  • Devices:Samsung Omnia, Acer Liquid

Added update Maps+GPS tweak for different countries (Italy and France for now)). Before update delete Google Maps if u installed it from Market..

first post updated..

p.s. navigation didn't work cause Maps.apk must be in system/app :unsure:

Can you make a gps patch for holland or neutral one?

  • 0

#49
lgcmn

lgcmn

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 329 posts
  • Devices:Acer Liquid

Can you make a gps patch for holland or neutral one?


first post updated.. :unsure:

  • 0

#50
diogocarvalho

diogocarvalho

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 22 posts
  • Devices:ACER LIQUID E
What about enabling NetFilter, allowing Wifi Proxy ?

Possible in a near future ?

Tx in advance

Edited by diogocarvalho, 05 January 2011 - 11:37 AM.

  • 0

#51
diogocarvalho

diogocarvalho

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 22 posts
  • Devices:ACER LIQUID E

What about enabling NetFilter, allowing Wifi Proxy ?

Possible in a near future ?

Tx in advance


Sorry ... .

I'm still waiting to ear if it has Wifi Proxy support or not.
Tx

  • 0

#52
lgcmn

lgcmn

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 329 posts
  • Devices:Acer Liquid

Sorry ... .

I'm still waiting to ear if it has Wifi Proxy support or not.
Tx

no WiFi Proxy is not supported :unsure:

  • 0

#53
L0cu7us

L0cu7us

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 395 posts
  • Devices:acer liquid A1

Added update Maps+GPS tweak for different countries (Italy and France for now)). Before update delete Google Maps if u installed it from Market..

first post updated..

p.s. navigation didn't work cause Maps.apk must be in system/app B)

I've flash it, it does work, but after maps upgrade it still doesn't work :unsure:

  • 0
Acer Liquid A1 - CM7.0.2_1.4.25_oldsensors by koud

#54
galock

galock

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 28 posts
  • Devices:acer liquid A1

I made a fix. It is in the modules section on the first post. are there problems about it? I only tested it with Android Ui rom.. Let me know
Thanks

I don't find this fix :-(
I just find a link for the enabling of apps2sd but nothing relating to the fix for the move2sd feature. I prefer to have apps on the fat32 sdcard partition rather than on a ext partition (last time I made an ext partition, my sd card became corrupted :-( )
So, in the end, is move2sd working in this rom?

thx

  • 0

#55
barmyman

barmyman

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 133 posts
  • Location:Moscow
  • Devices:Acer Liquid
what's a score in quadrant? looking forward to switch my rom on this one)

  • 0

#56
zalex777

zalex777

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 27 posts
  • Devices:Acer Liquid S100

Added update Maps+GPS tweak for different countries (Italy and France for now)). Before update delete Google Maps if u installed it from Market..

first post updated..

p.s. navigation didn't work cause Maps.apk must be in system/app :unsure:


The tweak is ok B) problem solved for me ! Thanks a lot !! :angry:

  • 0

#57
L0cu7us

L0cu7us

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 395 posts
  • Devices:acer liquid A1

The tweak is ok :unsure: problem solved for me ! Thanks a lot !! B)

are you sure ?
the patch install an old mpas version, if you upgrade to the new one it doesn't work...
the new maps is needed because of 'cache' functione, 3d places etc...

Edited by L0cu7us, 05 January 2011 - 02:49 PM.

  • 0
Acer Liquid A1 - CM7.0.2_1.4.25_oldsensors by koud

#58
bulwak

bulwak

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 28 posts
  • Devices:Acer Liquid mt

what's a score in quadrant? looking forward to switch my rom on this one)

1097 as maximum :unsure: It's without overclock.

  • 0

#59
uapo7

uapo7

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 129 posts
  • Devices:Acer Liquid
Can somebody do gps tweak for Finland? Or does french, italian tweak work in Finland? I dont need maps tweak, because i dont use google maps. I use Copilot for navigation and now it doesnt find gps location. Please help me.

  • 0

#60
lgcmn

lgcmn

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 329 posts
  • Devices:Acer Liquid

I've flash it, it does work, but after maps upgrade it still doesn't work :unsure:

i've just tested google navigation on official 4.002.14 (unlocked for Liquid S100) and after update it doesn't work too..

Can somebody do gps tweak for Finland? Or does french, italian tweak work in Finland? I dont need maps tweak, because i dont use google maps. I use Copilot for navigation and now it doesnt find gps location. Please help me.

first page updated B)

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users