Jump to content


Photo

LG Optimus | Android SDK | FASTBOOT | driver issues....

- - - - -

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
ninoninixion

ninoninixion

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
Hi, need help, iv been tryin ALL day to update from 2.1 OS to 2.2 CyanMod but after i put optimus into fastboot mode and plug it in, windows xp asks for "Andriod" driver, so i forward it to look at "<Andriod SDK>/Google.usb.driver/" folder and it just keeps saying that it's not the right drivers and won't install?! any help on this matter would be great full, these are the tut's i've been trying to follow:

ht*p://android.modaco.com/content/lg-gt540-optimus-gt540-modaco-com/323450/2-1-instructions-quarx-black-rom-full-insrtuctions-with-clockwork-recovery/


please help its driving me insane!!!!

  • 0

#2
Carbonize

Carbonize

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 413 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bristol, UK
  • Interests:(X)HTML, CSS, PHP, JavaScript, working out and reading.
  • Devices:ZTE Blade(CM7 N257+ KANG)
  • Twitter:@carbonize
If you had checked the whole of the Finally OUT Android2.2.1 Working Flowlessly thread you would of seen I had the same problem and Francesco1980 pointed to where to get the drivers.

Try the drivers in post 5 in this thread, they worked for me.
http://android.modac...vice-fastboot/#


  • 0
<strong class='bbc'>C a r b o n i z e</strong>

<strong class='bbc'><em class='bbc'>Do or do not, there is no try.</em> - Yoda</strong>

#3
sanmeet

sanmeet

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Devices:Lg-Optimus-GT540

If you had checked the whole of the Finally OUT Android2.2.1 Working Flowlessly thread you would of seen I had the same problem and Francesco1980 pointed to where to get the drivers.

when i point towards folder containing thoes drivers it say,some error has occured hadware is not installed properly,pls help have been stuck at this for 2 days:-(

  • 0

#4
fdespotovski

fdespotovski

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 171 posts
  • Gender:Male
  • Devices:HTC EVO 3D

Hi, need help, iv been tryin ALL day to update from 2.1 OS to 2.2 CyanMod but after i put optimus into fastboot mode and plug it in, windows xp asks for "Andriod" driver, so i forward it to look at "<Andriod SDK>/Google.usb.driver/" folder and it just keeps saying that it's not the right drivers and won't install?! any help on this matter would be great full, these are the tut's i've been trying to follow:

ht*p://android.modaco.com/content/lg-gt540-optimus-gt540-modaco-com/323450/2-1-instructions-quarx-black-rom-full-insrtuctions-with-clockwork-recovery/
please help its driving me insane!!!!

I've installed my drivers with windows update.I use Windows 7.Try installing the drivers via windows update.

  • 0
Phone: HTC EVO 3D
ROM: LeeDroid 5.3.0 with LeeDroid kernel 5.3.5, Android 2.3.4
Recovery: ClockworkMod Recovery 5.0.2.0
CPU Configuration: Ondemand governor clocked @1200 MHz dual core

#5
ninoninixion

ninoninixion

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
Thank You "Carbonize" & to "Francesco1980"'s comment/link as the drivers (on xp manual update) have worked and i have a fully running phone, thanks ;)

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users